Evinizin Enerjisini Yükseltmek İçin Feng Shui Stil Rehberi

Feng shui, kelimenin tam anlamıyla ‘rüzgar suyu’ anlamına gelir ve farklı unsurları ‘chi’yi (enerjiyi) optimize edecek şekilde konumlandırarak aralarında bir denge bulmaya odaklanan eski bir Çin felsefesidir. Bu nedenle, iç tasarım söz konusu olduğunda, feng shui belirli bir dekor stiline bağlı kalmak yerine, dağınıklıktan kurtulmak ve mevcut mobilyalarınızı yeniden düzenlemekle ilgilidir.

Evimi Nasıl Feng Shui Yapabilirim?

Evinizi kişisel olarak sizin için mümkün olan en iyi şekilde feng shui yapmak için, bu felsefenin beş unsurunu anlayarak başlayın.

Mobilyalarınızı Taşımadan Önce Dağınıklıktan Kurtulun

Çok daha fazlası olsa da, minimalizm bir feng shui evinin tam merkezindedir.  Bunun nedeni, hatırlarsanız, bu felsefenin evinizde iyi bir enerji akışı ve denge sağlamaya, odadan odaya serbestçe hareket etmesine izin vermeye odaklanmasıdır.

Bu yüzden feng shui sürecinizi başlatmanın en iyi yolu, önce dağınıklığı ortadan kaldırmaktır. Tonlarca gereksiz eşya içeriyorsa, mobilyalarınızı ve eşyalarınızı yeniden düzenlemeye başlayamazsınız.

Feng Shui

Daha Basit Mobilyalara Öncelik Verin

Feng shui, belirli bir stili takip eden yeni özel parçalar satın almak yerine mevcut eşyalarınızı yeniden düzenlemekle ilgili olduğundan, düzenleme sürecinizi mobilyanıza kadar genişletmek önemlidir. Ancak yeni bir evi sıfırdan dekore etmeyi veya mevcut dekorunuzu değiştirmeyi planlıyorsanız, fazla dekoratif unsur içermeyen, sade ve temiz hatlara sahip parçalar seçmenizi öneririz. Tıpkı dağınıklığı gidermek gibi, bu da dikkat dağıtıcı olmayan bir görsel akış sağlayarak dağınık bir histen kaçınmanıza yardımcı olacaktır.

The post Evinizin Enerjisini Yükseltmek İçin Feng Shui Stil Rehberi first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/evinizin-enerjisini-yukseltmek-icin-feng-shui-stil-rehberi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?