Android Akıllı Saatinizde YouTube Müzik Nasıl Kullanılır?

YouTube Müzik kullanıyorsanız ve Wear OS çalıştıran bir Android akıllı saatiniz varsa, akıllı telefonunuza güvenmeden müzik dinlemek için giyilebilir cihazınızı doğrudan kullanabilirsiniz. Bu, akıllı saatinize müzik indirmenize ve doğrudan Bluetooth kulaklığınıza veya hoparlörlerinize aktarmanıza olanak tanıyan YouTube Music Wear OS uygulaması sayesinde mümkündür.

YouTube Müzik Wear OS uygulaması, yalnızca müzik çalmak için akıllı telefonunuzu taşıma gereksinimini ortadan kaldırabileceğiniz için, sık sık yürüyüşe veya koşuya çıkan herkes için faydalı olacaktır. Google’ın YouTube Music uygulaması, Wear OS 2 ve Wear OS 3 çalıştıran akıllı saatler için kullanılabilir. LiteOS veya Tizen OS çalıştıran başka bir akıllı saatiniz varsa, buna YouTube Music uygulamasını yükleyemezsiniz.

YouTube Müzik Uygulamasını Android Akıllı Saatinize Nasıl Yüklersiniz?

  1. Play Store’daki YouTube Müzik listesine gidin. Henüz almadıysanız, uygulamayı Android cihazınıza yükleyin.
  2. Şimdi, listenin Daha fazla cihazda kullanılabilir bölümünün altında Android akıllı saatinizin adının yanında gösterilen Yükle düğmesine dokunun.

Birkaç dakika bekleyin ve ardından Wear OS akıllı saatinizdeki uygulama çekmecesini kontrol edin. Üzerine YouTube Müzik uygulaması yüklenmelidir.

Android Akıllı Saatinizde YouTube Müzik Nasıl Kullanılır?

YouTube Music uygulamasını Android akıllı saatinizde ilk açtığınızda, hizmetle kullanmak istediğiniz YouTube hesabını seçmeniz gerekir. Wear OS YouTube Müzik uygulaması, Android cihazınızda oturum açtığınız diğer Google hesaplarını tanımaz. Bu nedenle, YouTube Müzik hesabınız cihazınızdaki birincil Google hesabına bağlı değilse, müzik kitaplığınızı sıfırdan oluşturmanız gerekecektir. Wear OS uygulaması, akıllı telefonunuzdaki YouTube Music uygulamasında kullandığınız hesabın aynısını otomatik olarak kullanmaz.

Bunun dışında bile, diğer bazı sınırlamalar uygulamanın kullanışlılığını önemli ölçüde sınırlar. Müzik indirmek ve ardından bağlı bir Bluetooth cihazına akış yapmak için yalnızca Android akıllı saatinizdeki YouTube Müzik uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulamayı, doğrudan Android akıllı telefonunuzda veya başka bir bağlı Bluetooth hoparlörde müzik akışı yapmak veya hatta akıllı saatinizin hoparlörü aracılığıyla müzik çalmaya zorlamak için kullanmak mümkün değildir. Android cihazınızda YouTube Music’ten müzik oynatmayı kontrol etmek için Android akıllı saatinizdeki YouTube Music uygulamasını bile kullanamazsınız. İndirmelere gelince, Android akıllı saatiniz şarj olurken Wi-Fi üzerinden gerçekleşir ve o zamana kadar tüm indirmeler sıraya alınır. Bir LTE akıllı saatiniz varsa, mobil veri üzerinden müzik indirme seçeneğini değiştirebilirsiniz. İndirebileceğiniz müzik miktarı, akıllı saatinizin dahili depolamasına bağlı olacaktır.

YouTube Müzik

Tek tek şarkı ve albümlerin yanı sıra, çevrimdışı oynatma için kişiselleştirilmiş çalma listeleri veya karışımlar da indirebilirsiniz. Ayrıca, tercihinize bağlı olarak 50 ila 500 şarkı arasında herhangi bir yere otomatik olarak indirilecek bir Akıllı İndirme özelliği de bulunmaktadır. Müzik çaldığınızda, ses seviyesini kontrol edebilir, ileri veya geri gidebilir ve bir şarkıyı beğenebilirsiniz.

YouTube Music’in Wear OS Uygulaması Çok Sınırlı

Ne yazık ki, Wear OS çalıştıran Android akıllı saatler için YouTube Music uygulaması çok basit ve işlevsellik açısından oldukça sınırlı. Sadece yürüyüş yaparken veya koşarken Bluetooth kulaklığınıza müzik akışı yapmak yeterlidir ve hepsi bu kadar. Uygulama, Android cihazınızdaki YouTube Müzik uygulamasıyla birlikte çalışmaz. Android akıllı saatinizde daha iyi bir müzik çalma/kontrol deneyimi istiyorsanız, daha iyi bir Wear OS uygulamasına sahip olduğu için Spotify’ı kullanmayı düşünebilirsiniz.

The post Android Akıllı Saatinizde YouTube Müzik Nasıl Kullanılır? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/android-akilli-saatinizde-youtube-muzik-nasil-kullanilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?