Samsung Unpacked 2021 Ürün Tanıtımları Belli Oldu

Samsung Unpacked 2021

Çok uzun süredir heyecan ile beklenen Samsung Unpacked 2021 ürün tanıtımları belli oldu ve detayların tamamı sızdırılmaya başlandı. Dünyanın en büyük teknoloji markalarından birisi olarak adından söz ettirmeyi başarmış olan Samsung, her sene yaptığı lansman ile merakla beklenen ürünleri de tanıtıyor. Apple şirketine bu anlamda da ciddi manada rakip olma amacı içerisindeler diyebiliriz.

2022 yılına doğru yaklaştığımız şu günlerde markaların yeni ürünlerini ne zaman ve ne gibi özellikler ile tanıtabilecekleri mükemmel bir seçenek olacak. Samsung markasının merakla beklenen ürünleri bu etkinlik ile birlikte tanıtılacak ve Ağustos ayında gerçekleşecek. Markanın bu etkinlik ile birlikte tanıtması beklenen ürünler adından ciddi anlamda da söz ettiriyor demek yanlış olmaz.

Samsung Unpacked 2021 Ne Zaman?

Kore’li şirket, Apple ile olan mücadelesine artık bir de Xiaomi’nin eklenmesi ile birlikte ciddi manada somut adımlar atma noktasında hareket ediyor. Teknolojik gelişmeler açısından sürekli büyüyen ve değişen bu şirket, artık rakiplerine karşı daha farklı seçenekleri türetmek zorunda demek de yanlış olmaz.

Samsung Unpacked 2021 etkinliği ne zaman? Şuan için açıklanan tahmini tarih Ağustos 2021 olarak açıklandı. Ancak bununla alakalı olarak da henüz kesin bir bilgi söz konusu değil. Etkinliğin genelinde tanıtılacak olan ürünlerin ciddi anlamda merak edildiğini biliyoruz. Bu anlamda da kesin bilgiler karşımıza doğru çıkmaya başladı. Şimdi bu ürünler hakkında da bilgi verelim.

Samsung Unpacked

Samsung Unpacked 2021 Tanıtılacak Ürünler

Samsung şirketinin ciddi manada popüler adımlar attığını ve yenilikçi ürünleri ile birlikte rakiplerinin önüne geçmeyi hedeflediğini biliyoruz. Samsung şirketinin özellikle Android altyapısını da farklı bir noktaya taşıdığını da kesin bir şekilde söyleme şansına sahip durumdayız. Şimdi etkinlik kapsamında tanıtılacağını öğrendiğimiz bazı ürünler aşağıdaki gibidir;

  • Galaxy Z Fold 3
  • Z Flip 3
  • Watch 4
  • Watch 4 Classic
  • Buds 2
  • Galaxy S21 FE 5G
  • Samsung Galaxy Book Pro

olmak üzere cihazların tanıtılacağı belirlendi. Samsung şirketinin ilk katlanabilir akıllı telefon olarak geliştirildiği Z Fold serisinin ciddi anlamda ilgi gördüğü bir ortamda rakiplerinin bir adım önünde olduğunu söyleyebiliriz. Samsung şirketinin her geçen gün bu teknolojiyi daha da geliştireceği aşikar.

Giyilebilir teknoloji ürünleri kapsamında da akıllı saat modelleri için fark yaratan Samsung, Watch 4 ve Watch 4 Classic modellerini tanıtacak. Bu ürünler ile birlikte giyilebilir ürünler kapsamında ki rakiplerine de ciddi manada göz dağı verecek. Huawei markasının akıllı saat modelleri noktasında ki büyük başarılarını bu ürünler ile birlikte arka plana atma amacı içerisinde olacaklar.

Galaxy Buds 2, yeni nesil kablosuz kulaklık teknolojisi olarak markanın en iddialı olduğu ürünlerden birisi olarak da adından ciddi manada söz ettiriyor demek yanlış olmaz. Samsung şirketinin her geçen gün daha da popüler hale geldiği bu gibi ürünlerde en iyi olma çabası içerisinde olması, ürünlerin sınıflarını bir adım daha yukarı çekmesine neden oluyor.

Samsung Galaxy S21 FE 5G modeli de yine bu etkinlik ile tanıtılacak. S21 akıllı telefon serisi ile birlikte çok ciddi satış rakamlarına ulaştılar. Özellikle telefonun kamera sistemlerinde yapılan değişimler ile birlikte performans donanımlarının da ciddi manada ön plana çıktığını söyleyebiliriz. 5G altyapısına sahip telefonlar an itibari ile çok tercih ediliyor ve Samsung, bu telefon modeli ile birlikte rakiplerine nazaran daha iddialı bir şekilde geleceğini tahmin ediyoruz.

Laptop dünyasına yeniden dönme amacı içerisinde olan Samsung, Galaxy Book Pro modeli ile birlikte ciddi anlamda adından söz ettirecek gibi görünüyor.

The post Samsung Unpacked 2021 Ürün Tanıtımları Belli Oldu first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/samsung-unpacked-2021-urun-tanitimlari-belli-oldu/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?