Apple Watch Yazılımını Güncelleme

Apple Watch Yazılımını Güncelleme

watchOS 8, Apple Watch watchOS işletim sisteminin en son sürümüdür. Haziran ayında WWDC’de tanıtıldı ve 20 Eylül 2021’de genel piyasaya sunulacak. watchOS 8 güncellemesi, çoğu yeni özellikle birlikte kullanıcıların sağlıklı, aktif ve arkadaşları ve aileleriyle bağlantıda kalmasına yardımcı olacak yeni özellikler ekler. iOS 15’te sunulan geliştirmelerin uzantısı olarak çalışıyor. Cüzdan, dijital otomatik anahtarlar için ultra geniş bant desteği ve evde, işyerinde ve otellerde kapıların kilidini açmak için yeni dijital anahtarlar dahil olmak üzere çeşitli geliştirmeler aldı. Tüm bu önemli yeni özellikler, Apple Watch dokun ve aç özelliğiyle uyumludur. Kullanıcılar, belirli eyaletlerde ehliyetlerini veya eyalet kimliklerini Cüzdan’a yükleyebilecek ve bazı TSA kontrol noktaları dijital kimlikleri kabul etmeye başlayacak.

Home uygulaması, gerektiğinde HomeKit aksesuarlarına ve sahnelerine, ayrıca termostatlar, ampuller ve diğer aksesuarlar için durum güncellemelerine erişmeyi kolaylaştırmak için güncellendi. HomeKit cihazları artık odaya göre yönetilebilir ve HomeKit özellikli kameralara sahip kullanıcılar artık bileğini kullanarak kapıda kimin olduğunu görebilir. Intercom kullanıcılarının evdeki herkesle iletişim kurması için basit bir dokunma özelliği vardır. Apple, Tai Chi ve Pilates ile Apple Watch’ta bir antrenman seçerken seçilebilecek iki antrenman stili daha ekledi. Resim içinde Resim desteği, filtre ayarları ve devam eden bir antrenmanı herhangi bir cihazda duraklatma ve yeniden başlatma özelliği Apple Fitness+ aboneleri tarafından kullanılabilir.

watchOS Güncellemesi Nasıl İndirilir ve Kurulur?

  1. iPhone’unuzu iOS 15 veya sonraki bir sürümüne güncelleyin.
  2. iPhone’unuzu Wi-Fi’ye bağlayın ve Watch uygulamasını başlatın.
  3. Apple Watch’unuzun en az %50 şarjlı olduğundan emin olun ve onu manyetik şarj cihazına bağlayın.
  4. Saatim sekmesine dokunun.
  5. Genel’e dokunun.
  6. Yazılım Güncelleme’ye dokunun.
  7. İndir ve yükle’ye dokunun.
  8. İstendiğinde iPhone şifrenizi girin.
  9. Basın Şartlar ve koşulları kabul ediyorum
  10. İndirmeyi başlatmak için Apple Watch’ınızda Devam’a dokunun.
  11. Apple Watch’ta parolanızı girin.

watchOS güncellemesi indirilecektir ve Apple Watch’ınıza aktarılacak ve Apple Watch, güncellemeyi uygulayabilmek için yeniden başlatılacaktır. İlerlemenizi Apple Watch ekranda takip ederek ve bittiğinde, gitmeye hazırsınız.

Apple Watch Güncelleme
Apple Watch Güncelleme

Apple Watch güncellemelerini nasıl hızlandırabilirsiniz 

Apple Watch’unuz için bir güncelleme indirip yüklemek için geçen süreden bıktıysanız, Bluetooth’u doğru zamanda kapatarak süreci hızlandırabileceğinizi bilmelisiniz. Ama yapmaman konusunda seni uyarıyorum. Aşağıdaki adımlar gayet iyi sonuç verse de, bunları yanlış yapmak kurulumunuz ve bir bütün olarak Apple Watch’unuz için ciddi sonuçlar doğurabilir. Tüm bunları doğru bir şekilde zamanlama yeteneğinizden eminseniz, bu yöntemi riski size ait olmak üzere deneyebilirsiniz. Yukarıdaki 7. adımda İndir ve kur’a dokunduktan sonra bu talimatları izleyin.

  1. İstenirse Apple Watch ya da iPhone parolanızı girin.
  2. Yazılım Güncelleme sayfasında watchOS indirmeniz için tahmini kalan süre size verildikten SONRA iPhone’unuzdaki Ayarları açın.
  3. Bluetooth’a dokunun.
  4. Beyaz “kapalı” konumda olması için Bluetooth anahtarına dokunun.
  5. iPhone’unuzda Watch uygulamasını açın.
  6. Yazılım Güncelleme sayfasındaki bildirimde İptal’e dokunun. Her şeyi doğru yaptıysanız (ki bu yine garanti edilmez), iPhone’unuz güncellemeyi sunabilmek için Bluetooth yerine ev Wi-Fi ağınızı kullanmaya geri döner.
  7. Yükle düğmesi Yazılım Güncelleme sayfasının altında bulunur SONRA iPhone’unuzda Ayarları açın.
  8. Bluetooth’a dokunun.
  9. Yeşil “açık” konumda olması için Bluetooth anahtarına dokunun.
  10. Saat uygulamasını açın.
  11. Yükle’ye dokunun.

The post Apple Watch Yazılımını Güncelleme first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/apple-watch-yazilimini-guncelleme/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?