Laptop Wifi Görmüyor Sorunu Nasıl Çözülür?

laptop wifi bağlanmıyor

Laptop wifi görmüyor sorununu nasıl çözebilirsiniz? İnternet bağlantısı hemen nasıl olur? İşte yanıtı…

Laptop wifi görmüyor sorunu hemen çözülebilir. Bunun için yapmanız gereken işlemler var. Hemen o işlemleri yaparak, kontrolleri sağlayarak kısa bir süre içinde internet bağlantısının sorunsuz bir şekilde olmasını sağlayabilirsiniz.

Wi-fi, bilgisayarınızın sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi gereken internet bağlantısıdır. Kablo olmadan, cihazın internet bağlantısını sağlar. Son derece önemli olduğundan, herhangi bir görmeme sorununda direkt olarak internetten mahrum kalacaksınız. Bunun çözülmesi için teknik detayları kontrol ederek ona göre hareket etmeniz, çözüm sağlamanız mümkün olacaktır.

Laptop 5ghz Wifi Görmüyor

laptop wifi görmüyor windows 10
laptop 5ghz wifi görmüyor

 

Laptop modeli ya da türü, wifi sorununu çözmek açısından önemlidir. Hangi sistemin kullanıldığı konusunda da bilgi verilmesi ile ona göre çözüm sağlanmalıdır. Her cihaz için farklı yöntemler ile çözümünün sağlanması öngörülür.

 

Bakıldığında wifi görülmüyor olması sorunu için belli başlı nedenler olacaktır. Bunu çözümlemek için bilgisayar üzerinden ya da wifi üzerinden birkaç işlem yapmak yeterlidir. Siz de bunu göz önünde bulundurup, ona göre çözüm sağlayabilirsiniz. Laptop ghz wifi görmüyor sorununun çözümlenmesi için yapmanız gerekenler verilmiştir.

  • Gizli wifi: Bazı kablosuz internetler için ayarlanmış olan özelliktir. Eğer cihaz wifi görmüyorsa, mutlaka bu gizliliğin kontrol edilmesi gerekir. Eğer bu şekilde bir sorun yoksa diğer kontrol aşamalarına geçmeniz gerekli olacaktır.
  • Görünürlüğü açmak: Görünürlüğün kapalı olduğu durumlarda direkt olarak çözüm sağlanmalıdır. Bunun için yapılması gereken direkt olarak görünürlük seçeneği üzerinden işlemlerin gerçekleşmesidir. Bunun sağlanması durumunda da direkt olarak wifi bağlantısının olması sağlanacaktır.
  • Arıza: Eğer yaşanan sorun wifi arızası ise donanımsal bir problem olabilir. Daha önce donanım açısından herhangi bir işlem yapmadıysanız, bu aşamada müdahale etmemeniz önerilir. Herhangi bir şekilde sorun yaşamamak açısından mutlaka bu alanda uzman olan kişiler tarafından önlem almanız gerekecektir. Bunu sağlayarak sorunun çözümü için gerekeni yapabilirsiniz. Seçim tamamen sizin.

Laptop Wifi Görmüyor Windows 8

 

Yaşanan sorun, Windows 8 için olabilir. Bu durumda Windows 8 için sorunun çözümünü sağlayacak şekilde hareket etmeniz gerekiyor. En önemlisi, cihazın sorunsuz çalıştığından emin olmaktır. Yani direkt olarak sizin bağlanmak istediğiniz kablosuz internet seçeneğini mi görmüyor?

Yoksa direkt olarak bilgisayar hiçbir kablosuz interneti mi görmüyor gibi tüm bunları inceleyerek ona göre işlem yapmalısınız. Genel olarak herhangi bir sorun yaşanmadan kullanmanın olması için bilgisayarın farklı wifi seçeneklerini görüyor olması önemli olacaktır.

  • Kontroller: Dilerseniz ilk aşamada bilgisayarınızı kapatıp açın. Ardından da tüm wifi özelliklerinin aktif olduğundan emin olun.
  • Wifi tuşu: Windows 8 ve laptop için akla gelen laptop wifi görmüyor Windows 8 sorunu, akıllara tuşu getiriyor. Çünkü direkt olarak mevcut olan tuş üzerinden de yaşanan bir sorun olabilir. Bunu çözümleyerek hareket etmeniz gerekir.

Laptop Wifi Görmüyor Windows 10

windows 10 için de yaşanan wifi görmüyor sorunu olabilir. Bu durumda da yapılması gereken ilk olarak tuşu kontrol etmek olacak. Cihazın kablosuz internet seçeneğinin açık olduğundan emin olun. Ardından direkt olarak o işlemi tamamlayarak sorunsuz şekilde hizmetten faydalanın. Sizin için sunulacak olan seçenekler üzerinden, anında kablosuz ağa bağlanmanız mümkün olacaktır. Laptop wifi görmüyor Windows 10 sorununda aynı zamanda sunulan pek çok sorun olabilir.

 

Cihazın görmemesi ile alakalı, mevcut bağlanılacak olan internetin gizli olması da söz konusu olabilir. Başka cihazlardan bakarak görünüp görünmediğini görmede fayda olacaktır. Dilerseniz hemen bu alanda sorunu çözümleyebilirsiniz.

Laptop Wifi Görmüyor Windows 7

Wifi görmüyor sorununun yaşanması durumunda, hemen o wifi için başka cihazlardan kontrol yapın. Diğer cihazlarda görünüyorsa, ekranın sağ kısmında yer alan wifi ikonuna tıklayarak ayarlara girin. Ayarlar seçeneğinden bağlantının kısıtlanıp kısıtlanmadığına bakın. Eğer bir ünlem işareti varsa, bu durumun neden kaynaklandığını öğrenmek için ünlem işareti üzerinden gidebilirsiniz.

Çözümünün sağlanması için gereken işlemleri tamamlayarak, hemen siz de bağlanabilirsiniz. Laptop wifi görmüyor Windows 7 sorununun çözümlenmesinden sonra internete bağlanma konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Hemen siz de bunu göz önünde bulundurup, internet bağlantısını sağlayın. Yeni bir sorun yaşanmaması açısından, kontrollü şekilde hareket etmek yeterlidir.

The post Laptop Wifi Görmüyor Sorunu Nasıl Çözülür? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/laptop-wifi-gormuyor/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?