Cerave ile Cilt Bariyerini Güçlendir!

cilt bakımı

2005 yılında Cerave dermatologları cilt bariyerinin korunması, onarılması ve güçlenmesine yardımcı olmak için cilt bakım serisi geliştirmiştir. Bu serinin içerisinde cilt için gerekli 3 temel seramid ve asitler bulunmaktadır. Peki Seramid nedir ve cilt için neden gereklidir? diyorsanız hemen açıklık getirelim.

Seramid, cildimizde doğal olarak bulunan ve cilt bariyerini korumaya yardımcı olan etken maddedir. Ciltte seramidler azaldığında kuruluk, kaşıntı ve tahriş gözlemlenmektedir.

Dermatologların öncülüğünde özel olarak ürünler geliştirmektedir. CeraVe nemlendirici, yüz yıkama jeli, nemlendirici losyon gibi 70’ten fazla ürünleri geniş yelpazesinde bulundurarak her yaştan insana cilt bakım ürünleri sunmaktadır. O halde gelin birlikte Cerave ürünlerini yakından inceleyelim..

bioderma

Cerave Hydrating Cleanser

Cilt bakımının en önemli adımlarından biri cildi temizlemektir. Bu sebeple sabah ve akşam olmak üzere düzenli olarak cildi temizlemek gerekir. Cerave yüz yıkama jeli, cilt yüzeyindeki yağ, kir ve makyaj kalıntılarını cilt bariyerine zarar vermeden nazikçe temizler. Hyalüronik asit içeriği sayesinde cildi nemlendirmeye ve nem seviyesini güçlendirmeye yardımcıdır.

Cerave Foaming Cleanser, normal ve yağlı ciltler için geliştirilmiştir. Özel formülü cilt yüzeyindeki yağı kiri ve makyaj kalıntılarını nazikçe temizler.

bioxcin

Cerave Moisturizing Cream

Güzel ve sağlıklı bir görünüme ulaşmanın ilk kuralı cildi temizlemek ve nemlendirmektir. Nem, cildin su ihtiyacını karşılayan temel ihtiyaçlar arasında yer alır. Nemsiz kalmış bir ciltte kuruluk, kaşıntı, pullanma, ince çizgi ve kırışıklık gibi yaşlılık belirtileri oluşabilir. Bu gibi cilt problemlerini önlemek için cildi düzenli olarak nemlendirmek gerekir.

 

Nemlendirici, cildin su ihtiyacını karşılayan, cildi yumuşatan ve ciltteki nem seviyesini dengelen üründür. Cilt bakımının olmazsa olmaz adımları arasındadır. Karma, yağlı, kuru, normal veya hassas her cilt tipi mutlaka nemlendirici kullanmalıdır.

acnecinamide

 

Cerave nemlendirici krem, kuru ve çok kuru cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. Özel formülü sayesinde cilt bariyerinin korunmasına yardımcı olur. İçeriğinde bulunan hyalüronik asit cildi nemlendirirken daha canlı ve sağlıklı görünüm kazandırır. Cildi derinlemesine nemlendirirken daha yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm de sağlar.

Sizde Cerave köpüren temizleyici, Cereve yüz temizleme jeli, Cerave krem ve daha fazla ürün seçeneğine Dermokozmetika fırsatları ile hemen sahip olabilirsiniz.

The post Cerave ile Cilt Bariyerini Güçlendir! first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/cerave-ile-cilt-bariyerini-guclendir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?