iPhone’da QR Kod Nasıl Okutulur?

iPhone QR Kod

QR kodları fikri Japonya’da ortaya çıktı ve barkodlara tercih edilen inovasyona olan ilgiye bir çözümdü. Standartlaştırılmış markalar, karmaşık yeniliklerin doğrulanmasını gerektiriyordu, zararı engelleyemiyordu ve çok az veri içeriyordu. QR kodlarının geliştirilmesi, hatalara karşı oldukça dirençli oldukları, birden fazla veri içerdiği ve sorunsuz ve yukarı doğru okunabildikleri için öğeleri depolamak için büyük bir gelişmeydi, bu nedenle QR kodları karedir.

Cep telefonlarının gelişmesiyle birlikte, QR kodlarının genel halk için kullanımı mümkün hale geldi. Bugün, QR kodları çok yönlü özellikler aracılığıyla herkes tarafından filtrelenebilir, bu nedenle sayısız şirket, müşterileri bağlantılar ve diğer ürünlerle faydalı bir şekilde bağlamak için bunları sunum tekniklerinde kullanır. iOS, yalnızca Apple ürünleri için kullanılan bir işletim sistemidir. Buna iPhone’lar, iPad’ler, iPod’lar, Mac PC’ler ve diğer bazı Apple cihazları dahildir. Aşağıda bir iPhone’da QR kodunu tarama adımları verilmiştir.

QR
iPhone QR Kod Nasıl Okutulur

iPhone’da QR Kodu Nasıl Taranır?

  1. iPhone’unuzda Kamera uygulamasını açın. Kilit ekranından sola kaydırarak kamera uygulamasını hızlı bir şekilde açabilirsiniz. Veya ana ekranınızın ortasından aşağı kaydırabilir ve ekranınızın üst kısmındaki arama çubuğuna “Kamera” yazabilirsiniz.
  2. Ardından, taramak için iPhone’unuzu QR koduna doğrultun. Tüm ekranı doldurması gerekmez, ancak uygulamada QR kodunun dört köşesini de görebildiğinizden emin olun. QR kodunu başarıyla taradığınızda, üstünde bir açılır başlık belirecek ve ayrıca sağ alt köşede sarı bir QR kodu simgesi göreceksiniz.
  3. Son olarak, uygulamanın sağ alt köşesindeki açılır başlığa veya QR simgesine dokunun. Bu sizi hemen web sitesine gönderir, uygulamayı açar veya başka bir işlem gerçekleştirir, bu nedenle, banner’a dokunmadan önce ne yaptığını bildiğinizden emin olun.

The post iPhone’da QR Kod Nasıl Okutulur? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/iphoneda-qr-kod-nasil-okutulur/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?