Discord İle PSN Hesabı Nasıl Bağlanır?

Discord PSN Hesabı

Mayıs 2021’de PlayStation’daki meslektaşlarımız, PlayStation deneyiminizi Discord ile ilişkilendirmek ve bunu arkadaşlarınıza ve ağlarınıza göstermek için daha iyi yaklaşımlar bulmak için Discord ile başka bir ortaklık bildirdi. Tabii ki şu anda her şey gizli kalacaktı, bu yüzden henüz hiçbir şeyi açığa çıkaramadık. Her neyse, kareler, üçgenler ve tepede yüzen daireler fantezileriniz sona erdi, çünkü bugünden itibaren kademeli olarak PSN hesabınızı Discord’a bağlama ve PlayStation4 veya PlayStation5 oyununuzu müşteri profilinizde görüntüleme özelliğini tanıtıyoruz.

Discord günlüğünüzü, eylemlerinizi görmenize olanak tanıyan başka bir yardıma zaten bağladığınızı varsayarsak, bu, Discord hesabınız bağlandığında aynı şekilde çalışır: Şu anda PS4 veya PS5’te oynadığınız oyun, eyleminiz olarak görünecektir. , aynen öyle! Ayrıca Discord arkadaşlarınızın sizi ekleyip oynayabilmesi için PlayStation Network Çevrimiçi Kimliğinizi profilinize ekleyebilirsiniz. Bu, özellikle partnerinizin başka bir seviyede çapraz oynamayı destekleyen bir oyun oynayıp oynamadığını öğrenmek için kullanışlıdır. PSN kaydınızı Discord’a bağlamanın yolları aşağıdadır.

Discord
Discord İle PSN Hesabı Nasıl Bağlanır

PlayStation Network ve Discord Hesapları Nasıl Bağlanır?

İyi haber şu ki, PlayStation Network entegrasyonu bölgenizde kullanıma sunulduğunda herhangi bir platformda Discord ile hizmete bağlanabilirsiniz. Bu makale için Discord iOS uygulamasını kullanıyoruz, ancak süreç PC’de ve diğer uygulamalarda tamamen aynı:

  1. Discord uygulamasını açın ve henüz yapmadıysanız hesabınızda oturum açın.
  2. Kullanıcı Ayarları menüsünde profil simgenizi seçin.
  3. Bağlantılar’ı seçin.
  4. Yeni bir bağlantı eklemek için Artı simgesini seçin.
  5. Bağlantı listesinden PlayStation Network’ü seçin. Bulamıyorsanız, destek bölgenizde henüz uygulanmamıştır.
  6. PlayStation hesabınızda oturum açın ve hesap bağlantısı ayrıntılarını kontrol edin.
  7. Ekledikten sonra, profilinizde yalnızca PSN kullanıcı adınızı değil, aynı zamanda konsolunuzda oynamakta olduğunuz oyunu da görüntüleme özelliğini etkinleştirebilirsiniz.

The post Discord İle PSN Hesabı Nasıl Bağlanır? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/discord-ile-psn-hesabi-nasil-baglanir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?