Smart TV’ye Uygulama Nasıl Eklenir?

Smart TV' Uygulama Nasıl Eklenir

Samsung SMART TV, yalnızca bir TV’den daha gelişmiş bilgi işlem yetenekleri ve bağlantı sunan yerleşik İnternet özelliklerine sahip bir TV’dir. SMART TV, bir televizyon ile entegre bir bilgi cihazı veya el bilgisayarı sistemi olarak işlev görür. SMART TV genellikle kullanıcıların belirli bir platformda gelişmiş uygulamaları kurmasına ve çalıştırmasına izin verir. En iyi Samsung TV’lerden birine sahipseniz, akıllı TV’nizi açtığınızda gösterge tablosunda görünen varsayılan uygulama seçimiyle sınırlı olmadığınızı bilmelisiniz. Aslında, Samsung Smart TV’lerde çok sayıda uygulama mevcuttur ve hepsini uzaktan kumandayı kullanarak biraz gezinme ile yükleyebilirsiniz. Ve şimdi Güney Koreli marka 2022 için Samsung TV serisini hazırladığına göre, özellikle bu yıl yeni bir Samsung TV satın almayı planlıyorsanız, yeni uygulamaların nasıl yükleneceğini bilmek güzel. Bu nedenle, Netflix, Disney Plus ve Apple TV Plus gibi olağan en iyi akış hizmetleri seçiminden bir değişiklik istiyorsanız. Bu yazıda size Samsung Smart TV’nize nasıl uygulama ekleyeceğinizi göstereceğiz. Adımlar aşağıdadır.

Smart TV' Uygulama Ekleme
Smart TV’ Uygulama Ekleme

Samsung Smart TV’de Uygulamalar Nasıl Eklenir?

Bir Samsung Smart TV’niz varsa ve Smart Hub’ınızda olmayan bir uygulama istiyorsanız, Samsung uygulama mağazasından indirin.

  1. Ana sayfanıza gidin veya uzaktan kumandanızdaki Smart Hub düğmesine basın.
  2. Menü çubuğunda Uygulamalar’ı seçin.
  3. Artık önceden yüklenmiş uygulamalarınızı ve Yenilikler, En Popüler, Video, Yaşam Tarzı ve Eğlence gibi diğer uygulama kategorilerini göreceğiniz Uygulamalarım ekranındasınız.
  4. Yüklemek istediğiniz uygulamayı bulmak için göz atın ve ardından uygulama simgesini seçin. Bu örnek, En Popüler kategorisini kullanır ve Red Bull TV’yi seçer.
  5. Bir uygulama seçtiğinizde, kurulum sayfasına yönlendirileceksiniz. TV modelinize bağlı olarak Yükle, İndir veya Ana Sayfaya Ekle’yi seçin.

The post Smart TV’ye Uygulama Nasıl Eklenir? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/smart-tvye-uygulama-nasil-eklenir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?