Skype Telefon Numarası Nasıl Alınır?

Skype telefon numarası, Skype üzerinden arama yapmak istediğinizde ancak arkadaşlarınız, aileniz veya iş arkadaşlarınız bunu kullanmadığında harika bir çözümdür. Sadece normal bir telefon numarası verirsiniz ve aramalar size Skype üzerinden gelir. Size bir Skype telefon numarası hakkında bilmeniz gereken her şeyi anlatacağız – nedir, ne kadar tutar, nasıl alınır ve daha fazlası.

Skype Telefon Numarası Nedir?

Birinin sizi Skype’ta araması için genellikle kullanıcı adınıza ihtiyacı vardır. Birçok durumda, bu uygun değildir. Ya Skype’ları yoksa veya yeterli internet verisi yoksa? Ya bir işletme olarak daha profesyonel görünmek istiyorsanız veya her zamanki telefon numaranızı vermek istemiyorsanız?

Skype numarası, Skype hesabınıza bağlı olması dışında diğer telefon numaralarına benzer. Herkes onu cep telefonundan veya sabit hattan arayabilir ve Skype uygulamanızdan gelir (nerede olursanız olun, hangi cihazı kullanırsanız kullanın). Arayan kişi, Skype kullandığınızı bilmeyecek; onlar için diğer telefon numaraları gibi. ABD, İngiltere, Avustralya, Meksika ve Güney Afrika dahil 25 ülkede bir Skype telefon numarası satın alabilirsiniz. Tek bir Skype hesabı, kendisine bağlı en fazla 10 Skype numarasına sahip olabilir.

Bu, çok seyahat ediyorsanız veya uluslararası bir işletmeniz varsa, her ülke için farklı bir Skype numarasına sahip olabileceğiniz anlamına gelir. Aslında, orada yaşamıyor olsanız bile, sunulduğu herhangi bir ülkede bir Skype numarası satın alabilirsiniz. Arayan o ülkedeyse, yerel ücretini öderler. Numara ne olursa olsun tüm aramalar Skype uygulamanıza gelir. Mevcut telefon numaranızı Skype numaranız olarak kullanamazsınız. Hesabı kurduğunuzda, Skype’ın sunduğu bir dizi numara arasından seçim yaparsınız. Birisi çaldığında Skype’ta oturum açmamış olsanız bile aramayı kaçırmanız gerekmez. Aramalarınızı başka bir yere (belki bir sabit hat) veya daha sonra tekrar arayabilmeniz için sesli postaya kolayca yönlendirebilirsiniz.

Skype Telefon

Skype Telefon Numarasının Maliyeti Ne Kadardır?

Skype telefon numaranız için, numaranın nerede olduğuna bakılmaksızın, yerel para biriminizde yinelenen bir fatura döneminde ödeme yaparsınız. Her ay (6,50 ABD Doları), üç ayda bir (18,53 ABD Doları) veya her yıl (52,26 ABD Doları) ödeme yapabilirsiniz. Ne kadar uzun seçerseniz, o kadar fazla indirim alırsınız—bir yıl, aylık maliyetten %33 tasarruf anlamına gelir. İptal etmek istiyorsanız, bunu yenileme tarihinizden üç gün önce yapmayı unutmamalısınız. Bunu Skype hesap sayfanızdan yapabilirsiniz. Sizi arayan herkes, standart fatura tarifesinden ücretlendirilir. Örneğin, numaranız Birleşik Krallık’taysa ve arayanınız da Birleşik Krallık’taysa, yerel arama için ücretlendirilir. Ancak, arayan kişi ABD’deyse, uluslararası bir arama için ücretlendirilir. Sizi kaç kişi ararsa arasın maliyetiniz aynı kalır. Sadece sabit abonelik ücretini ödersiniz.

Skype Telefon Numarası Nasıl Alınır?

Çoğu durumda, bir Skype telefon numarası ile kurulum yapmak hızlı ve kolaydır. Ödemeniz işleme alınır alınmaz numaranız aktif hale gelecektir. Bununla birlikte, bazı ülkeler, yerel makamlar tarafından doğrulanması gereken ikamet belgesi talep etmektedir. Bu iki hafta kadar sürebilir. Bu işlem tamamlandıktan sonra Skype numaranız aktif olacaktır. Bu, Brezilya, Fransa, Almanya, İsviçre ve Güney Kore gibi ülkelerdeki sayıları etkiliyor. Skype telefon numarası almak için:

  1. Skype çevrimiçi telefon numarası web sitesine gidin.
  2. Skype Numarası Al’a tıklayın.
  3. Skype numaranızın hangi ülkede olmasını istediğinizi seçin.
  4. Ülkeden rastgele bir numara alacaksınız. Verilen numarayı beğenmediyseniz, seçilen alandan diğer yerel numaraları göster seçeneğini seçebilirsiniz. Alternatif olarak, yerel bir alanı ve arama kodunu manuel olarak seçmek için Farklı bir konum seçebilirsiniz. Yalnızca verilen seçeneklerden sayıları seçebileceğinizi unutmayın; kendinizinkini atayamazsınız.
  5. Numaradan memnun olduğunuzda Devam’ı tıklayın.
  6. Ödeme planınızı seçin ve Devam’a tıklayın.
  7. Ödeme yönteminizi seçin ve Şimdi öde’ye tıklayın.
The post Skype Telefon Numarası Nasıl Alınır? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/skype-telefon-numarasi-nasil-alinir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?