Yatak Odanız İçin Modaya Uygun Duvar Rengi Kombinasyonu

Yatak

Oturma odası evin merkeziyse, yatak odası da kesinlikle onun kalbi ve ruhudur. Günün sadece küçük bir bölümünde kullanabileceğiniz gibi, yatak odasının kendinizi sakinleştirdiğiniz ve ertesi günün zorluklarına hazırlandığınız yer olduğunu unutmayın. Sonuç olarak, yatak odası dekoru bu ihtiyaca ve genel ruh halinize ve mizacınıza uygun olmalıdır. Yatak odası renkleri seçmek için bazı ipuçları şu şekildedir;

Mavi ve Beyaz

Mavi ve beyaz gibi huzur veren başka bir renk kombinasyonu olamaz. Bu renk şeması asla modası geçmez. Bol dinginlik ve biraz zarafet, rahat ve güzel bir yatak odası için mükemmel bir tarif oluşturur. Duvar renkleriyle uyumlu olması için yatak örtüsü rengini akıllıca seçin.

Yatak

Yumuşak Pembe

Ev sahipleri genellikle çocuk odası veya kreş için pembeyi tercih ederler ancak bu rengin pek çok ince tonu vardır ve bu rengin yatak odası için de kullanılabilir, bu dekoru tamamlayan döşeme ve aydınlatma seçeneklerini tercih ederseniz. Genellikle altın çörekler yumuşak pembe tonlarla iyi gider. Büyük bir görünüm vermek için diğer daha sıcak tonlarla deneyler yapabilirsiniz.

Bej ve Krem

Mavi ve beyaz gibi, bej ve krem de modası asla geçmeyecek bir başka klasik kombinasyon. Bu renklerin her ikisi de parlak tonlarda kullanıldığında alanınızı daha büyük gösterir. Yatak odanızda çok fazla doğal ışık varsa, gün içinde dinlenmek istiyorsanız fazla ışığı engellemek için bejin koyu tonlarında güzel örtüler ve perdeler kullanabilirsiniz. Mobilyalar için rustik ahşap mobilyalar ve zıt renklerde duvar sanatı kullanabilirsiniz.

Açık Yeşil ve Turuncu

Bunlar, renkli bir hava istiyorsanız kullanabileceğiniz yatak odası dekoru için çağdaş renk tonlarından bazıları. Yatak odanızı dekore etmek için bunlardan ikisini veya herhangi birini bir arada kullanabilirsiniz. Mobilyaları akıllıca seçin ve yatak odanızda çok fazla parlak unsurdan kaçının. Bunun yerine zıt unsurları tercih edin. Yatak odanızın dekorunu dengeli ve evinizin ortak temasına göre zevkli bir şekilde hizalamak için ince renkli perdeler ve duvar sanatları kullanın.

Siyah ve Beyaz

Siyah, yatak odası için alışılmadık bir seçimdir. Yine de bu tür renkleri denemeye, benzersiz bir görünüm kazandırmaya daha açık olan kişiler, misafir yatak odasından başlayabilirler. Alternatif olarak, yatak odanızın duvarını beyaza boyayabilir ve duvar boyasından daha kolay değiştirilebilen zıt yatak örtüsü, örtü ve perdeler kullanabilirsiniz. Bu şekilde siyah dışında farklı renklerle denemeler yapabilirsiniz.

The post Yatak Odanız İçin Modaya Uygun Duvar Rengi Kombinasyonu first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/yatak-odaniz-icin-modaya-uygun-duvar-rengi-kombinasyonu/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?