Hangi Kripto Paralar Kazandırabilir?

Kripto Paralar

Çok merak edilen sorulardan olan hangi kripto paralar kazandırabilir sorusuna yanıt vererek fikir edinmenize yardımcı olacağız. An itibari ile ülkemiz genelinde hangi yatırım alanına büyük bir eğilim var diye sorsanız kripto para pazarında çok ciddi bir büyüme ve gelişim kendisini gösteriyor demek yanlış olmaz. İster istemez insanlar bu anlamda bir araştırma yapıyor.

Öncelikle bu makale içerisinde geçen hiçbir bilgi YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Ancak genel itibari ile bu pazarda çok ciddi anlamda başarılı tahminler yapan kişilerin fikirlerini ve tahminlerini de incelemek sureti ile bilgileri derlemek istedik. İnsanların bu anlamda akılcı bir şekilde araştırma yaparak hareket etmesi ve yatırım şekillendirmesi gerekiyor.

Hangi Kripto Paralar Kazandırabilir?

Dünya genelinde her geçen gün yüzlerce farklı proje geliştiriliyor. Kripto paralar açısından artık şaka amaçlı Şeyma Subaşı kripto parası gibi bir isim dahi ön plana çıktı demek yanlış olmaz sanıyorum. Kripto para sektörünün bu anlamda ki geleceği kafalarda soru işareti yaratırken bazı fikirler üzerinde de seçenekleri sunma yoluna gideceğiz.

Bitcoin

Dünyanın bu alanda ki en değerli ve ilk kripto para birimi. Bir dönem 50,000 Dolar bandına kadar yükselmiş olan Bitcoin, günümüzde 30,000 Dolar bandına kadar düştü. Ancak ne olursa olsun bu bant üzerinden bir şekilde yükselmesi en çok beklenen seçeneklerden birisi olarak dikkatleri çekiyor. Bitcoin’in önümümüzde ki 12 aylık dilim içerisinde yeniden bir rekor kırması bekleniyor.

Dogecoin

Elon Musk’ın özellikle ciddi manada kafayı taktığı ve attığı her Tweet ile piyasa üzerinde ciddi bir dalgalanma yaratıyor. Doge, özellikle çıkarıldığı ilk günden bu yana ciddi bir büyüme kaydetmese de Elon Musk’ın bu kripto para hakkında attığı tweetler ile çok ciddi bir seviyeye geldi. Gelecek dönemde çok ciddi bir kazanç getirmesi beklenen kripto paralar arasında yer aldığını da söylemek gerekiyor.

Kripto Para

Binance Coin

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak adından söz ettiren Binance, zaman içerisinde kendi blockchain ağını kurarak bu anlamda ki alternatif seçenekleri değerlendirme noktasında da ideal seçenekleri sizlere sundu. Günümüzde en değerli altcoin birimler arasına kendisini eklemeyi başaran BNB, gelecek dönemde de ciddi anlamda yüksek gelir getirmesi beklenen kripto birimleri arasında yer alıyor.

Ethereum

An itibari ile en değerli altcoin birimi olarak dikkat çekiyor. Ethereum, bir işletim sistemi modeli olduğundan dolayı zaman içerisinde çok ciddi anlamda fark yarattı ve değerini katladı diyebiliriz. Ethereum, kısa ya da uzun vade farketmeksizin ciddi manada adından söz ettirecek. Dolayısı ile en değerli altcoin biriminin yine piyasa hareketleri dikkate alınarak uzun vadede kazanç getirmesi hedeflenen birimler arasında yer alıyor.

Chiliz

Chiliz birimi, Socios şirketi tarafından geliştirilmiş olan ve aslında futbol kulüplerinin kripto altyapılarının temeline dayanan bir altcoin birimi olarak dikkat çekiyor. Anlık kar ve zarar için en mantıklı yatırım alanlarından birisi olan Fan Token modelleri, artık çok ciddi anlamda büyük ilgi görüyor demek yanlış olmaz.

Chiliz de bu altyapıda en ciddi anlamda fark yaratan bir birim olarak adından söz ettiriyor demek yanlış olmaz. Dolayısı ile gelecek açısından en çok değerlenmesi beklenen altcoin birimlerinden birisi olarak şüphesiz ki Chiliz gösteriliyor.

The post Hangi Kripto Paralar Kazandırabilir? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/hangi-kripto-paralar-kazandirabilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?