ÇANKAYA’DA KOLTUK YIKAMA

çankaya koltuk yıkama

Çankaya koltuk yıkama ile koltuklarınızı daha uzun süre kullanabilirsiniz. Koltuklar evlerin konforunun ayrılmaz parçalarıdır. Periyodik olarak temizlenmeleri ile daha sağlıklı kullanımlar elde edilebilir. Ancak leke durumunda anında koltuk temizliği talep edilmelidir. Lekeler uzun süre koltuklarda kaldığında koku oluşturur. Silerek temizlemeye çalıştığınızda yüzeysel bir temizlik yaparsınız. Derinlemesine işleyen lekelerin temizlenmesi için profesyonel temizlik gereklidir. Özellikle evlerinde evcil hayvan besleyen ya da küçük çocukları bulunan aileler için periyodik koltuk yıkama çalışmaları daha büyük bir gereklilik olacaktır. Profesyonel çalışmalarda vakumlu makineler kullanılır. Bu da koltukların lekelerden derinlemesine temizlenmesini sağlar.

Koltuk Yıkama İşlemi Süresi

Çankaya’da koltuk yıkama koltukların kirlilik düzeyine göre süreleri değişir. Koltuğun cinsi, kumaşı farklı yöntemler gerektirir. Özellikle leke oluşumlarında lekeler ne kadar uzun süre kalmışsa yıkama işlemleri daha uzun sürecektir. Yapılan işlemler Çankaya koltuk yıkama fiyatları belirl

çankaya koltuk yıkama
çankaya koltuk yıkama

 

enmesinde de etkilidir. Oturma grupları çok kullanılmıyor ise 3-4 yılda bir profesyonel temizlik yapılabilir. Çok kullanılmıyor ise temizlik süresi de çok fazla olmaz. Ancak çok eski koltukların uzun yıllar hiç temizlenmediği durumlarda çok daha uzun süren bir Çankaya koltuk yıkama işlemi olabilir. Yıkama süresini etkileyen bir başka etken ise koltukların ebatlarıdır. Büyük kanepeler 8 yemek masası sandalyesinden daha uzun süre de temizlenir. Koltukların genişliği yıkama süresini uzatır.

Koltuk Yıkama Fiyatları

Çankaya’da koltuk yıkama işlemleri koltukların kirlilik düzeyine göre değişir. Profesyonel temizlik çalışmalarında koltuk kumaşına göre temizleyiciler belirlenir. Lekeler nazikçe ovalanır. Koltukların yüzeyine zarar vermeden leke çıkarma işlemi yapılır. İnatçı lekelerde daha uzun süre bu işlemler tekrarlanabilir. Yapılan işlemler sonrasında koltuğun tamamen kullanıma hazır hale gelmesi için 8- 12 saat arasında kullanılmaması gereklidir. Yapılan işlemlere göre koltuk yıkma fiyatları belirlenir. Vakumlu makinelerle yapılan yıkama işlemleri sonunda koltuklarınız ilk günkü kalitesinde bir görüntüye kavuşur. Koltukların bu şekilde periyodik temizlikler alması kullanım sıklığına göre belirlenebilir. Koltukların ebatları da fiyatları belirleyen başka bir kriterdir. Oturma grupları ya da salon takımlarında Çankaya koltuk yıkama fiyatı değişebiliyor. Profesyonel yıkama çalışmaları ile koltuklarınız daha sağlıklı ve hijyenik olarak kullanıma hazır hale gelir.

(https://www.detaytemizlik.com.tr/cankaya-koltuk-yikama)

The post ÇANKAYA’DA KOLTUK YIKAMA first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/cankayada-koltuk-yikama/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?