Samsung Galaxy Telefonda Animasyonlu GIF’ler Nasıl Oluşturulur?

GIF’ler, içeriği canlandırmanın ve daha ilginç hale getirmenin gerçekten eğlenceli ve yaratıcı bir yoludur. E-posta imzanızın veya sunumunuzun bir parçası olabilirler veya bir kişilik dokunuşu eklemek için sosyal medya profillerinize sabitlenebilirler. Ama nasıl kendin yaparsın? İlk GIF’inizi oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı – çünkü artık onları doğrudan Samsung Galaxy telefonunuzdan oluşturabilirsiniz. Size nasıl olduğunu göstereceğiz.

Samsung Galeri Uygulamasından GIF’ler Nasıl Oluşturulur?

Samsung, cihazınızın Galeri uygulamasında depolanan video dosyalarını ve fotoğrafları canlandırmayı kolaylaştırır. Bunun nasıl çalıştığına bir göz atalım.

Video Dosyalarıyla GIF Oluşturun

Kısa video kliplerden kendi eğlenceli, akılda kalıcı GIF’lerinizi yapabilir ve paylaşabilirsiniz. Bunu yapmak için aşağıda listelenen adımları izleyin:

  1. Samsung Galaxy cihazınızda Galeri uygulamasını başlatın.
  2. İstediğiniz bir videoyu seçin ve ekranın altındaki Video oynat seçeneğine dokunun.
  3. Video oynatılmaya başladığında, temel düzenleyiciyi açmak için ekranda herhangi bir yere dokunun ve sağ üst köşedeki GIF düğmesini seçin. Videoyu kırpmak için kaydırıcıları sürükleyin veya bir GIF oluşturmak için videonun belirli bir bölümünü seçin.
  4. Oynatma oranlarını yavaşlatmak veya hızlandırmak için 1.0x düğmesine dokunun. Ayrıca sırasıyla 0,5x ve 2,0x olmak üzere daha yavaş ve daha hızlı oynatma hızları da vardır.
  5. GIF’in mevcut oynatma yönü seçenekleri arasında geçiş yapmak için ok simgesine dokunun. İleri oynatmayı, GIF’i tersine çevirmeyi veya her iki yönde oynatmayı seçebilirsiniz.
  6. İşiniz bittiğinde GIF’i akıllı telefonunuza kaydetmek için Kaydet’e dokunun.

Samsung Galaxy

Resimlerden GIF Oluşturun

En sevdiğiniz resimlerden her zaman animasyonlu bir GIF oluşturmak istediniz mi? Şimdi bunu doğrudan Samsung Galaxy telefonunuzdan yapabilir ve hatta çeşitli efektler ekleyebilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır:

  1. Cihazınızda Galeri uygulamasını açın ve istediğiniz resimleri seçin.
  2. Alt paneldeki üç noktalı Daha Fazla düğmesine dokunun ve Oluştur > GIF öğesini seçin.
  3. Düzenleyici içinde, oynatma hızını ve yönünü ve diğer ayarları istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Resimlerinizi daha da güzelleştirmek için şekiller, tarih damgaları, ifadeler, çıkartmalar ve daha fazlası gibi bir dizi efekt eklemeye devam edebilirsiniz.
  4. Bir kez dokunun yapılır Kaydet. GIF dosyası cihazınıza kaydedilecektir.

Samsung Galaxy Kamera Uygulamasını Kullanarak GIF’ler Nasıl Oluşturulur?

Samsung Galaxy cihazınızdaki varsayılan kamera uygulamasını kullanarak sadece birkaç dokunuşla GIF’ler oluşturabilirsiniz. Bunu şu şekilde yapabilirsiniz:

  1. Cihazınızda Kamera uygulamasını başlatın.
  2. Uygulama içinde, sol üst köşedeki Ayarlar’a (dişli simgesi) dokunun.
  3. Musluk Tutma Perde için düğmeye basıp GIF oluştur açılır seçenekler arasından.
  4. GIF’iniz için çekim kaydetmeye başlamak için, Kamera/Deklanşör düğmesini basılı tutun ve bittiğinde bırakın. Dosya otomatik olarak cihazınıza kaydedilecektir.
The post Samsung Galaxy Telefonda Animasyonlu GIF’ler Nasıl Oluşturulur? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/samsung-galaxy-telefonda-animasyonlu-gifler-nasil-olusturulur/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?