Hangi PS4 Oyunları PS5’te Çalışmaz?

PlayStation 5, yeni konsola daha fazla değer katan PlayStation 4 oyunlarıyla geriye dönük uyumludur. Eski oyunlarınızın keyfini yeni sistemde çıkarmanız çok kolaydır. Ancak PS5’in geriye dönük uyumluluğu mükemmel değil. PS5’te çalışmayan birkaç PS4 oyunu var. Bu oyunlara bir göz atalım, böylece ne bekleyeceğinizi bilirsiniz.

Hangi PS4 Oyunları PS5 ile Geriye Uyumlu Değildir?

Sony’nin PS5’in geriye dönük uyumluluğuyla ilgili sayfasında, PS5’te geriye dönük uyumluluğun nasıl çalıştığı hakkında birçok yararlı bilgi var. Yazma sırasında aşağıdaki gibi olan PS5’te çalışmayan PS4 başlıklarını içerir;

  • Afro Samuray 2: Kuma’nın İntikamı Cilt Bir
  • TT Man Adası – Kenarda Yolculuk 2
  • Sadece Onunla Anlaş!
  • Robinson: Yolculuk
  • Şarkı söylüyoruz
  • Hitman Go: Kesin Sürüm
  • Shadwen

Sony, “Bu liste değişebilir ve demoları, medyayı ve oyun dışı uygulamaları hariç tutar.” açıklamasında bulundu. Listenin önceki sürümleri daha fazla oyun içeriyordu, bu nedenle yukarıdakilerin bazılarının gelecekte PS5’te oynanabilir hale gelmesi olasıdır. Bu liste muhtemelen birçok insanı hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Bu oyunların hiçbiri PS4’ün en büyük hitleri arasında değil; hatta Afro Samurai 2’nin yayıncısı, oyunu PS Store’dan kaldırdı ve ezici bir çoğunlukla olumsuz tepkiler nedeniyle geri ödeme yaptı.

PlayStation VR oyunlarının PS5’te de oynanabileceğini unutmayın, ancak PlayStation Camera (PS5 ile kullanmak için ücretsiz bir adaptör gerektirir) dahil tüm aksesuarlara ihtiyacınız olacak. Bazı PS VR oyunları için bir veya iki PlayStation Move kontrol cihazına da ihtiyacınız olabilir.

PS4

PS5 Geriye Dönük Uyumluluk Nasıl Çalışır?

PS4 oyunlarının diğer yüzde 99’unu PS5’te oynamak basittir. PS4 oyununa dijital olarak sahipseniz, tek yapmanız gereken PS4’te kullandığınızla aynı PlayStation Network hesabıyla oturum açtığınızdan emin olmaktır. Ardından PS5’inizin ana ekranındaki Kitaplığı ziyaret edin, oynamak istediğiniz PS4 oyununu bulun ve indirin.

The post Hangi PS4 Oyunları PS5’te Çalışmaz? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/hangi-ps4-oyunlari-ps5te-calismaz/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?