KIŞ BAHÇE MODELLERİ

kış bahçesi

Kış Bahçesi Nedir

Günümüz koşullarının bir sonucu olarak yaşamlarımız daha çok kapalı mekânlara taşındı. Ancak insanın doğadan tam anlamıyla kopması tabiatına aykırıdır. Bu yüzden de hep bir parçamızın doğayla temas halinde olmasını isteriz.

 

Kış bahçeleri doğa ile aranızdaki sınırları kaldırıp dört mevsimi doya doya yaşamanız için tasarlanmış sistemlerdir. İsterseniz ev dekorasyonunuzu kış bahçenize dâhil edebilir ya da tamamen bağımsız ve özgür bir yaşam konsepti tasarlayabilirsiniz.

 

Eğer soğuk kış günlerinde evinize kapanmak yerine bahçenin tadını çıkarmaya devam etmek istiyorsanız siz de kış bahçe tasarımları ile tanışın.

 

Farklı alternatiflere sahip modellerimizi sizin için tasarladık. Pergola sistemleri kategorimize palmiye.eu adlı web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kış bahçeleri Roma İmparatorluğu’ndan beri insanların tercih ettikleri yaşam alanlarıdır. 17.ile 19.yüzyıllara kadar uzanan winter garden, saraylarda ve İngiliz lordlarının evlerinde modaya yön veren yaşam alanlarıydı.

 

Kış bahçeleri, alternatif mekân imkânı sunmasının yanı sıra yaşam alanlarına değer katan konforlu ve modası hiç geçmeyen mimari yapılardır. Özellikle iyi inşa edilirse; dört mevsim evin bir uzantısı olarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

 

Kış Bahçe Modelleri

Dört mevsim, hava şartları ne olursa olsun bir parçanız doğadan hiç ayrılmasın istiyorsanız, bu uygulamalar tam size göre olabilir.

 

Kış bahçe sistemleri sayesinde ister evinizin verandasını huzurlu bir yaşam alanına dönüştürebilir, ister oturma odası isterse de hobilerinizi özgürce yapabileceğiniz bir atölye yaratabilirsiniz.

 

Pergola sistemleri uygulamasında, yazlık, ev ve verandalı mekânlar gibi yaşam alanları için değişik uygulamalar mevcuttur.

Cam Çatı Kış Bahçesi

 

Daha önceki yıllarda da olduğu gibi 2021 yılında da yine en çok tercih edilen cam tavan kış bahçesi modelleri olmaya devam ediyor.

En görkemli modellerden biridir. Bu model sayesinde gökyüzü adeta evinizin içindedir. Gündüzleri güneş, geceleri ise ay ışığı ve yıldızlar size eşlik eder. Kullanılan cam sistemi her türlü olası aksiliğe uygun olarak tasarlanır.

Kapalı Çatı Kış Bahçesi

Kış bahçenizi evinizin bir uzantısı gibi kullanmak istiyorsanız bu seçenek tam sizin aradığınız model olabilir. Özel bir sistemden ve malzemeden yararlanılarak tavan inşa edilir.

Otomatik Kış Bahçe Sistemleri

Teknolojinin olanaklarını sonuna kadar kullanan bir seçenektir. Pergola sistem diye de bilinir. Pergola kelimesi Latince kökenli bir kelime olan ve saçak anlamına gelen pergula kelimesinden türemiştir. İtalyanca da pergola, gölgelik anlamına gelir.

Pergola sistemleri, kullanılacakları bölgenin iklim şartlarına elverişli, korozyon dağılımları hesaplanarak ve kaldırabileceği yüke oranla tespit edilmiş malzemelerle üretilir. Her türlü işlemi tek tuşla halledebilme imkânı sunması bakımından oldukça konforludur.

Pergola sistemleri ayrıca kullanmak istediğiniz mekânın model ve renk özelliklerine göre tasarlanmasını istemeniz mümkündür.

Bioklimatik Pergola Sistemleri

Bioklimatik kapama, 2021 yılında kış bahçe tasarımlarına eklenen en yeni modellerden biridir. Alüminyum ayaklar üzerinde dikili eğim olmadan yapılan motorlu lameller sayesinde çift yönlü hareket eden sistemler genellikle katlanabilir ve sürgülü cam ile kapatılır. Ayrıca tercihe göre motorlu giyotin cam sistemleri de kullanabilir.

Dışarıda iklim şartları ne olursa olsun içeride konfor yaratmak için tek tuşa basarak böylesi yaşam alanları oluşturmak mümkün.

Bioklimatik Pergola Alternatifleri

Motorlu Pergola Sistemi’de çatı, kendi ekseni etrafında dönebilen alüminyum panellerden oluşur. Palmiye’nin devrim niteliğindeki tasarımı, panellerin 120 dereceye kadar herhangi bir açıda sorunsuz bir şekilde yapılmasını sağlar.

Palmiye Türkiye ile kendi tarzınızı oluşturmak, müşteri memnuniyeti garantimiz sayesinde artık çok daha kolay…

Çatı Katı Modeli ve Özellikleri

Panel döndürme, entegre panel oluğu, entegre kiriş ve drenaj, çoklu sızdırmazlık sistemi gibi oldukça güçlü özelliklere sahip modeldir.

Skyroof Prestij

Pergola sistemlerine yeni bir soluk katan Skyroof Prestij ise bioklimatik kış bahçe yaşam alanlarının vazgeçilmez mimari ürünü olması için tasarlandı. İklim kontrolü, havalandırma modu gibi özellikler Skyroof Prestij modelinin güçlü özellikleridir.

The post KIŞ BAHÇE MODELLERİ first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/kis-bahce-modelleri/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?