iPhone ve Android’de İki WhatsApp Hesabı Nasıl Kullanılır?

Şu anda indirilen en popüler uygulama türlerinden biri mesajlaşma uygulamasıdır ve WhatsApp en iyilerine sahip olanıdır. WhatsApp, bir telefon numarası aldığınız için çoğu mesajlaşma uygulamasından farklı bir şey sunar. Bu, herhangi birinin nerede olursanız olun, istediğiniz zaman sizinle iletişim kurabileceği ve onlarla iletişim kurmak için çevrimiçi olmanız gerekmediği anlamına gelir. Sadece bireysel kullanıcılar arasında değil, aynı zamanda işletmeler arasında da popüler olduğunu kanıtlayarak onları daha erişilebilir hale getiriyor. Ayrıca, biri kişisel, diğeri iş için veya farklı arkadaş grupları için farklı olmak üzere birden fazla WhatsApp hesabı olabilir.

Sorun şu ki, aynı anda yalnızca bir WhatsApp hesabı açabilirsiniz. Diğerini açmadan önce birinden çıkış yapmanız gerekir; bu, iki veya daha fazla hesapta oturum açmanız gerektiğinde biraz güçlük çeker. Cihazınızda aynı anda birden fazla WhatsApp hesabı açmanın üç yolunu bulduk. WhatsApp kullanıcıları büyümeye devam ettikçe, birçok kullanıcı WhatsApp mesajlarını farklı cihazlara aktarmak isteyebilir. Ayrıca, bir telefonda 2 WhatsApp hesabınızın olup olmadığını merak edebilirsiniz. WhatsApp hesapları ve çift simli telefonlar söz konusu olduğunda en sık sorulan sorulardan biri aynı telefonda iki WhatsApp hesabının kullanılıp kullanılamayacağıdır. Bunu da düşünüyorsanız, bir çift SIM telefonda iki WhatsApp hesabı kullanmanın tamamen mümkün olduğunu bilmekten memnuniyet duyacaksınız. Hemen hemen tüm Android cihazlarda ve birçok iPhone modelinde çalışmalıdır.

Genel olarak, birçok ucuz Android telefon iki SIM kart yuvası ve çift mesajlaşma işleviyle birlikte geldiğinden, Samsung ve diğer Android telefonlarda iki WhatsApp hesabı kullanmak kolaydır. Çift SIM’li telefonlarda iki farklı telefon numarası ilişkilendirilebildiğinden, aynı telefonda ek bir WhatsApp hesabını doğrulamak kolaydır. iPhone söz konusu olduğunda, iki WhatsApp hesabı kullanmanın tek yolu, aynı telefonda farklı bir telefon numarası kullanma seçeneği sunan WhatsApp’ın ticari sürümünü kullanmaktır.

iPhone ve Android’de iki WhatsApp Hesabı Kullanın

Hem iPhone hem de Android’de iki WhatsApp hesabı kullanmanın en kolay yolu, WhatsApp’ın kurumsal sürümünü telefonunuza indirip yüklemektir.

  • iPhone’unuzda App Store’u açın (Android telefon olması durumunda Google Play Store).
  • WhatsApp Business’ı arayın ve telefonunuza WhatsApp Business’ı yükleyin.
  • Uygulama indirildikten sonra WhatsApp’ı açın ve WhatsApp Kullanım Koşulları’nı kabul etmek için Kabul Et’e dokunun.
  • Bir sonraki ekranda, Farklı bir numara kullan seçeneğini seçin.
  • Ülkeyi seçin, telefon numarasını girin ve ikinci telefon numaranıza bir WhatsApp doğrulama kodu almak için İleri’ye dokunun.
  • Bir sonraki ekranda, WhatsApp’tan alınan Doğrulama Kodunu girin.
  • WhatsApp’ın otomatik arama sistemi aracılığıyla doğrulama kodunu almak için beş dakika bekleyin ve Beni Ara seçeneğine dokunun.
  • Sonraki ekranda adınızı girin ve ikinci WhatsApp hesabınızın kurulum işlemini tamamlamak için İleri’ye dokunun.
  • Bir sonraki ekranda bir profil resmi yükleyebilir, ekranı kapatabilir veya bir profil resmi yüklemek için daha sonra geri dönebilirsiniz.

WhatsApp Hesabı

Dual Messenger Kullanarak İki WhatsApp Hesabı Kullanın

Yukarıda bahsedildiği gibi, Samsung ve diğer markaların Android telefonları, çift SIM kart yuvası ve yerleşik çift mesajlaşma özelliği ile birlikte gelir. Android telefonunuz Dual Messenger işlevini destekliyorsa, ikinci SIM kart telefona takılı olmasa bile aynı telefonda iki WhatsApp hesabı kullanabilirsiniz. Bu, aynı telefondaki ikinci WhatsApp hesabını doğrulamak için sabit hat numarası, Skype veya Google Voice telefon numarası kullanılarak gerçekleştirilebilir.

  • Ayarlar > Gelişmiş Özellikler > Dual Messenger’a gidin.
  • Bir sonraki ekranda, WhatsApp’ın yanındaki anahtarı AÇIK konumuna getirin.
  • Onay açılır penceresinde, WhatsApp’ın ikinci bir kopyasını telefonunuza indirmek için Yükle’ye dokunun.
  • İndirme işlemi tamamlandıktan sonra WhatsApp’ı açın > WhatsApp Kullanım Koşulları’nı kabul etmek için Kabul Ediyorum’a dokunun.
  • Bir sonraki ekranda Ülke’yi seçin, ikinci Telefon Numaranızı girin ve İleri’ye dokunun.
  • İkinci WhatsApp hesabınızı doğrulamak için ekrandaki talimatları izleyin.
  • Hesap doğrulandıktan sonra, aynı telefonda birinci ve ikinci WhatsApp hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

WhatsApp Web’i Kullanarak İki WhatsApp Hesabı Kullanın

İki farklı telefonda (Telefon A ve B) WhatsApp hesabınız varsa, Telefon #A’nın WhatsApp hesabını Telefon #B’nin ekranına veya WhatsApp Web’i kullanarak Telefon #B’nin ekranına yansıtabilirsiniz.

  • A telefonuna Google Play Store’dan Sekme Mesajı uygulamasını indirin.
  • Uygulama indirildikten sonra, Sekme Mesajı uygulamasını açın ve Web Tarama seçeneğine dokunun.
  • Web Tarama’ya dokunduğunuzda, telefon ekranınızda bir QR kodu göreceksiniz.
  • numaralı telefondan WhatsApp’ı açın. °B> 3 noktalı menü simgesine dokunun ve açılır menüden WhatsApp Web seçeneğini seçin.
  • #A telefonunun QR kodunu taramak için #B telefonunun arka kamerasını kullanın.
The post iPhone ve Android’de İki WhatsApp Hesabı Nasıl Kullanılır? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/iphone-ve-androidde-iki-whatsapp-hesabi-nasil-kullanilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?