Aile İçin En İyi PS4 Oyunları

PS4’teki en iyi aile oyunlarıyla işbirlikçi veya rekabetçi olun. Oyunlar, daha yaşlı oyuncular için solo bir aktivite olarak karaktere sahip olsa da, her yaştan daha büyük gruplar için de en iyi sonucu verir. Bu listedeki yerel çok oyunculu uyumlu oyunlarda takım kurabilir veya birbirinize karşı oynayabilir ya da her yaşa uygun bazı tek oyunculu kampanyalarda izleyip kontrolü geçebilirsiniz.

Bu oyunlardan bazıları, çözmek için iyi iletişim gerektiren karmaşık görevler içerirken, diğerleri bir tür işbirlikçi yaratıcılıktır. Hiçbirinin karmaşık kuralları anlamak veya bunlara uymak için fazla derse ihtiyacı yok, bu nedenle özellikle genç veya yaşlı aile üyelerini hikayeye dahil etmek istiyorsanız mükemmeller. Sadece hikaye tabanlı bir oyun izlemek veya kumandayı geçmek istiyorsanız bazı tek oyunculu oyunlar da vardır. Seçtiğiniz en iyi PS4 aile oyunu hangisi olursa olsun, yağmurlu bir günde içeride mahsur kaldığınızda veya bir dahaki sefere evinizde çok sayıda çocuk ve yetişkin olduğunda, en iyi önerilerimize göz atın.

Just Dance

Just Dance, ekranda gerçek dansçılar tarafından gösterilen dans rutinlerini taklit ettiğiniz bir müzik ritim oyunudur. Dance Dance Revolution gibi diğer dans arcade klasikleri gibi, hareketlerinizi ne kadar iyi zamanladığınıza bağlı olarak uygun bir puan alırsınız ve bir ila beş yıldız arasında bir derecelendirme belirleyecek toplam bir puan biriktirirsiniz.

Kritik olarak, ekranda olup biteni görsel bir şölen haline getirme konusunda harika bir iş çıkarmış ve her videonun görsel stiline göre renk ve canlılıkla dolup taşan bir tema var. Koreografi inanılmaz ve terli bir ahtapot gibi sallanmama rağmen şarkıların farklı zorlukları seviyeme uygun performansları belirlememe izin verdi.

Aile

LittleBigPlanet 3

Bir LittleBigPlanet oyununun birçok hareketli parçası vardır ve LittleBigPlanet 3, cesur bir girişime rağmen yanlış hizalandıklarında nelerin yanlış gidebileceğini gösterir. Yeni geliştirici Sumo Digital, yaratma için eşit derecede geniş kapsamlı ve keyifli bir tek oyunculu deneyime sahip devasa bir bulmaca platformunu yarattı.

Rayman: Legends

Raving Rabbids’in gölgesinde çok uzun zaman geçirdikten sonra Rayman, Rayman Origins’te konsollara muzaffer bir dönüş yaptı. Eleştirmenlerce beğenilen olsa da, parlak ve renkli sanat tarzıyla bu tuhaf platform oyunu, gerçekten hak ettiği geniş kitleyi asla bulamadı. Neyse ki Ubisoft, önceki sürümde bulunan aynı mükemmel platformdan daha fazlasını sunmakla kalmayıp aynı zamanda daha da zorlu bir deneyim sunmayı başaran Rayman Legends’ın piyasaya sürülmesiyle oyunculara yollarındaki hatayı görme şansı verdi.

The post Aile İçin En İyi PS4 Oyunları first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/aile-icin-en-iyi-ps4-oyunlari/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?