PES 2022 Demo Erişime Açıldı, indir (Peki Nasıl?)

PES 2022

Herkes tarafından merakla beklenen PES 2022 demo erişime açıldı, indir seçeneğini sunacağı peki bu oyun nasıl geldi? Oynanış seçenekleri her anlamda kendisini bizlere net bir şekilde gösteriyor. Konami şirketi, belli bir zaman dilimi öncesinde çok iddialı açıklamalar yapmıştı ve FIFA oyununun da kullandığı Unreal Engine 5 motorunu kullanmaya başladı.

Oyun motorunun değişmesi ile birlikte ciddi anlamda değişim yaşanacağını bekliyorduk. Grafik seçenekleri itibari ile öncelikle nelerin değişeceği ciddi anlamda merak konusuydu. İnternet üzerinde yerli ve yabancı olmak üzere birçok önemli kişi bu oyunu inceledi ve bizde inceleme yoluna gittik. Gerçekten şaşırtan ve beklenenin aksine bir tablo ile karşı karşıya kaldık diyebiliriz.

PES 2022 Demo Nasıl? Yorumları

Kişisel yorumlarımı iletecek olursam şuan için resmen HAYAL KIRIKLIĞI. Oyun, FIFA ile yarışma yoluna gideceğine resmen FIFA ile aynı statü içerisine girmiş gibi görünüyor. Oyun şuan için demoda da online oynama seçeneklerini sizlere sunuyor. Baktığımız zaman özellikle oyunda Barcelona, FC Bayern, Juventus ve Manchester United ile karşımıza çıkıyor.

Oyunda ciddi bir ağırlık sorunu var ve aynı zamanda oyun içerisinde gerçekliğe önem vermişler gibi görünüyor. Oyunda pas tepkisi, şut deneyimleri ve hatta beceri hareketleri gibi detaylarda şahsen ciddi anlamda sıkıntı yaşadım ve oyunun benim açımdan tüm özgünlüğü gitmiş durumda. Yani KONAMI şirketi büyüyeceğine resmen kopya bir oyun haline bürünmüş diyebilirim.

Türkiye’nin önde gelen PES oyuncularından birisi olan Hasan MUSTAN, oyunu deneyim etti. PlayStation5, xBox ve PC gibi tüm platformlar için oyunun deneyimi resmen demo olarak açıldı. Ancak ne yazık ki beklentilerimin altında kaldı demek yanlış olmaz. Tabi ki oyun içerisinde efektlerde de animasyonlarda da çok yönlü seçenekler adından söz ettiriyor.

Oyun ciddi anlamda yavaş gibi geldi. Stad görüntüleri, soyunma odası ve maç öncesi ısınma animasyonları ciddi anlamda fark yaratıyor. Hatta forma seçimlerini de gerçekte olduğu gibi soyunma odasına geldiğinizde efektler ile yapabiliyorsunuz. Maç kadronuzu da aynı şekilde maç öncesinde belirliyorsunuz.

Maç öncesinde ki tribün efektleri resmen rezalet. Bununla birlikte kamera açılarında da bir dinamizm söz konusu hale gelmiş. Oyunda çok ciddi bir biçimde PES 6 benzerliği de söz konusu ki SESE GEL kanalında da inceleme yapılırken tüm bu detaylar kendisini gösteriyor. Eğer oyun bu şekilde olacak ve satılacak ise ben KESİNLİKLE ALMAM. Konami şirketinden yapılan açıklamaya göre bu demo sadece online sunucuları test amaçlı olarak çıkarıldı.

Oyuncu yüzleri ya da saçları gibi efektler ne yazık ki şuan için çok kötü. Kısacası oyun ciddi anlamda problem. Oyunda resmen bir FIFA’laşma akımı başlamış. Yeni dönemde lisans sorununun da olacağını düşünerekten ben bu oyunu kati surette almam ve direkt olarak FIFA oynamaya başlarım.

PES 2022 Demo

PES 2022 Demo indir

PES 2022 demo indir seçeneğini de sizlere sunarak bu anlamda tüm seçenekleri sunmuş olmayı hedefliyoruz. Bilindiği üzere özellikle birkaç senelik dilim içerisinde oyunların ilerlemediğini görüyoruz.

Playstation 5, Playstation 4, PC ve xBox platformu için şuan rezalet seçenekler ön planda. Ancak Konami şirketinin açıklamasını da bu anlamda bir ihbar algılıyoruz. Yani bu demo SADECE ONLİNE SUNUCULARIN DENENMESİ AMAÇLI çıkarıldı. Yani oyunun şuan için durumu rezalet ancak yakın bir zaman dilimi içerisinde ne gibi seçeneklerin olacağı da merak konusu.

Oyun ile alakalı her türlü gelişmeyi ciddi manada takip edeceğiz. Yeni haberleri sitemiz içerisinden sürekli takip edebileceğinizi de unutmayın.

The post PES 2022 Demo Erişime Açıldı, indir (Peki Nasıl?) first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/pes-2022-demo-erisime-acildi-indir-peki-nasil/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?