Fenerbahçe Başkanlığı için Ali Koç Mu, Aziz Yıldırım Mı?

Fenerbahçe Başkanlığı

Türkiye’nin en büyük futbol kulüplerinden olan Fenerbahçe başkanlığı için Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı soruları yanıt bekliyor. 2019 yılında yapılan seçimler sonrasında Aziz Yıldırım, çok uzunca bir süredir yürütmekte olduğu ve çok çeşitli badireler atlattığı kulübünün başkanlığından ezici bir üstünlük ile ne yazık ki indirildi. Ünlü isim, o günden sonra kulübün menfaatleri için çok uzunca bir süredir medyadan da uzak kaldı.

Ali Koç, kulübün başına geçeli tam 2 sene oldu ve bu iki sene içerisinde yaşanan hem mali hem de sportif başarı tablosu ciddi anlamda kafalarda soru işaretleri meydana gelmesine neden oldu. Uzun süredir sessiz kalan Aziz Yıldırım, bundan birkaç gün önce genel kurula çıkarak bir konuşma yaptı ve Fenerbahçe gündemi tamamen değişti.

Fenerbahçe Başkanlığı için Ali Koç Yetersiz Mi?

Ali Koç, kulübün başına çok büyük hedefler ile getirildi ve ünlü ismin projeleri de ciddi anlamda dikkat çekiyordu. Bir teknik direktöre en az 3 yıl müsade edeceğiz dedi ve Philip Cocu takımın başına getirildi ancak sezon bitmeden gönderildi.

Ardından Ersun Yanal kulübün başına geçirildi ve kulüp ciddi manada uzun bir süre Cocu döneminde küme düşme tehlikesi ile baş başa kaldı. Ancak Ersun Yanal ile uzun vadede bir toparlanma ile sezon orta sıralarda bitirildi. Fenerbahçe, bu dönemde FENER OL kampanyası ile çok ciddi bir maddi yardım topladı.

Bu maddi yardımlar ile birlikte büyük transferler beklendi. Ali Koç, 2 sene içerisinde tamı tamına 29 oyuncu transfer etti ve çok çeşitli teknik direktörler ile çalıştı ancak hiçbir şekilde şampiyon olamadı. Üstelik Galatasaray karşısında ki Kadıköy serisi de bozuldu ve taraftar artık ayağa kalktı.

Ali Koç

Aziz Yıldırım Çok Ağır Konuştu

Kulübün başkanlığından çekildikten sonra yıllarca konuşmayan Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde katıldığı Fenerbahçe Genel Kurul toplantısında çıktı ve konuşma yaptı. Bu konuşmalar içerisinde çok ağır konuşmalar yapan ve susmasının artık fayda getirmediğini söyleyen Yıldırım, özetle şöyle konuştu;

Sürekli bir karalama kampanyası ile kulübün başına geçenler, bugün kendilerini bizimle kıyaslıyorlar. Fenerbahçe’nin ekonomisini biz gayet başarılı bir şekilde teslim ettik. 20 sene içerisinde bu kulübe arsalar kazandırdık, stadyum yaptık. Bir de bu kulüp için bedel ödedik, hapis yattık.

Benim türlü emekler ile yükselttiğim basketbol şubesi, Ali Koç beyfendi yüzünden şimdi ne hallerde. Obradovic gibi bir efsaneyi kaçırdı. Sportif başarı bunun neresinde? Obradovic’i bugün getiririm, hem de tüm parasını kendim karşılarım. Ama merak etmeyin, Başkanlığa aday olmayacağım.

Sen FENERBAHÇE Kulübü başkanısın. Gidip çok daha kaliteli oyuncular alman gerekiyorken Almanya ikinci liginden 29 yaşındaki Serdar Dursun’u alıyorsun. Böyle transfer politikası olmaz. Böyle başarı gelmez.” dedi.

Bu konuşmalar üzerine Fenerbahçe camiasında da çok ciddi soru işaretleri meydana geldi ve taraftarlar da sosyal medya üzerinden resmen ikiye bölündü. Peki bu durumda bizim de siz değerli okuyucularımıza sunmamız gereken bazı sorular söz konusudur.

Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Başkanı Sizce Kim Olmalı?

Şuan gündem tamamen Fenerbahçe üzerine kurulu. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden olan Fenerbahçe’nin tam 8 senedir herhangi bir kupa alamamış olması ciddi manada soru işaretlerine neden oluyor. Sportif başarının olmaması ve kulübün hem futbol şubesi hem de amatör şubelerinin rezalet durumda olması ciddi manada eleştiriliyor.

Aşağıdaki yorum alanlarımızdan bizimle görüşlerinizi paylaşın. Sizce Fenerbahçe Başkanlığı kimin olmalı? Yeniden Ali Koç Mu? Yoksa yeniden Aziz Yıldırım mı? Taraftarların bu anlamda ki fikirleri bizim için çok değerli.

The post Fenerbahçe Başkanlığı için Ali Koç Mu, Aziz Yıldırım Mı? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/fenerbahce-baskanligi-icin-ali-koc-mu-aziz-yildirim-mi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?