İç Mekanınızı Güçlendirecek Dekorasyon İpuçları

Dairenizde veya evinizde çok fazla zaman geçiriyorsunuz, öyleyse neden iç tasarımınıza biraz zaman veya para yatırmıyorsunuz? Evinizi sıcacık bir yuvaya dönüştürmek için çok basit dekorasyon ipuçlarımız burada.

Doğal Işıkla Oynayın

Duvarlarınızın rengine karar verirken güneş ışığının yönünü göz önünde bulundurun. Kuzeye bakan odalarda daha koyu olma eğiliminde olan beyaz veya parlak renkler kullanın ve batıya bakan odalarda pembe veya kırmızı tabanlı nötr bir renk ile sıcak bir hava yaratın. Güneye ve doğuya bakan odalarda mavi (soğuk) veya beyaz tercih edebilirsiniz.

İçeride Bir Doğa Dokunuşu

Modern veya tasarım mobilyalarla dolu bir odayı dengelemenin en iyi yolu, ona doğal unsurlar eklemektir. Doğal elementler derken sadece çiçekleri ve bitkileri kastetmiyoruz! Örneğin, büyük bir kütüğü tabure veya kanepenin ucu olarak veya bir ağaç dalı çubuk, portmanto, askı olarak kullanabilirsiniz. Daha sonra, son yıllarda bitkilere ve yeşilliklere olan ilginin artmasıyla, mümkün olan tüm bitki türlerini bulabilirsiniz. Bu muhtemelen uygulanması en kolay dekorasyon ipuçlarından biridir.

Battaniyeler ve Kilimler

Bir odayı ısıtmak için kumaş gibisi yoktur! Örtüler ve diğer battaniyeler, özellikle (sahte) kürkten yapılmışlarsa, bir odaya renk ve sıcaklık katmak için mükemmel aksesuarlardır. Halılar, boşlukları sınırlamak ve her türlü zemini ısıtmak için de kullanılabilir.

Önemli Olan Yere Yatırım Yapın

Bütçeniz kısıtlıysa, odadaki en önemli mobilya parçasına yatırım yapın. Oturma odasında kanepe, yatak odasında yatak vb. ardından, dekorasyon koleksiyonunuzu yıllar içinde oluşturun ve genişletin.

Dekorasyon

Duvar Kağıdı!

Birkaç yıl önce, duvar kağıdı sadece duvarları boyamak veya bazı kusurları gizlemek istemediğiniz zaman kaplamak için kullanılıyordu. Ancak günümüzde duvar kağıdı hiç bu şekilde kullanılmamaktadır. Dikkatli olun, odaya, hacme, mobilyalara ve istenen etkiye bağlı olarak kurallar biraz değişebilir.

The post İç Mekanınızı Güçlendirecek Dekorasyon İpuçları first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/ic-mekaninizi-guclendirecek-dekorasyon-ipuclari/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?