Android Silinen Dosyaları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

Android Silinen Dosyaları Geri Getirme

Bugün ki makalemizde Android silinen dosyaları geri getirme nasıl yapılır sorusuna yanıt vererek sizlere elimizden geldiğince bilgiler vereceğiz. Dünyanın en yaygın olarak kullanılan ve en popüler mobil işletim sistemi olarak dikkat çeken Android, Google şirketi tarafından geliştirilmekte olup çok popüler bir sistem olarak adından söz ettirdi demek yanlış olmaz sanıyorum.

Açık kaynak kodlu ve geliştirilmeye müsait olan bir işletim sistemi olduğundan dolayı birçok işlemi sorunsuz bir şekilde yapma şansına sahipsiniz. Telefonunuzda resimler, rehber, notlar gibi silinen dosyaları geri getirme imkanını sizlere sunan birçok önemli program var ve elimizden geldiğince bu programlar ile alakalı olarak birkaç öneri de bulunacak ve fikir edineceğiz.

Android Silinen Dosyalar Nasıl Geri Getirilir?

Dünyanın en çok kullanılan ve en çok bilinen işletim sistemlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Tabi ki insanlar bu sistemi kullanırken çeşitli sorunlar ile mücadele etmek durumunda da kalabiliyorlar. Android silinen dosyalar nasıl geri getirilir sorusu ile alakalı olarak bilgileri sizlere sunmak istiyoruz.

Bunun için yardımcı programlar kullanarak ve telefonunuzu ROOT etmek kaydı ile verilerini kurtarma imkanına erişmeniz gerekiyor. ROOT, telefonunuz ile alakalı derin sistemlere programların erişmesine ve verileri kurtarmasına imkan tanıyor demek yanlış olmaz sanıyorum. Android silinen resimleri ve dosyaları kurtarma uygulaması ile alakalı olarak kapsamlı bir şekilde bilgileri sizlere sunma yoluna gideceğiz.

Android Data Recovery

Android Silinen Dosya Kurtarma Uygulamaları

Android silinen dosyaları kurtarma uygulamaları ile alakalı olarak çok fazla seçenek üzerinde durmak gerekiyor. Biz, genel itibari ile dosya kurtarma seçeneklerinde öncelikli olarak ROOT şartı önceliklidir, bunu belirtmek istiyoruz. Aksi takdirde sistem geri dönüşüm kutusuna erişemez ve dolayısı ile verileri kurtaramaz.

Aşağıda sizlere sunacağımız uygulamalar da genellikle bu yöntem ile kurtarma yapar. Hemen bu anlamda birkaç örnek sunalım.

Android 7-Data Recovery Suite

Bilgisayar üzerinden çalışmakta olan bu program ile birlikte telefonunuzu root ettikten sonra sorunsuz bir bağlantı yöntemi ile verilerinizi kurtarma şansına sahip oluyorsunuz. Telefonunuzu USB kablo yardımı ile bilgisayara bağlıyorsunuz ve root edilmiş olan telefonunuzdaki rehber, resim, video, müzik ya da bu gibi tüm verilerinizi program kurtarıyor. Bilgisayara tüm verileri yeniden aktarabiliyorsunuz.

Mobile Phone Data Recovery DOC

Bu uygulama, hem telefondan hem de hafıza kartından uygulama kurtarma şansını sizlere sunan seçeneklerden birisi olarak dikkat çekiyor. Android işletim sisteminin root edilmiş olması da ayrıca dikkat çeken unsurlardan birisi olarak dikkat çekiyor. Eski ya da yeni farketmeksizin işletim sistemlerinizin tamamından güven içerisinde veri kurtarabilir ve dosyalarınıza erişebilirsiniz.

DiskDigger Pro File Recovery

Yeni nesil bir uygulama olarak kullanabildiğiniz bu mükemmel program, root edilmiş cihazınızın kök dizinlerine ulaşıyor. RAM bellek üzerinden ve depolama diski üzerinden tüm silinmiş dosyaları yeniden getirme şansına sahip oluyor. DiskDigger, an itibari ile en çok kullanılan ve popülerlik açısından en ciddi farkları sizlere sunan uygulamalardan birisi olarak da adından söz ettiriyor demek yanlış olmaz. İndirme rakamları açısından da en güvenilir seçeneklerinden birisidir.

The post Android Silinen Dosyaları Geri Getirme Nasıl Yapılır? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/android-silinen-dosyalari-geri-getirme-nasil-yapilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?