Uçak Modundayken Yapabileceğiniz Şeyler

Uçak modu alma ya da uçak iletişimi müdahale etmeyecek şekilde telsiz sinyalleri iletmek önleyen alet ortak bir özelliktir. Birçoğumuz cihazlarımızda uçak modunu görüyoruz ve gerçekte ne için kullanıldığını merak ediyoruz. Sonuçta, herkes havada çok sık erişime ihtiyaç duyacak kadar zaman harcamıyor. Bununla birlikte, uçak modu, pratik amaçlar için harika olan inanılmaz derecede çok yönlü bir özelliktir. Zaten pilden tasarruf etmenin iyi bir yolu olarak bilinse de, bugün uçak modunda yapabileceğiniz birkaç şey daha var. İşte uçak modundayken yapabileceğiniz şeyler;

Kişilerinizi ve Mesajlarınızı Yönetin

Yıllarca telefonumuza sahip olduktan sonra, bazen artık hayatımızın bir parçası olmayan birçok kişiyi bir araya getirebiliriz. Bu yüzden kendinize bir iyilik yapın ve telefonunuzu artık neşelendirmeyen tüm insanlardan ve konuşmalardan temizleyin. Hatta bu sırada artık sevmediğiniz kişileri de engelleyebilirsiniz. Daha sonra, mecazi olarak temiz bir sayfa açmakta ve telefonunuzun tekrar güvende hissetmesini sağlamakta özgürsünüz.

Fotoğraflarınızı ve Videolarınızı Düzenleyin

Hafızası zar zor yeten bir telefonla tatile mi çıkıyorsunuz? Uçak modundayken tüm mazeretlerinizden kurtulabilir ve cep telefonu albümlerinizi düzenlemeye vakit ayırabilirsiniz. Uçak modundayken, daha iyilerine yer açmak için tekrar eden (ve çirkin) tüm resimlerinizi ve videolarınızı silebilirsiniz. Hedefinize vardığınızda, cihaz alanınızı en üst düzeye çıkarma konusunda endişelenmeden uzaklaşmaya hazır olacaksınız.

Uçak Modundayken

Müzik Dinleyin

Müzik günlük hayatımızın bir parçası olsa da, bugünlerde neredeyse her zaman arka planda çalınıyor. Uçak modu ile ana etkinlik olarak müzik dinleyebilir ve bu deneyimi gerçekten yaşayabilirsiniz. Müzik akışı platformları için birinci sınıf bir kullanıcı olduğunuzda veya cep telefonunuzda çevrimdışı müzik çalar uygulamalarınız olduğunda, müzik ve podcast’ler gibi diğer sesler çevrimdışı akış için kullanılabilir hale gelir.

Bir Dil Öğrenin

Bir uçuş sırasında gerçekten uçak modunu kullanıyorsanız, muhtemelen dili konuşmadığınız bir yere gidiyorsunuzdur. Herkesin İngilizce konuşmasını bekleyen can sıkıcı turistlerden biri olmaktan kaçınmak istiyorsanız, uçuşunuz sırasında birkaç önemli kelime öbeği öğrenebilirsiniz. Bunu başarmak için çevrimdışı kurs seçeneklerine sahip dil öğrenme uygulamalarını indirebilirsiniz.

Kullanılmayan Uygulamaları Silin

Genişletilebilir belleğe sahip olanlar için, telefonunuzda kaç tane uygulama olduğu konusunda kayıtsız olmak kolaydır. Ancak, güvenlik sorunlarından kaçınmak için yalnızca düzenli olarak kullandığınız uygulamaları saklamanın en iyisi olduğunu anlamak önemlidir. Uygulamaları düzenli olarak kullanmadığımızda, bunların nasıl güncellenemeyeceklerini her zaman fark etmeyiz, bu da sizi boşluklardan yararlanabilecek bilgisayar korsanları için bir hedef haline getirir.

Çevrimdışı Oyunlar Oyna

Uçak modundayken, en sevdiğiniz oyunların başında kalırken konsol pilinizden tasarruf edebilirsiniz. Bunun dışında, internete bağlanmak zorunda kalmadan oynayabileceğiniz birkaç çok oyunculu oyun var.

The post Uçak Modundayken Yapabileceğiniz Şeyler first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/ucak-modundayken-yapabileceginiz-seyler/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?