Taşıma Sigortası Ata Brokerlik

ata sigorta

Taşıma sigortası bir malın bir yerden başka bir yere taşınması sırasında oluşabilecek her hangi bir zarara karşı önlem alınması için yapılan sigortadır. Bu sigorta türünü en çok eşya firmaları kullanmaktadırlar.

Taşıma Sigortası

Bu sigortaya göre bir eşyanın ulaşacağı yere kadar başına gelebilecek her türlü kaza ve hasara karşı nakliye sigortası olmaktadır. Nakliye işi hiç şüphesiz çok kusursuzluk isteyen bir iştir ve taşınan eşyanın güvencesi için hem firmanın hem de müşterinin işine gelen bir durumdur. Bu sigortayı en yaygın olarak kullanan ise deniz ticareti alanıdır.  Uluslar arası alanda da bu sigorta çok yaygın olarak anlam kazanmış bir sigortadır.

Nakliyat sigortası olarak bildiğimiz taşıma sigortası diğer sigortalardan birçok yönden ayrılır. Parasal olarak değeri olan her türlü malın değerinin düşmemesi için her türlü güvencesi için bu sigorta yapılır. Özellikle her hangi bir malın taşınması sırasında oluşan tehilikler uluslar arası ekonomi ve çevre açısından önemlidir.

Bu yüzden bu sigorta önemli bir sigorta türüdür. Taşıma dediğimiz olay hem kara hem de deniz yoluyladır. Bu taşıma sırasında oluşabilecek hasarlar aynı zaman da taşıma yapan araç için de geçerlidir. Yani aracın zararı da sigortaya dâhil olmaktadır.

Nakliyat sigortası taşıma sırasında oluşabilecek sefer sayısında göre de değişiklik göstermektedir. Bununla birlikte bu sigorta türü taşıma yapan araca göre de değişir.  Taşıması yapılan malın ambalajlanması ve malın cinside sigortanın kapsamını değiştirmektedir.

Taşıma Sigortası Kapsam Alanları

Bu sigorta türlerinde eşyalarınızın cinsi ve aracın tipi etki etse de bununla birlikte bu eşyaların sigorta kapsamına girebilmesi için bazı şartlar bulunur. Bu şartlara göre taşınması sırasında yani nakliyat sırasında kazalar meydana gelmişse uygulanır. Bununla birlikte herhangi bir hırsızlık durumunda uygulanır.

Eşyanızın araca yüklenmesi durumunda ve araçtan indirilmesi durumunda meydana gelebilecek bir kaza durumunda ve doğal afet gibi durumlarda geçerli olan bir sigortadır. Bu gibi durumlarda bu sigorta kapsam göstermektedir.

 Taşıma sigortası fiyatları

Bu sigortanın fiyatı tamamen değişiklik göstermektedir. Çünkü taşınan malın cinsi bile nakliyat sigortasını değiştirmektedir. Taşıma yapan araca göre de taşıma sigortası değişiklik göstermektedir. Taşıma yani nakliyat sigortası aynı zaman da taşıma yapılan yani nakliyesi yapılan malın nasıl ambalajlandığı dahi belirlemektedir. Bu şekilde bütün eşyalar için taşıma veya nakliyat sigortası dediğimiz bu sigorta fiyatları çok değişiklik göstermektedir. Aynı zaman da

Taşıma Sigortasının Faydaları

Bu sigortanın yapılması oldukça önemlidir. Çünkü ticaret ile uğraşan kişiler mallarını garanti altına almak isterler. Bu yüzden onlar için taşıma sigortası oldukça önemlidir. Taşıma sigortasının yapılması Ticaretle ilgilenilmesini de arttırmaktadır.

Çünkü insanlar Ticaret yaparken mallarının Güven altında olmasını isterler. Tabi bu durum sadece bu malın sahibi için geçerli değil aynı zamanda müşteri içinde Satın almış oldukları ürünlerin güvence altında olması önemlidir. Bu yüzden Nakliyat sigortası olarak da bilinen taşıma sigortası hem alıcı hem de satıcı açısından çok faydalıdır.

Yolda oluşabilecek bütün tehlikelerin yani mala zarar gelebilecek herhangi bir durum karşısında Biz sigorta bizim faydamızadır. Bu sigortanın yapılması aynı zamanda uluslararası alanda da ticaretin yaygınlaşmasına fayda sağlamaktadır.

taşıma sigortası
taşıma sigortası

Yapmış olduğumuz Bu sigorta şartlara göre değişiklik gösterse de genel anlamda çok faydası bulunan bir sigorta türüdür. Bu sigortayı yaptırmadınız takdirde taşıması yapılan malınıza zarar geldiğinde bu zararı karşılayan herhangi bir muhatap bulamazsınız.

Fakat bu sigortayı yaptırdığınızda malınıza zarar dahi gelse bu zararı karşılayabilecek bir muhatap bulabilirsiniz. Eşyalarınıza bu şekilde sigorta yaptırdığınız da hem maddi anlamda, hem de manevi olarak içiniz rahat edecektir. atabrokerlik.com  web sitemiz üzerinden sizler de daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

The post Taşıma Sigortası Ata Brokerlik first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/tasima-sigortasi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?