Oturma Odası Dekorasyon Fikirleri

Dikkatli bir şekilde tasarlanırsa, oturma odanız sadece ziyaretçilerinizi etkilemekle kalmaz, aynı zamanda sizin için düzenli bir neşe kaynağı olabilir. Kişisel beğeninizin ve biraz ilhamın bir kombinasyonu, mükemmel bir oturma odası yaratmanıza yardımcı olabilir. İşte kişisel beğeninize uygun olabilecek bazı çağdaş oturma odası tasarım temaları.

Açık Tasarım Oturma Odası

Bu oturma odası tasarımı, geniş bir alanın kullanımının, yolcuların oturma, yemek ve çalışma ihtiyaçlarını karşılamasının mükemmel bir örneğidir. Evinizde üç farklı bölüm oluşturmaktansa, birçok amacınıza hizmet eden geniş bir salona sahip olmak harika olur. Bu tasarım aynı zamanda ziyaretçiler üzerinde oldukça iyi bir izlenim bırakabilir.

Oturma Odası İçin Işıklar

Geniş alanlar için aydınlatmayı yaratıcı bir şekilde kullanan bir oturma odası düzeni harikalar yaratabilir. Bu tasarımdan özellikle memnun olan, avizeleri seven ve ışığın dramatik kullanımını takdir eden ev sahipleri olacaktır. Bu kurulum, yaşam ve yemek alanı ikiz amacına hizmet eden mekanlarda da kullanılabilir.

Oturma Odası İçin Yaratıcı Dekor

Çoğu çağdaş evde, sahiplerin yaratıcı olarak sahip oldukları alandan en iyi şekilde yararlanmaları gerekir. Bu resimdeki oturma odası, kişisel bir dokunuş vermek için yaratıcılığın bir sıçrama ile optimum alan kullanımının mükemmel bir örneğidir.

Oturma Odası

Oturma Odası İçin Renkler

Minimum mobilya eşyası tutmaktan hoşlanan minimalistler, bunun yerine duvar renkleri ile oynayabilirler. Ancak bu kurulum, öncelikle küçük evler içindir ve büyük toplantılar için uygun olmayabilir.

Ayrılmış Alanlara Sahip Oturma Odası

Ortalığı karıştırmayı sevmeyenler salonlarında bu düzenlemeyi tercih edebilirler. Sadece sınırlı sayıda mobilya parçası dekorun bir parçası olacağından, bu küçük alanlar için iyi sonuç verir.

Oturma Odası İçin Doğal Dekor

Doğal aydınlatmayı tercih edenler, büyük pencereleri ve beyaz iç mekanları olan bir tasarımı seveceklerdir. Bu dekor, gündüzleri odanın geniş görünmesini sağlarken, geceleri ay ve yıldızların güzel manzarasını da seyredebilirsiniz.

The post Oturma Odası Dekorasyon Fikirleri first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/oturma-odasi-dekorasyon-fikirleri/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?