PUBG Mobile’da Ping Nasıl Azaltılır?

Oyun sunucuları yeterli olsa da bazen yüksek ping gibi oyunun tepkisiz kalmasına neden olan sorunlarla karşılaşıyoruz. Bazı kullanıcıların internet bağlantıları yavaş olsa da, daha iyi bağlantıya sahip kullanıcılar bile bazı durumlarda 100 ms’nin altında bir ping almıyor gibi görünüyor. Bu sorunu çözmek için PUBG Mobile’da ping düzeltmenin 8 yolunu listelediğimiz bu makaleyi hazırladık. Kılavuzu oldukça basit ve anlaşılır tuttuk, bu yüzden endişelenmeyin. Bununla başlayalım. Burada PUBG oynarken pingi önemli ölçüde azaltabilecek 8 farklı teknikten bahsetmiştik. Tüm adımlar oldukça kolaydır ve PUBG’de düşük ping elde etmek için root erişimine ihtiyacınız yoktur.

Ayrıca düşük seviye bir cihazınız varsa bu yazıya geçmeden önce düşük seviye cihazlarda PUBG performansının nasıl artırılacağına dair yazımızı okumalısınız. Şimdi hiç vakit kaybetmeden hemen başlayalım. Son zamanlarda, akıllı telefonlar, sorunsuz bir oyun deneyimi yaşamanız için arka plan etkinliklerini azaltmak üzere tasarlanmış yerleşik oyun güçlendiricilerle birlikte gelir. Güçlendiriciler, cihaz performansını optimize edebilir, gecikmeyi azaltabilir ve mevcut oyun için bant genişliğine öncelik verebilir. Bu yerel güçlendiriciler, oyun oynarken arka plan uygulamalarının ağa, depolamaya ve kritik kaynaklara erişmesini de önleyebilir.

İnternet Bağlantınızın Hızını Kontrol Edin

Ping’in bağlı olduğu ana özellik bağlantı hızıdır. PUBG Mobile yeterli bant genişliği alamazsa, oyun düşük gecikme sağlamakta zorlanacak ve oldukça sık gecikmeye neden olacaktır. İnternet bağlantınızın hızını kontrol etmek için Google Playstore’dan Okla’nın Speedtest uygulamasını indirin ve bir hız testi yaparak İnternet kalitenizi kontrol edin. Uygulama ayrıca size en yakın sunucunuza Ping Ölçümü gösterecektir. Testte yüksek ping alırsanız, başka bir ağa geçmeyi deneyin.

Ping

PUBG Mobile’da En Yakın Sunucuyu Seçin

Bazen yanlış bir sunucu seçimi, oyunda yüksek ping’e neden olma eğilimindedir. Genel bir kural olarak, sunucu ne kadar uzakta ise ping o kadar yüksek olmaktadır. PUBG Mobile’da sunucuyu değiştirebilmek için oyunu açmanız ve seçenek ekranın sağ üst köşesinde yer almaktadır. En yakın sunucuyu seçerek ve pinginizi iki kez kontrol etmeniz gerekir. Örneğin, Asya bölgesinde yaşayan oyuncular Asya sunucusunda daha düşük ping yaşayamaktadır.

Telefonunuzda Senkronizasyonu Kapatın

Android akıllı telefonlardaki senkronizasyon özelliği, mobil uygulama verilerini otomatik olarak günceller. Bunu yaparak, senkronizasyon özelliği internet hızını tüketerek PUBG Mobile’a daha düşük internet hızı tahsisi sağlar. Bunu düzeltmek için, Ayarlar > Hesaplar ve senkronizasyon > Otomatik veri senkronizasyonuna giderek senkronizasyonu devre dışı bırakın. Otomatik senkronizasyon seçeneğini devre dışı bırakın ve hazırsınız. Ancak bunu devre dışı bıraktıktan sonra, kullanıcıların sunucudan yeni veriler alabilmek için G-Mail, Yahoo Mail ve benzerleri gibi uygulamaları manuel olarak senkronize etmesi gerekir.

The post PUBG Mobile’da Ping Nasıl Azaltılır? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/pubg-mobileda-ping-nasil-azaltilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?