LinkedIn Profil Resminizi Nasıl Değiştirirsiniz?

LinkedIn, profesyonel tabanlı bir sosyal medya platformundan beklediğiniz gibi profesyonelliğe öncelik verir. Öne çıkmak ve diğer insanların sizinle ilgili algıları nedeniyle fırsatları kaçırmamak için iyi bir profil resminizin olması önemlidir. Profil resminizi beğenmiyorsanız ve onu nasıl değiştireceğinizi bulmakta zorlanıyorsanız, bunu başarmak için bazı basit adımları izlemelisiniz.

Web’deki LinkedIn Profil Resminizi Güncelleyin

Web uygulamasında LinkedIn profil resminizi değiştirmek kolaydır ve sadece birkaç tıklamayla yapılabilir. Profil resminizi sınırsız sayıda değiştirebileceğinizi unutmamalısınız, bu nedenle uzun süreli kullanmayı düşünmediğiniz yeni bir profil resmine geçme konusunda endişelenmeyin. LinkedIn profil resminizi değiştirmek için;

  1. com web sitesinde, sol köşedeki adınıza tıklayarak veya üst menüden Ben’e ve ardından Profili Görüntüle’ye tıklayarak Profilinizi ziyaret edin.
  2. Profil sayfanızda, resminizi veya başlığınızı değiştirebileceğiniz bir iletişim kutusu açmak için Profil Resminize tıklayın. Fotoğraf Ekle’yi tıklayın.
  3. Yeni bir fotoğraf çekmek için Kamerayı kullan’a tıklayın veya halihazırda bilgisayarınızda bulunan bir fotoğrafı eklemek için Fotoğraf yükle’ye tıklayın.
  4. Yeni bir fotoğraf çektikten veya bilgisayarınızdan bir fotoğraf yükledikten sonra Kaydet’i tıklayın.

Bu talimatları izleyerek yeni profil resminiz LinkedIn’e yüklenmiş olmalıdır. Şimdi diğer kullanıcılardan LinkedIn önerileri almanın ve kendinizi takip etmeye değer bir kişi olarak tanımlamaya başlamanın tam zamanı.

LinkedIn Profil

LinkedIn Profil Resminizi Mobil Cihazda Güncelleyin

Çoğu kullanıcı cep telefonlarını sosyal medya için kullanma eğilimindedir. Bu sizin için de geçerliyse, LinkedIn uygulamasını kullanarak profil resminizi değiştirmek için şu adımları izleyin;

  1. Cep telefonunuzda LinkedIn uygulamasını açın.
  2. Sol üst köşedeki Profil Resminize dokunun ve ardından beliren yan menüden Profili Görüntüle’ye dokunun.
  3. Profil sayfanızda, Profil Resminize ve ardından Profil fotoğrafını görüntüle veya düzenle’ye dokunun.
  4. Açılan Profil Fotoğrafı iletişim kutusunda Fotoğraf ekle’ye dokunun.
  5. Yeni bir fotoğraf çekmek için Fotoğraf kutucuğuna dokunabilir veya yüklemek için film rulonuzdan bir fotoğraf seçebilirsiniz.
  6. Seç’i seçin.
  7. LinkedIn’in Kırpma, Filtreleme ve Ayarlama araçlarını kullanarak fotoğrafı ayarlayın ve ardından Kaydet’e dokunun.

Bu adımları izleyerek artık LinkedIn hesabınızda yeni bir profil resminiz olmalıdır. Bu, LinkedIn profilinizi optimize etmenin büyük bir parçasıdır ve potansiyel müşterilerin size daha ciddi davranmaya başladığını görmelisiniz.

The post LinkedIn Profil Resminizi Nasıl Değiştirirsiniz? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/linkedin-profil-resminizi-nasil-degistirirsiniz/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?