En iyi Romantik Komedi Filmleri ve Önerileri

Romantik Komedi Filmleri

Bugün ki makalemizde özellikle kadınlar için en iyi romantik komedi filmleri ve önerileri ile alakalı bir liste derlemek istedik sizlere. Daha önceki dönemde en iyi Netflix dizileri başlıklı makalemiz sizler tarafından çok ciddi anlamda ilgi gördüğünden dolayı bu gibi yazıları dizi halinde sitemizin kapsamlı içeriğinde sizlere sunmak istedik.

Romantik komediler, genel itibari ile insanları hem güldüren hem de aşka karşı bakış açısını ciddi anlamda değiştiren seçenekler olarak dikkat çekiyor. Bizde tabi ki bu anlamda birkaç iyi film önerisi ile elimizden geldiğince ufkunuzu açma yolunda adımlar atacağız.

En iyi Romantik Komedi Filmleri ve Önerileri

Çok fazla film seçeneği var tabi ki ancak bu anlamda gerçekten adından söz ettiren ve efsaneleşen seçenekler üzerinde derlemeler yaptık. Bu filmleri IMDB listesinden bağımsız bir şekilde sizlere sunmak istedik. Bilindik filmlerden daha ziyade keşfedilmeyi bekleyen seçenekler ile alakalı detaylar sunacağız.

Bridget Jones’un Günlüğü

Romantik komedi dünyasının efsane film projelerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Başrollerinde Renee Zellweger, Hugh Grant ve Colin Firth gibi isimlerin yer aldığı bu mükemmel film, zaman içerisinde bir üçlemeye dönüştü. Film içerisinde enteresan seçenekler dikkatleri çekerken bir kadının şanssızlıklarını günlüğüne anlatması ile komediye dönüşen bir filmi bizlere sunuyor.

Bridget Jones'un Günlüğü

50 İlk Öpücük

Bir kadını seviyorsunuz ancak büyük bir sorununuz var. Bu kadın, hastalığı nedeni ile her yeni güne uyandığında tüm hafızası sıfırlanıyor. Buna rağmen hala onu sever miydiniz? İşte bu mükemmel romantik komedi filminde Adam Sandler ve Drew Barrymoore mükemmel oyunculukları ile karşımıza çıkıyor.

50 İlk Öpücük

Mesajınız Var

Meg Ryan ve Tom Hanks ikilisini mükemmel bir film konusu ile bir araya getiren harika romantik komedi filmi önerileri arasında yer alıyor. Konusu gerçek manada dikkat çekerken oyunculuklar takdir edilesi. Ayrıca komedi sahnelerinde ki kahkaha yoğunluğu ciddi manada dikkat çekiyor. Kesinlikle romantik komedi seçenekleri içerisinde mükemmel bir yere konumlanması gereken filmlerden.

Mesajınız Var

40 Yıllık Bekar

Steve Carell, mükemmel bir kahkaha tufanı ile karşımıza çıktığı bu filmi ile birlikte romantik komediler içerisinde kendisini ayrı bir noktaya konumlandırıyor. 40 yaşında ancak hayatında bir kere bile cinsel ilişki yaşamamış bir adamın arkadaşları tarafından baştan çıkarılması ancak sonrasında ansızın gelen bir AŞK. İşler kendisi için ne gibi sonuçlandı dersiniz?

40 Yıllık Bekar

Özel Bir Kadın

Pretty Woman ismi ile dünya genelinde bilinen ve kısa zaman içerisinde çok ciddi anlamda popüler olan film. Richard Gere ve Julia Roberts’ın mükemmel oyunculukları ile bezeli bu filmde komedi ve AŞK bir arada. Aynı zamanda DRAM seçeneklerini de bulabileceğiniz harika bir film örneği demek yanlış olmaz sanıyorum. Dolayısı ile filmin insanlar için ciddi anlamda popüler seçenekler sunduğunu bilmelisiniz. Ölmeden önce izlenmesi gereken filmler arasında.

Özel Bir Kadın

Hayatım Yalan

Adam Sandler ve Jeniffer Aniston ikilisini bir araya getiren son derece mükemmel ve komedi dolu bir film. Yalanlar ile dolu bir hayat ve sonrasında ortaya çıkan ansızın bir AŞK. Ancak yalanlar ile dolu bir hayatı AŞK nasıl düzeltebilir ki? Film içerisinde hem aşk, hem komedi ve hem de sosyal mesajlar içeriyor. IMDB listelerinde de yer alan bu film, Netflix üzerinde de ciddi manada çok tercih edilen bir seçenek olarak adından söz ettiriyor.

Hayatım Yalan

The post En iyi Romantik Komedi Filmleri ve Önerileri first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/en-iyi-romantik-komedi-filmleri-ve-onerileri/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Adobe Illustrator’da Tablo Nasıl Oluşturulur?

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?