Android Telefonlarda Olmazsa Olmaz Programlar

Android Telefonlar

Bugün ki makalemizde Android telefonlarda olmazsa olmaz programlar ile alakalı olarak sizlere birkaç öneri listesi sunma yoluna gideceğiz. Bilindiği üzere dünyanın en büyük ve en çok ilgi gören mobil işletim sistemi olarak şüphesiz ki Android altyapısı kesin bir şekilde gösterilebilir. Tabi ki insanlar cihazlarımı nasıl daha kullanışlı şekilde kullanabileceklerini de tam olarak anlayamıyor.

Bizde elimizden geldiğince ünlü YouTuber ya da hikaye anlatıcı Barış ÖZCAN’ın bir videosundan esinlenmek sureti ile sizler için böyle bir öneri videosu derlemek istedik. Sizlerde yorum kısımlarından bizlere Android telefonlarda olmazsa olmaz uygulamalar makalemiz için bizlere fikirler sunabilir ve herkese destek sunabilirsiniz.

Android Telefonlarda Olmazsa Olmaz Uygulamalar

Çok fazla işinize yarayacak ve hayatınızı kolaylaştıracak olan uygulamalar var. Ancak bazıları var ki hayatı bizler için ciddi manada kolaylaştırıyor ve ilgi çekici hale getiriyor. Aşağıda uygulamalar ve işlevleri ile alakalı olarak mümkün mertebe en kapsamlı seçenekleri sunma yolunda da bilgiler sunacağız.

#1 YouTube

Android telefonların hepsinin içerisinde dahili olarak gelen bir uygulamadır. Ne olursa olsun dünyanın en büyük video arşivinin her türlü bilgiye ulaşabilmeniz için ideal seçenekleri sizlere sunacaktır. Ücretsizdir ancak reklamlı bir deneyim yaşarsınız.

YouTube Android

#2 Google Fotoğraflar

Android işletim sisteminin senkronizasyon özelliği çok mükemmel bir seçenek. Telefonunuza gelen ya da çektiğiniz tüm resimleri senkronizasyon özelliği ile birlikte tüm resimlerinizi ve videolarınızı Google Fotoğraflar hesabınıza yedekliyorsunuz. Telefonunuzda yer kaplamamakla birlikte dilediğiniz zaman anında ulaşabiliyorsunuz. Dolayısı ile bulut telefon deponuz olacaktır.

Google Fotoğraflar Android

#3 Google Haritalar

Yine Android işletim sistemine sahip cihazlara dahili olarak gelen mükemmel bir uygulama. Dünyanın neresine gitmek isterseniz gidin, en kolay ve kısa yoldan en hızlı şekilde gitmenize yardımcı olan sesli bir navigasyon. Google şirketinin üstün uydu teknolojisi ile birlikte artık tüm ülkelerin tüm sokaklarını ve caddelerini çekmiş bir uygulama. Dolayısı ile her ne olursa olsun telefonlarda olmazsa olmaz seçeneklerden birisidir.

Google Haritalar

#4 Storytel

Kitap okumayı seviyor musunuz? Aslına bakarsanız günümüzde kitap okumaktan daha ziyade sesli kitap deneyimlerini edinmek gibi bir durum söz konusu. Nitekim Barış ÖZCAN’da bu sistem içerisinde kitap seslendirmesi yapıyor. Mükemmel kitapları, mükemmel anlatım sesleri ile harika bir şekilde yolculuğunuz boyunca ya da istirahatiniz esnasında dinleyebilirsiniz. Dünyanın en geniş kapsamlı sesli kitap kütüphanesi için Storytel Android uygulaması harika bir seçenek.

Storytel Android

#5 Netflix

Herhangi bir boş zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmek gibi bir amaç içerisinde iseniz Netflix, telefonlarınızda da en mükemmel kütüphanelerden birisi. Evlerinizde ya da WiFi olan herhangi bir yerde istediğiniz tüm içerikleri indirerek dilediğiniz zaman o içeriği izleyerek sorunsuz bir deneyim edinme şansına da sahip olabileceğinizi unutmayın. Netflix, an itibari ile dünyanın en büyük dijital yayıncılık mecrası olarak da dikkat çekiyor.

Netflix Android

#6 Google Keep

Telefonlarınızda sürekli not tutma gereksinimiz var ise Google Keep, bulut sunucu ile de entegre çalışan ve dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde ulaşabilme imkanı sunacak uygulamalardan birisi durumunda. Pratik arayüzü ve tamamen online olarak çalışıyor olması, uygulamayı ciddi anlamda popüler ve olmazsa olmazlardan kılıyor ve telefonlarınızda en ideal seçeneklerden olabilir.

Google Keep Android

#7 Spotify

Müzik dinlemeyi seviyorsanız, kendiniz için özel bir müzik listesi hazırlayarak bu eşsiz deneyimi çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde yaşayabilirsiniz. Spotify, an itibari ile dünyanın en büyük kapsamlı müzik kütüphanesi olarak dikkat çekiyor. Yerli ve yabancı tüm müzikler ile dilediğiniz yerde sorunsuz bir şekilde müzik deneyimi yaşama şansına sahip olacaksınız.

Spotify Android

The post Android Telefonlarda Olmazsa Olmaz Programlar first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/android-telefonlarda-olmazsa-olmaz-programlar/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?