iPhone 13’te Uygulamalar Nasıl Kapatılır?

iPhone 13

Yakın zamanda iPhone X’ten daha eski bir iPhone modelinden bir iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro veya iPhone 13 Pro’ya yükselttiyseniz, telefonunuzdaki uygulamalar nasıl kapatacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Daha önce bir iPhone 8, iPhone 7 veya daha eski bir iPhone’a sahipseniz, cihazınızın ana sayfa düğmesini kullanarak uygulamalar kapatmaya alışmışsınızdır. Şirketin iPhone 12 serisi, iPhone 11 serisi, iPhone XS, iPhone XR ve iPhone X gibi iPhone 13 serisinde bir ana sayfa düğmesi yoktur, bu da kapatmak için hareketleri kullanmanız gerektiği anlamına gelir.

Ancak, bu ilk başta rahatsız edici olabilir ve değişikliğe alışmak yalnızca bir veya iki gün sürer. Bunu yapmanıza yardımcı olacağız. Bir iPhone 13’te uygulamalarınızı kapatmak için telefonunuzdaki Uygulama Değiştirici özelliğine gitmeniz gerekir. Güvenlik sizin için önemliyse hemen Apple’ın iOS 15.4.1 güncellemesini yüklemeyi düşünmelisiniz. iOS 15.4.1, yerleşik yeni bir güvenlik düzeltme ekine sahiptir ve bununla ilgili daha fazla bilgiyi Apple’ın web sitesinde okuyabilirsiniz. Telefonunuzu hasardan korumaya yardımcı olacaktır.

Bu yamalar hakkında daha fazla bilgi için lütfen ayrıntılar için Apple’ın güvenlik sayfasını ziyaret edin. iOS 15.3.1’i kaçırdıysanız, yerleşik bir güvenlik düzeltme ekine sahipti. Daha fazla bilgi için Apple’ın güvenlik sayfasını ziyaret edin. iOS 15.3’ü kaçırdıysanız, güncellemenizle birlikte yamalarını da alacaksınız. iOS 15.3, iPhone kullanıcıları için 10 yeni güvenlik yaması getirdi. Ayrıntılarla ilgileniyorsanız, burada daha fazlasını okuyabilirsiniz.

Uygulamalar
iPhone 13 Uygulamaları Kapatma

iPhone 13’ümdeki Tüm Uygulamaları Nasıl Kapatırım?

iPhone’unuzda çalışan herhangi bir uygulamayı kapatabilir veya kapatabilirsiniz. Yukarıda belirtildiği gibi, bunu yalnızca bir uygulama garip davrandığında yapmanız gerekir, ancak bu durumda iPhone 13’teki uygulamaları kapatmak için yapmanız gerekenler:

  1. Herhangi bir ekrandan veya herhangi bir uygulamada, ekranın altından yukarı kaydırın. Ekranı %10 yukarı kaydırmanız yeterlidir.
  2. Mevcut uygulamanız biraz küçülecek ve arkaya taşınacaktır. Ayrıca çalışan diğer uygulamaları da görebileceksiniz.
  3. Kapatmak istediğiniz uygulamayı bulmak için bir yandan diğer yana kaydırın.
  4. Kapatmak istediğiniz uygulamayı ekranın üstünden kaydırın, ardından bırakın (bir şekilde kaydırın, ekranda bir hata olur). Uygulama artık kapatılmıştır ve isterseniz tekrar açabilirsiniz.

The post iPhone 13’te Uygulamalar Nasıl Kapatılır? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/iphone-13te-uygulamalar-nasil-kapatilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?