YouTube Videolarınızdaki Yorumları Nasıl Devre Dışı Bırakırsınız?

YouTube, videolarınızı dünyayla paylaşmanın harika bir yoludur, ancak her zaman geri bildirim istemezsiniz. YouTube yorum bölümü, genellikle düşük çaba gerektiren veya uygunsuz mesajlarla dolu olduğu için tehlikeli bir üne sahiptir. Videolarında buna katlanmana gerek yok. YouTube videolarınızda yorumları devre dışı bırakmak istiyorsanız, size bunun nasıl yapılacağını – geriye dönük olarak, gelecekteki tüm videolarda ve YouTube canlı akışlarında göstereceğiz.

YouTube Yorumlarını Neden Devre Dışı Bırakmalısınız?

Devam etmeden ve YouTube videolarınızdaki yorumları devre dışı bırakmadan önce, bunun kanalınız için doğru hareket olup olmadığını düşünün. YouTube’un yorumları, izleyicilerinizle bağlantı kurmanın ve yayınladıklarınız hakkında geri bildirim almanın harika bir yoludur. Geri bildirim almak için sosyal medya gibi başka yollar da kullanabilirsiniz, ancak hiçbir şey doğrudan videonun altına yorum bırakmak kadar doğrudan ve kolay değildir. Kanalınızı büyütüyorsanız, çoğu zaman bu bağlantı hayati önem taşır.

Öte yandan, YouTube yorumları troller ve botlar için bir üreme alanıdır ve bu, kanalınıza kötü bir şekilde yansıyabilir. YouTube Studio’da YouTube yorumlarını denetleyebilseniz veya ilginç mesajları en üste sabitleyebilseniz de, hızla zaman alır ve zaman ayırmaya değmeyeceğine karar verebilirsiniz. Yorumları devre dışı bırakmak, hepsini kapatmak için hızlı ve etkili bir yöntemdir.

Mevcut YouTube Videolarınız Hakkındaki Yorumları Nasıl Devre Dışı Bırakırsınız?

Zaten yorum içeren YouTube videoları yayınladıysanız, bunlardan istediğiniz kadarına toplu olarak yorumları devre dışı bırakabilirsiniz. Video yorum aldıysa, yorum işlevinin kaldırılması bunları kalıcı olarak silmez. Bu, gelecekte yorumları etkinleştirebileceğiniz ve eski yorumların yeniden görüneceği anlamına gelir. Mevcut YouTube videolarınızdaki yorumları devre dışı bırakmak için:

  1. Sağ üst köşedeki kanal simgenizi tıklayın.
  2. YouTube Studio’yu seçin.
  3. Soldaki menüden İçerik’i seçin.
  4. Her videonun solunda düzenlemek istediklerinizi işaretleyin. Alternatif olarak, tümünü seçmek için üst sıraya (Video başlığının yanında) bir onay işareti koyun.
  5. Tablonun üzerinde görünen menüden Düzenle açılır menüsünü tıklayın.
  6. Yorumlar’ı seçin.
  7. Yeni değer açılır menüsünde Yorumları devre dışı bırak’ı seçin.
  8. Videoları güncelle’yi tıklayın.

Bu işlem, düzenlediğiniz video sayısına bağlı olarak biraz zaman alabilir. Sayfadan ayrılabileceğiniz söylenene kadar bekleyin.

Yorumları

Yeni YouTube Videolarınızda Yorumları Nasıl Devre Dışı Bırakırsınız?

Gelecekte yayınlayacağınız tüm videolar için, yorumların devre dışı bırakılması için varsayılan yorum ayarını değiştirebilirsiniz. İsterseniz bu videolarla ilgili yorumları daha sonraki bir tarihte her zaman etkinleştirebilirsiniz, ancak varsayılanı değiştirmek, her video için ayarı manuel olarak yapmanız gerekmeyeceği anlamına gelir. Yeni YouTube videolarınızdaki yorumları varsayılan olarak devre dışı bırakmak için:

  1. Sağ üst köşedeki kanal simgenizi tıklayın.
  2. YouTube Studio’yu seçin.
  3. Soldaki menüden Ayarlar’ı seçin.
  4. Açılan modda, soldaki menüden Topluluk’u seçin.
  5. Varsayılan sekmesine geçin.
  6. Yeni videolarınızdaki yorumlar açılır menüsünü kullanın ve Yorumları devre dışı bırak olarak ayarlayın.
  7. Kaydet’i tıklayın.
The post YouTube Videolarınızdaki Yorumları Nasıl Devre Dışı Bırakırsınız? first appeared on Güncel Paylaşım.

source https://www.guncelpaylasim.com/youtube-videolarinizdaki-yorumlari-nasil-devre-disi-birakirsiniz/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?