Spotify Mobil ve PC’de Şarkı Sözleri Görüntüleme

Spotify Mobil ve PC Şarkı Sözleri Görüntüleme

Spotify’da en yeni şarkıları çalmayı seviyorsanız, uzun süre şarkı sözlerini bulmak için Google’a gitmeniz gereken bir güçlüktü. Masaüstü, mobil veya TV gibi Spotify’ı kullandığınız her yerde canlı şarkı sözlerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Sözler müzikle aynı zamanda çalınır, böylece ister ezberleyin, ister ciğerlerinizin tepesinde şarkı söyleyin. Spotify, uygulamada şarkı sözleri görüntüleyerek şarkıya eşlik etmeyi kolaylaştırır.

Şarkı sözleri, bu akış hizmetinde birden çok dilde mevcuttur. Ancak, şarkı sözleri tüm şarkılar için mevcut değildir. Ayrıca Spotify’ın yavaş yavaş özellikleri tanıttığını unutmayın. Şarkı sözü özelliği henüz hesabınızda kullanılamıyor olabilir. Şarkı sözleri, ister ücretsiz ister premium olsun, dünyadaki tüm Spotify kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Esasen Spotify’ın mevcut olduğu her platform, iOS ve Android cihazlar, masaüstü bilgisayarlar, oyun konsolları ve akıllı TV’ler dahil olmak üzere şarkı sözlerini destekler. Kataloğunda sekiz milyondan fazla şarkı sözü olduğunu iddia ediyor (“dünyanın yaşayan en büyük şarkı sözü kataloğu”), bu yüzden sözleri olmayan bir Spotify şarkısı keşfetmek nadir olmalı. Bu şarkı sözleri Spotify’da web, masaüstü ve mobil cihazlarda nasıl görüntüleyeceğinizi göstereceğiz.

Spotify Mobil ve PC’de Şarkı Sözleri Nasıl Görüntülenir?

Spotify Web ve Masaüstünde Şarkı Sözlerini Görüntüleyin (Mac ve Windows)

  1. Spotify masaüstü uygulamasını ya da web oynatıcısını açarak en sevdiğiniz şarkılardan herhangi birini sıraya alın. Çalan şarkının sözlerine erişebilmek için alt çubuktaki medya oynatma kontrollerinin yanında bulunan mikrofon simgesini tıklamanız gerekir. Mikrofon düğmesi, kuyruk düğmesinin solunda bulunur.
  2. Artık mevcut şarkı zamanla senkronize edilen sözlerini görülecektir. Söz desteği olmayan şarkılar için mikrofon simgesini görmezsiniz. Zamana göre senkronize edilmemiş şarkı sözlerine de rastlayabilirsiniz, bu sebeple şarkı ile birlikte okumak için şarkı sözlerini kaydırmanız gerekir.
Şarkı Sözleri
Spotify Şarkı Sözleri Görüntüleme

Spotify Mobil Uygulamasındaki Şarkı Sözleri (Android ve iOS)

  1. Android veya iOS için Spotify mobil uygulamasından bir müzik parçası çalın ve oynatma ekranının sol alt köşesinde bulunan “Şarkı Sözleri” başlığına dokunun. Alternatif olarak, şarkı sözü kartına erişmek için “Now Playing” ekranını yukarı kaydırmayı seçebilirsiniz.
  2. Ardından şarkı sözleri kartının sağ üst köşesindeki genişletme simgesine basın veya şarkı sözlerinin tamamını görmek için şarkı sözleri ekranında herhangi bir yere dokunun. Maalesef buradaki Apple Music gibi o kısma atlamak için hiçbir satıra dokunamazsınız.

The post Spotify Mobil ve PC’de Şarkı Sözleri Görüntüleme first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/spotify-mobil-ve-pcde-sarki-sozleri-goruntuleme/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?