Android İçin En İyi Ücretsiz Antivirüs Uygulamaları

Akıllı telefonlar, çok sayıda özel verilerinizi içeren son derece kişisel cihazlardır. Bu nedenle, doğal olarak, bu cihazları güvenli ve emniyetli hale getirmek için adımlar atmak gerekiyor. Antivirüs uygulamaları, bilgisayar korsanlığı ve virüs saldırılarına karşı ilk savunma hattınızdır. Ancak, bu uygulamalar genellikle ücretli sürümün ücretli veya hafif sürümleridir. Ve ne yazık ki ücretsiz uygulamalar her zaman söz verildiği gibi çalışmıyor. İşte, kullanımı ücretsiz ve oldukça etkili, özenle seçilmiş bazı antivirüs uygulamaları.

Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender Antivirus Free, cihazınızı yavaşlatmadan bulut tarama teknolojisini kullanarak telefonunuzu koruyan hızlı, hafif ve güçlü bir antivirüs uygulamasıdır. İndirdiğiniz tüm yeni uygulamaları otomatik olarak tarar ve yüksek oranda kötü amaçlı yazılım yakalar. Bu uygulama arka planda çalışmaya devam eder ve normal mobil çalışmasına müdahale etmeden taramaların yapılmasına yardımcı olur.

Uygulamadaki kötü amaçlı yazılım tarayıcısı, yüklediğiniz tüm uygulamaları kontrol eder ve tüm riskleri otomatik olarak onarır. Bitdefender Antivirus Free’nin en iyi yanı, tamamen güvenli olması ve sizi herhangi bir aksilikten kurtarmak için her adımda izin istemesidir.

Sophos Intercept X

Sophos, telefonunuzu virüs tehditlerinden koruyan önde gelen kötü amaçlı yazılım koruma uygulamalarından biridir. Bu uygulama, en iyi Android güvenlik araçlarının geri kalanına kıyasla, AV Testlerinde kalıcı olarak etkileyici bir koruma yüzdesi elde etti.

Sophos, tüm özelliklerini reklamlar olmadan ve cihazınızın performansını ve pilini etkilemeden ücretsiz olarak sunar. Kötü amaçlı yazılım koruması, web filtreleme ve bağlantı denetleyicisi sunar ve kötü amaçlı içeriği otomatik olarak engeller. Ayrıca bu uygulama, şifreleriniz için yüksek koruma sağlar, güvenlik tavsiyesi verir ve QR kodları için güvenlik kontrolleri yapar. Sophos, gelen verileri izlemek ve tehditleri tespit etmek ve durdurmak için izin ister. Bu uygulamanın bir başka yararlı özelliği de, telefonunuzdaki yeni Wi-Fi bağlantılarını engelleyen ve arka planda güvenlik kontrolleri yapan Wi-Fi güvenliğidir.

Antivirüs Uygulamaları

Smart Security

Smart Security, telefonunuzu temizlemenin yanı sıra mobil koruma sağlayan Android cihazlar için başka bir kullanışlı antivirüs uygulamasıdır. Savunucusu, Android cihazınızdaki farklı virüsleri tarar ve tespit eder ve uygulama kapalıyken bile telefon güvenlik açıklarını ve olası tehditleri sürekli olarak izler.

Uygulama, telefonunuzdaki gereksiz dosyaları, önbelleği ve diğer istenmeyen şeyleri temizleyen bir mobil güçlendirici özelliği sunar. CPU soğutucusu, telefonu meşgul edebilecek uygulamaları, görevleri veya işlemleri kaldırmaya yardımcı olur.

The post Android İçin En İyi Ücretsiz Antivirüs Uygulamaları first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/android-icin-en-iyi-ucretsiz-antivirus-uygulamalari/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?