Hesap Başına Bir Kere Netflix Kaç Kişi İzleyebilir?

Netflix, telefonlar tabletler, oyun konsolları ve herkesin içinde olabilecekleri tüm insan planlamalarını kolaylaştırmak, aynı anda kaç kişiyle Netflix’i merak etmek için doğaldır. Kullanmakta olduğunuzda kullanabilirsiniz. Eminiz için tek bir hesap kullanarak aynı anda kaç kişi Netflix nasıl olacağınız bir bakalım.

Netflix’i Aynı Anda Kaç Kişi İzleyebilir Mi?

Netflix, birkaç farkla üç farklı çeşitlilik planı sunar. Bu ayrımlardan biri, Netflix’i aynı anda kaç cihazda yaşayabileceğinizdir.

  • Temel: 17,99 TL
  • Standart: 29,99 TL
  • Özel: 41,99 TL

Fiyatlandırma dökümünde belirtildiği gibi, Netflix içeriğini yukarıda listelenen aynı sayıda cihaza indirmekle sınırlısınız. Seyahate çıkmadan önce Netflix medyasını çok fazla başka telefona veya bilgisayara indirmediğinizden emin olun.

Netflix Hesabınızı Çok Fazla Kişinin Kullandığını Nasıl Anlarsınız?

Netflix’te birden fazla cihazda oturum açabilseniz de, yalnızca planınıza dahil olan ekran sayısı üzerinden bir akışı aktif olarak izleyebilirsiniz. Bu, iki ekranlı plana sahipseniz, izlemedikleri sürece çeşitli cihazlarda üç kişinin hesabınızda oturum açabileceği anlamına gelir. Ancak, şu anda hesabınızı çok fazla kişi kullanıyor gibi bir mesaj görürseniz, hesabınızda izleyen maksimum kişi sayısına ulaşılmış demektir. Mesaj, hesabınızla hangi cihazların Netflix yayınladığını ve ne izlediklerini göstermelidir. Bu insanlardan durmalarını isteyin ve kendi başınıza yayın yapmak için net olacaksınız. Birinin sizin bilginiz dışında Netflix hesabınızı kullandığını düşünüyorsanız, son zamanlarda nelerin yayınlandığını görmek için Netflix Görüntüleme Etkinliği sayfanıza gidin.

Netflix

Kaç Netflix Profiliniz Olabilir?

Netflix’i aynı anda izleyebileceğiniz ekran sayısından ayrı olarak, Netflix hesabınızda birden fazla profil de oluşturabilirsiniz. Bu, hesabı kullanan her kişinin kendi kişiselleştirilmiş önerilerine, izlemek istedikleri başlıklar listesine, altyazı görünümlerine ve benzerlerine sahip olmasını sağlar. Her Netflix hesabının en fazla beş profili olabilir. Bu, bu profillerin her birini aynı anda izleyebileceğiniz anlamına gelmez. Profiller, her kullanıcının tercihlerini farklı tutmanın kullanışlı bir yoludur, ancak aynı anda Netflix’i izleyebilecek kişi sayısı yine de Netflix planınızın ekran sınırına bağlıdır.

Birçok Kişi Aynı Anda Netflix’i İzleyebilir

Artık aynı anda kaç cihazın Netflix izleyebileceğini biliyorsunuz. Bir seferde daha fazla ekranda izlemeye ek olarak, daha yüksek katmanlı bir hesap, daha yüksek çözünürlüklü akış sağlar. Hesabınızı başkalarıyla paylaşmayı seçerseniz yükseltme yapmayı düşünün.

The post Hesap Başına Bir Kere Netflix Kaç Kişi İzleyebilir? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/hesap-basina-bir-kere-netflix-kac-kisi-izleyebilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?