PS4’ünüzü Telefonunuza Nasıl Bağlarsınız?

PS4’ünüz, oyun deneyiminizi geliştirebilecek bazı harika, pratik özelliklere sahiptir. Bu özelliklerden biri, inanılmaz derecede faydalı olabilecek PS4 telefonunuza bağlama yeteneğidir. İşte PS4’ünüzü telefonunuza nasıl ve neden bağlamanız gerektiği hakkında bilgiler;

PS4’ümü Neden Telefonuma Bağlamalıyım?

PS4’ünüzü telefonunuza bağlarsanız, hayat çok daha kolay. Çünkü PS4’ünüzü telefonunuza bağladığınızda PS4’ünüze uzaktan oyun indirebilirsiniz. Oyun dosyalarının ne kadar büyük olduğu düşünüldüğünde, bu inanılmaz derecede kullanışlıdır. Gün içinde dışarıdaysanız veya tatildeyseniz ve döndüğünüzde oynamak için bir veya iki oyunun hazır ve indirilmiş olmasını istiyorsanız, söz konusu oyuna telefonunuzdan erişebilir ve doğrudan konsolunuza indirebilirsiniz. Bunu akılda tutarak, şimdi PS4’ünüzü telefonunuza nasıl bağlayabileceğinize bir göz atalım.

PS4'ünüzü

PS4’ümü Telefonuma Nasıl Bağlarım?

PS4’ünüzü telefonunuza bağlamak hızlı ve kolaydır. Sadece bu üç basit adımı izleyin.

  1. Adım: PS Uygulamasını İndirin ve Oturum Açın

Öncelikle PlayStation uygulamasını telefonunuza indirmeniz ve PSN hesabınızla oturum açmanız gerekiyor.

PS uygulaması, kullanışlı bir yazılım parçasıdır; Eğer PS Store’u taramak ve üzerinde oyunlar satın alabilirsiniz, oyunlarınızın kütüphane görüntülemek gibi PSN profilin düzenlemek parçaları, PS4 profil avatar değişen ve PlayStation Mesajlaşma özelliğinin kullanırlar.

  1. Adım: PS4’ünüzü Birincil PS4’ünüz Olarak Ayarlayın

Ardından, PS4’ünüzü birincil PS4’ünüz olarak ayarlamanız gerekir. PS4’ünüz zaten birincil konsolunuz olabilir, ancak Ayarlar > Hesap Yönetimi > Birincil PS4’ünüz Olarak Etkinleştir seçeneğine giderek hızlı bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

Altta, PS4’ünüzün birincil PS4’ünüz olup olmadığını söyleyen bir metin olacak. Değilse, Etkinleştir’i seçin. Bir PS4’ünüz varsa, onu ne olursa olsun birincil PS4’ünüz yapmalısınız. Birincil bir PS4’e sahip olmanın muazzam bir avantajı, dijital PS4 oyunlarını çevrimdışı oynayabilmenizdir.

  1. Adım: PS4’ünüzü Telefonunuza Bağlayın

Artık PS uygulamasında oturum açtığınıza ve PS4’ünüzü birincil PS4 olarak ayarladığınıza göre, şimdi ikisini birbirine bağlayalım. PS uygulamasında Oynat bölümüne gidin ve ayarlarınıza erişmek için dişli simgesine dokunun. Ardından, Konsol Yönetimi altında Konsolu Uygulamaya Bağla öğesini seçin. Birincil PS4’ünüz burada görünmelidir. PS4 konsolunuzu seçtiğinizden emin olun ve Onayla’ya dokunun.

The post PS4’ünüzü Telefonunuza Nasıl Bağlarsınız? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/ps4unuzu-telefonunuza-nasil-baglarsiniz/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?