FIFA 22 Görselleri İnternete Düşmeye Başladı

FIFA 22

Oyunseverlerin uzun bir süredir beklediği FIFA 22 görselleri internete düşmeye başladı ve oyuna dair bilgiler araştırılmaya başlandı. EA Sports, futbol oyunu konusunda özellikle KONAMI ile ciddi bir yarış içerisinde devam ediyor. Tabi ki FIFA oyun serisi, hem lisanslama hem de yapay zeka oyun modları ile birlikte ciddi anlamda ön planda. Ancak KONAMI şirketi de 2022 yılına bomba gibi hazırlanıyor.

FIFA 22 ile alakalı olarak internet üzerinde oynanış ve menü tasarımına dair görseller yayınlandı. Aslına bakarsanız önceki modeller ile alakalı olarak çok fazla fark yok. Ancak yakın bir zaman dilimi içerisinde daha kapsamlı detayların geleceğini biliyoruz. Ağustos ayı içerisinde ise oyun ile alakalı her türlü detayın kesinleşeceğini net olarak söyleyebiliriz.

FIFA 22 Kapak Yıldızı – Kylian Mbappe

En çok merak edilen sorulardan birisi de FIFA 22 kapak yıldızı ile alakalı olarak yaşanacak gelişmeler ciddi manada fark yaratıyor. Son dönemde dünyanın en büyük futbol yıldızlarından birisi olan PSG oyuncusu Kylian Mbappe, yine bu oyunun kapak yıldızı olacak gibi görünüyor.

Oyun içerisinden yayınlanan menü görsellerinde Mbappe silüetleri dikkat çekti. Şuana kadar internet üzerinde yayınlanmakta olan görsellerin tamamında Mbappe, sanıyorum ki bundan sonra uzunca bir süre de bu oyunun kapak yıldızı olmaya devam edecek. Kapak tasarımları henüz tam olarak bitmemiş gibi görünüyor ancak yakın bir zaman dilimi içerisinde detayları kesin olarak bekleyeceğiz. Jude Bellingham ile alakalı görsellerin de internet üzerinde yaygın seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

FIFA 22 Beta

FIFA 22 Beta Yayınlandı

FIFA oyunu, futbol dünyasının her zaman için heyecanla beklenen ve adından söz ettiren oyunlarından birisi olarak dikkatleri çekiyor. Oyunun en büyük ayrıcalıklarından birisi, PES serisi ile kıyasladığımız zaman şüphesiz ki lisans ve stadyum farklılıkları.

FIFA 22 Beta sürümü, bazı oyuncular için resmi olarak Origin platformu üzerinde yayınlandı demek yanlış olmaz. Oyunda yine Volta Football modu olacağını burada net bir şekilde görebiliyoruz. Playstation ve PC için yayınlanmakta olan bu mükemmel oyunu daha şimdiden net bir şekilde incelemek ve oyuna dair bilgiler edinmek çok daha sağlıklı sonuçları beraberinde getirir.

Yukarıdaki videoda da görebileceğiniz üzere bazı takımların formaları ve güncel transferlerinin entegre edilmiş hallerini deneyebileceksiniz. Genel itibari ile inceleme yaptığımız zaman oyunun oynanışı ve grafik seçenekleri ile alakalı olarak çok fazla farklılık yok. Bu eleştirmemiz gereken noktalardan birisi durumunda.

Kariyer modu geliştirilmesi gereken bir oyun moduydu ancak şuan için bu oyun modu ile alakalı olarak çok fazla bilgi yayınlanmadı demek de yanlış olmaz. Haftasonu ligleri ile alakalı olarak ya da bazı oyun içi aksiyonlarda denemelerini yapan oyuncular tarafından ciddi eleştiriler söz konusu gibi görünüyor. FIFA, yıllardır bu seri üzerinde ciddi bir ısrar ile ilerliyor ve çok köklü değişimlere gitmiyor. Bu da aslına bakarsanız şirket için bir dezavantaj anlamına geliyor.

Şuan için Closed Beta adı altında birkaç önemli oyuncuya sunulan bu ayrıcalık ile birlikte oyuna dair çeşitli denemeler yapılıyor ve eleştiriler de şirket nezdinde yönetiliyor. Hal böyle olunca da haberleri yakıdan takip etmek bizim görevimiz. Yeni gelişmeleri sitemiz içerisinde elimizden geldiğince sizlere kapsamlı bilgiler sunacağız. Daha yeni gelişmeler oldukça sitemiz içerisinde kapsamlı seçenekleri elimizden geldiğince sizlere sunacağız.

The post FIFA 22 Görselleri İnternete Düşmeye Başladı first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/fifa-22-gorselleri-internete-dusmeye-basladi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?