Numara Kaydetmeden WhatsApp Mesajı Nasıl Gönderilir?

WhatsApp, milyonlarca kullanıcısı olan dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biridir. Uygulama sayesinde dünyanın her yerinden insanlarla iletişim kurabiliriz. Hindistan’da 400 milyondan fazla kullanıcısı var ve hala en popüler mesajlaşma servisi. Ancak bazı durumlarda, kullanıcılar iletişim bilgilerini kaydetmeden sadece biriyle sohbet etmek isterler. Ancak bu zor olabilir. Gizlilik veya dağınık bir kişi listesi gibi birçok nedenden dolayı herkesin kişi listenizde olmasını istemeyebilirsiniz.

Yazdırmak için bir Xerox mağazasına bir dosya göndermek isteyebilirsiniz, WhatsApp ödemeleri ve daha fazlası gibi birçok başka kullanım durumu vardır. Böyle bir durumda her bir kişinin telefon numaralarını saklamak istemeyebilirsiniz. Ancak, bir numaraya kaydetmeden mesaj gönderebileceğiniz bir çözüm var. Bu, herhangi bir aktif WhatsApp hesabıyla sohbet başlatmak için wa.me kısayol bağlantılarını kullanan sohbet için tıkla özelliği aracılığıyla yapılır. Şimdi “Sohbet Devam Et” yazan yeşil bir kutu görmelisiniz. WhatsApp hesabınıza yönlendirilmek için üzerine dokunmanız yeterlidir.

WhatsApp

Android, iOS’ta Kaydedilmemiş Numaralara Whatsapp Mesajları Nasıl Gönderilir?

Kişi listenize kaydetmek istemediğiniz numaralara WhatsApp mesajı göndermeye başlamak için birkaç adımı uygulamanız gerekir:

  1. Başlamadan önce, WhatsApp mesajı göndermek istediğiniz numaranın WhatsApp’a kayıtlı olduğundan emin olmanız gerekir.
  2. Bu yapıldıktan sonra, kaydedilmemiş bir numaraya mesaj göndermeye başlamak için bir WhatsApp bağlantısı oluşturmanız gerekir.
  3. WhatsApp bağlantısı oluşturabilmek için iOS veya Android akıllı telefonunuzdaki herhangi bir tarayıcı üzerinden “https://wa.me/phonenumber” adresine girmeniz gerekir.
  4. Şimdi, URL’nin son bölümünü, ülke koduyla birlikte WhatsApp mesajı göndermek istenilen telefon numarası ile değiştirmeniz gerekmektedir. Örneğin, numara ‘9119476244510’ ise, “https://wa.me/9119476244510” URL’sini girmeniz gerekir.
  5. Web sitesine girdiğinizde büyük bir yeşil mesaj simgesi göreceksiniz.
  6. Simgeye tıkladığınızda, WhatsApp uygulamanızda o telefon numarası ile WhatsApp penceresine yönlendirilirsiniz ve rakamları kaydetmeye gerek kalmadan kişiyle sohbet etmeye başlayabilirsiniz.
The post Numara Kaydetmeden WhatsApp Mesajı Nasıl Gönderilir? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/numara-kaydetmeden-whatsapp-mesaji-nasil-gonderilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?