Spotify’da Şarkı Sözleri Nasıl Görülür?

Bilgisayarınızda veya mobil cihazlarınızda şarkı çalarken şarkı sözleri görmek güzel bir deneyim. Spotify’ı masaüstü veya mobil istemci olarak kullanıyorsanız, artık en sevdiğiniz şarkıların sözlerini Spotify’da bulabilirsiniz. Sevdiği müzikleri ve sanatçıları dinlerken sözlere eşlik etmeyi seven kullanıcılar için büyük bir sürpriz olabilir. Belirli bir şarkı sözünün ne anlama geldiğini merak mı ediyorsunuz yoksa sadece şarkıya eşlik etmek mi istiyorsunuz? Artık Spotify şarkı sözlerini mobil uygulama veya masaüstü uygulaması üzerinden dinlediğinizde görebileceksiniz. Ancak bu özellik yalnızca bu özelliği sunan şarkılar için kullanılabilir, dolayısıyla bu seçenek tüm şarkılar için mevcut değildir.

Yine de şarkı sözlerini görüntülemek ve hatta paylaşmak oldukça kolay. Bir şarkının sözlerini görmek, şarkıya eşlik etmek, emin olmadığınız bir şarkı sözüne bakmak veya özellikle heyecan duyduğunuz bir ayeti paylaşmak istiyorsanız, şimdi Spotify’da yapabilirsiniz. Bu yazının yazıldığı sırada, kullanıma sunma hala devam ediyor, bu nedenle bu özellik henüz tüm hesaplar için mevcut değil. Ama birçoğunda zaten var. Spotify’da şarkı sözleri nasıl edineceğinizi buradan öğrenin.

Şarkı Sözleri

iPhone veya Android Cihazınızda Spotify’da Şarkı Sözleri Nasıl Görüntülenir?

  1. Uygulama Musixmatch ile ilişkili olmadığı için Spotify şarkı sözlerini bulmak oldukça basittir, yani tek yapmanız gereken çalmak istediğiniz şarkıya dokunmak.
  2. Çalmaya başlar başlamaz, uygulamada çalan şarkıyı görebileceğiniz alt kısımdaki simgesine dokunun.
  3. Açıldıktan sonra, şarkı sözlerini görüntülemek için uygulama ekranını yukarı kaydırın.
  4. Şarkının ve şarkı sözlerinin keyfini tam görünümle birlikte çıkarmak için sözleri de genişletebilirsiniz.
The post Spotify’da Şarkı Sözleri Nasıl Görülür? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/spotifyda-sarki-sozleri-nasil-gorulur/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?