Birinin WhatsApp Mesajlarını Telefon Olmadan Nasıl Okurum?

WhatsApp, günümüzde insanların arkadaşları ve aileleriyle kısa sürede bağlantı kurduğu en popüler sosyal medya platformlarından biri haline geldi. Sadece birkaç saniye ve mesajlarınızı alabilirsiniz. Sadece metin mesajları göndermek zorunda değilsiniz, aynı zamanda WhatsApp aracılığıyla görüntüleri ve PDF dosyalarını diğer formatlarla paylaşabilirsiniz. Ancak, birini gözetlemek istiyorsanız, kesinlikle WhatsApp’tan daha büyük bir şey olamaz. Bu platform ile bir kişinin konuşmalarını takip ederek neredeyse her şeyi takip etme imkanına sahip olabilirsiniz. Bir arkadaşınızı, sevgilinizi ve hatta kocasını takip etmek istiyorsanız? Konuşmaları kontrol etmenin en iyi yolu ve WhatsApp’larını gözetlemenin bir yolunu bulursanız, daha büyük ne olabilir?

İşte bunu yapmak için basit bir numara ve bunu o kişinin telefonuna bile dokunmadan yapabilirsiniz. WhatsApp mesajlarını herhangi birini kontrol etmek isteyen ve onları gözetlemek isteyen birçok kullanıcı için çok faydalı olabilir; tek yapmanız gereken bu basit adımları takip etmek.

Birinin WhatsApp Mesajlarını Telefonu Olmadan Nasıl Okunur?

Minspy, birinin WhatsApp sohbetini izlemek için stressiz ve kullanışlı bir yol sunar. Uygulama göze batmaz ve kurulum veya kullanım için sizin tarafınızdan herhangi bir teknik beceri gerektirmez. Minspy piyasada bilinen bir markadır. Uygulama, 190’dan fazla ülkeden milyonlarca insan tarafından kullanılır. Uygulama, Android ve iOS cihazlarda mesajları okumanıza izin vermektedir. Kurulum 10 dakikadan kısa sürmektedir. Minspy ile çevrimiçi bir panelden birinin WhatsApp mesajlarını okuyabilirsiniz:

  1. Özel Mesajları Okuyun: Giden ve gelen tüm özel sohbet mesajları kişinin WhatsApp’ından okuyabilirsiniz. Her ileti bir zaman damgası eşlik etmektedir, bu sayede bir konuşmanın ne zaman gerçekleştiğini bilebilirsiniz.
  2. WhatsApp grup mesajlarını kontrol edin: Hedef herhangi bir WhatsApp grubunun parçası mı? Grup sohbet etkinliklerini okuyabilirsiniz.
  3. İletişim bilgilerini görüntüleyin: Hedefiniz WhatsApp’ta kiminle konuşuyor? Rehbere erişerek adlarını, adreslerini, görüntülerini, e-posta adreslerini, iş tanımlarını ve daha fazlasını kontrol edebilirsiniz.
  4. Medya dosyalarını indirin: WhatsApp’ta fotoğraf veya video mu gönderiyorsunuz? Bu medya dosyalarını daha sonra görüntülemek için indirebilirsiniz.
  5. Silinmiş Mesajlara Erişin: Hedef telefon kullanıcısı kimsenin okumasını istemediği bir mesajı silerse ne olur? Sorun yok! Minspy, tüm mesajları gerçek zamanlı olarak otomatik olarak yedekler, böylece onlara erişmeye devam edersiniz.
  6. Minspy, düzenli WhatsApp güncellemelerini doğrudan çevrimiçi kontrol panelinize getirir.
WhatsApp Mesajlarını
Başkasının WhatsApp mesajlarını Okuma

Minspy %100 Gizli Bir Casus Uygulaması

  • Minspy kullanıyorsanız, keşfedilme konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Minspy, WhatsApp’ta casusluk yapmak için gizli bir çözümdür.
  • Minspy’ın Android sürümü 2 MB’lık küçük bir uygulamadır. Android telefon veya tablete yükleyebilir ve daha sonra uygulamayı gizleyebilirsiniz. Uygulama çekmecesinden ve yüklü uygulamalar listesinden kaybolmaktadır.
  • Ayrıca uygulama, telefonunuzun pilini boşaltmadan arka planda çalışır. Minspy küçüktür, gizlidir ve birçok sistem kaynağı kullanmadan çalışır, bu da onu süper gizli bir casus çözümü haline getirir.
  • Minspy’ın iOS sürümü tamamen web tabanlı bir uygulamadır. Hedef cihaza indirmenize gerek yok. Web tarayıcısında çalışır. Ayrıca, doğrudan iPad veya iPhone ile çalışmak yerine Minspy, bağlantılı iCloud yedeklemesi ile çalışmaktadır.
  • Minspy iOS web tabanlı olduğundan ve yazılım olmadan çalışabilir, herhangi birinin WhatsApp mesajlarını algılanmadan okuyabilir.

Minspy İle Birinin WhatsApp Mesajları Nasıl Okunur?

Hedefin WhatsApp mesajlarını okumaya hazır mısınız? Telefonunuzu veya bilgisayarınızı kullanarak Minspy’ı hızlı bir şekilde kurabilirsiniz. Android cihazlarda 3 dakika boyunca tablet veya telefona erişmeniz gerekmektedir. iOS cihazları için, iPad veya iPhone dokunmadan, iCloud kimlik bilgileriniz ile Minspy’ı uzaktan yapılandırabilirsiniz. Minspy’ı yükleyebilmek için izlenecek adımlar şunlardır:

  1. Minspy’ın resmi web sitesini ziyaret edin. Burada, ücretsiz bir Minspy hesabı için kaydolun. Kullanıcı adınız olarak e-posta kimliğinizi kullanmanız gerekecek.
  2. Minspy’dan aylık plan satın alın. WhatsApp mesajlarını tek bir hedef cihazda okuyabilmek için Minspy premium aboneliğine ihtiyacınız olacaktır. WhatsApp etkinliğine birden fazla cihazda erişebilmek istiyorsanız, Kurumsal veya Aile planlara ihtiyacınız olacaktır.
  3. Kurulum talimatları için e-postanızı kontrol edin. Hedef platform olarak iOS veya Android’i seçmelisiniz. Ardından ekrandaki talimatları izleyin.
  4. Minspy’ı bir iPhone veya iPad’e kurabilmek için hedef cihaza bağlı iCloud hesabının kullanıcı adını ve şifresini girmeniz gerekir. Daha sonra Minspy’ın onunla senkronize olabilmesi için 10 dakika bekleyin.
  5. Minspy’ı Android akıllı telefon veya tablete yükleyebilmek için 2MB casus uygulamasını indirebilirsiniz. Yükledikten sonra uygulamayı gizleyin. Minspy’ın cihazla eşitlenmesi için birkaç dakika bekleyin.

Tebrikler! Artık WhatsApp mesajlarınızı telefonunuz olmadan web tarayıcınızdan okuyabilirsiniz. Basitçe Minspy kontrol paneline giriş yapın.

The post Birinin WhatsApp Mesajlarını Telefon Olmadan Nasıl Okurum? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/birinin-whatsapp-mesajlarini-telefon-olmadan-nasil-okurum/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?