iPhone Silinen Sesli Notlar Nasıl Kurtarılır?

iPhone Silinen Sesli Notlar Nasıl Kurtarılır

Apple’ın Sesli Notu, bir süre önce başlangıcından bu yana en çok ihmal edilen uygulamalardan biriydi. Ancak bu, şirketin iOS 12 güncellemesiyle ilk kez uygulamada büyük bir ilham aldığı zamandır. Ancak güncelleme, veri korumasını da garanti etmez. sesli notlar seven iPhone müşterileri, kendilerini sıklıkla kayıp kayıt durumlarında bulurlar.

Yedeklemeden iPhone’dan Silinen Sesli Notları Kurtarma

Veriler iPhone’dan silindiğinde, iPhone donanımınızdan anında silinmez. Bunun yerine, iPhone’da bir yerde gizlidirler ve silinen veriler, iPhone uygulamaları indirme, iTunes ile eşzamanlama gibi toplu olarak çalıştırılana kadar kalıcı olarak silinmez. Bu nedenle, iPhone’dan silinen sesli notları herhangi bir yedekleme yapmadan kurtarmak hala mümkündür.

Yedekleme olmadan iPhone’dan silinen sesli notları kurtarmak için hızlı hareket etmeniz ve iOS için PhoneRescue gibi bazı iPhone veri kurtarma araçları yardımcı olur. PhoneRescue, iPhone’u tamamen ücretsiz tarayabilir ve silinen ses kayıtlarını kurtarabilir. Ayrıca iCloud veya iTunes geri yüklemenin aksine, sesli notları geri yüklerken iPhone’unuzdaki hiçbir veri silinmemektedir. Şimdi, iPhone’dan silinen sesli notları yedeklemeden kurtarabilmek için iOS için PhoneRescue’nun nasıl kullanılacağını görelim:

  1. İOS için PhoneRescue’yu bilgisayarınıza indirin ve başlatın, ardından iPhone’unuzu bağlayın.
  2. “iOS Aygıtından Kurtar”ı seçin, ardından “Sağ Ok” düğmesini tıklayın.
  3. “Tümünü Seç” düğmesinin işaretini kaldırın ve yalnızca “Sesli Not” seçeneğini işaretleyin, ardından “Tamam”ı tıklayın.
  4. Silinen sesli notu seçin ve ardından kurtarmak için “Bilgisayara” veya “Cihaza” düğmesine tıklayın.
Sesli Notlar
iPhone Silinen Sesli Notlar

iTunes/iCloud Yedekleme ile Silinen iPhone Sesli Notları Nasıl Kurtarılır?

iTunes/iCloud yedeklemesi ile iPhone’dan silinen sesli notları kurtarabilirsiniz. Bir aygıt silindiğinde, iPhone’u iTunes/iCloud yedeklemesinden geri yükleyeme imkanına sahipsiniz. Ancak bu, daha fazla veri kaybına neden olabilmektedir. Pek çok iOS kullanıcısı iPhone yedeklemesinden geri yüklemeyi denemiştir, ancak sonunda yanlış yedeklemeden geri yükledikleri için cihazdaki tüm verileri silinmiştir. Bu noktada, iOS için PhoneRescue ihtiyacınızı giderecektir. Silinen sesli not kayıtları doğrudan iPhone’dan kurtarma ile birlikte, sesli notları iTunes yedeklemesinde ve iCloud yedeklemesinde almanıza da yardımcı olmaktadır. iTunes/iCloud yedeklemesinden sesli notları çıkarmanıza yardımcı olur. Ancak bilgisayarda iTunes yedeklemeniz veya iCloud’da iCloud yedeklemeniz olduğundan emin olun. iTunes veya iCloud yedeklemesinden silinen sesli notları şu şekilde kurtarabilirsiniz:

  1. İOS için PhoneRescue’yu bilgisayarınıza indirin, ardından iPhone’unuzu bağlayın.
  2. iTunes Yedeklemesinden Kurtar veya iCloud’dan Kurtar’ı seçin ve ardından devam etmek için sağ ok düğmesini tıklayın.
  3. Bir iTunes yedeklemesi seçin ve sağ ok düğmesini tıklayın, ardından Yalnızca Sesli Notlar’ı işaretleyin ve Tamam’ı tıklayın.
  4. Kurtarmak istediğinizi seçin ve ardından silinen sesli notları kurtarmak için “Cihaza” veya “Bilgisayara” düğmesine tıklayın.

iPhone’da Silinen Sesli Notları Son Silinen Klasörden Kurtarma

iPhone’unuzda sesli notları sildiğiniz zaman silinen bu kayıtlar “En Son Silinenler” adlı klasöre taşınmaktadır. Yakın zamanda silinen sesli notlar, 30 gün boyunca bu klasörde saklanmaktadır ve daha sonra kalıcı olarak silinecektir. Son Silinenler klasöründen silinen sesli notu kurtarma adımlarını görelim:

  1. iPhone’unuzda Sesli Notlar’ı açın.
  2. “Son Silinenler” klasörüne tıklayın.
  3. Kurtarmak istediğiniz notu seçin.
  4. “Kurtar” düğmesine dokunun.
  5. Kurtarmak için “Kaydı Kurtar” a dokunun.

The post iPhone Silinen Sesli Notlar Nasıl Kurtarılır? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/iphone-silinen-sesli-notlar-nasil-kurtarilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?