Cihazlar Arasında Senkronize Etmek İçin iCloud’a Fotoğraflar Nasıl Yüklenir?

Cihazlar Arasında Senkronize Etmek İçin iCloud'a Fotoğraflar Nasıl Yüklenir

İlk olarak, bulut tabanlı depolamanın ne olduğunu anlamak önemlidir. Verileri “bulutta” depoladığınızda, web tabanlı bir depolama çözümü kullanırsınız, böylece verilerinizi yerel olarak cihazınızda veya harici bir sabit sürücüde depolamanız gerekmez. Bunun bir takım avantajları vardır. Her şeyden önce, bulut veri depolama, verilerinizin güvende olduğu ve iPhone’unuz, bilgisayarınız veya harici sabit sürücünüz su, yangın veya hortum nedeniyle hasar görürse kaybolma riski altında olmadığı anlamına gelir. Fikri zaten anladın. Verilerinizin depolandığı bir sürücü zarar görürse, bu: Elveda veriler. Web tabanlı depolama, bu riski ortadan kaldırır veya en azından mümkün olduğunca en aza indirir, çünkü saygın bulut depolama sağlayıcıları (Apple gibi) verilerinizi kayıptan korumak için büyük çabalar sarf eder. Şimdi iCloud hakkında konuşalım. iCloud, Apple’ın bulut tabanlı veri depolama hizmetidir. Önemli verileri, dosyaları, fotoğraflar ve diğer ortamları kaybetmemek için tüm Apple cihazlarınızdaki belirli verileri yedeklemek gibi temel şeyler için kullanabilirsiniz ve Apple’ın Time Machine’i gibi yüksek kapasiteli bir harici sabit disk satın almanız gerekmez. . veya diğer harici yedekleme seçenekleri. Ancak iCloud, bilgisayarınızdaki tüm verilerin tam bir yedeğini oluşturmak için tasarlanmamıştır. Mac’inizi, imha durumunda ayarlarınızı, uygulamalarınızı ve diğer iCloud dışı verilerinizi yeni bir bilgisayara geri yükleyebileceğiniz noktaya kadar yedeklemek istiyorsanız, Time Machine gibi daha kapsamlı bir çözüm kullanmanız gerekir. Bu makalede, cihazları cihazlar arasında senkronize etmek için fotoğraflar iCloud’a nasıl yükleyeceğinizi göstereceğiz.

iPhone veya iPad’de iCloud Fotoğrafları Nasıl Açılır?

iCloud Fotoğraflarını kullanmaya başlamak için, açık olduğundan ve mobil fotoğraflarınızı buluta yükleyecek şekilde ayarlandığından emin olmanız gerekir.

  1. iPhone veya iPad cihazınızda Ayarlar uygulamasını başlatın.
  2. Aşağı kaydırın ve “Fotoğraflar”a dokunun.
  3. Henüz açık değilse düğmeyi sağa kaydırıp yeşile çevirerek iCloud Fotoğrafları’nı açın.
iCloud'a Fotoğraflar Nasıl Yüklenir
iCloud’a Fotoğraflar Nasıl Yüklenir

Mac’te iCloud Fotoğrafları Nasıl Açılır?

  1. Fotoğraflar uygulamasını başlatın.
  2. Ekranınızın sol üst köşesindeki menü çubuğunda “Fotoğraflar”a ve ardından “Tercihler…”e tıklayın.
  3. Pencerenin üst kısmında “iCloud” sekmesini seçili olduğundan emin olarak onay kutusunu tıklayarak “iCloud Fotoğrafları”nı açın.

PC’de iCloud Fotoğrafları Nasıl Açılır?

Windows bilgisayarınızdan iCloud’a fotoğraf yüklemeden önce iCloud masaüstü uygulamasını kullanarak iCloud’u açmalısınız.

  1. Windows 10 için iCloud’u indirin ve yükleyin. Windows’un önceki bir sürümünü kullanıyorsanız Apple.com’dan iCloud uygulamasını edinin.
  2. Bilgisayarı yeniden başlatın. Yeniden başladıktan sonra iCloud otomatik olarak başlayabilir. Değilse, Başlat düğmesine tıklayın ve Başlat menüsünden iCloud’u başlatın.
  3. Apple Kimliğinizle giriş yapın.
  4. Yedeklemek ve cihazlarınız arasında senkronize etmek istediğiniz özellikleri seçin. “Fotoğraflar”ı seçtiğinizden emin olun ve ardından “Uygula”yı tıklayın.

The post Cihazlar Arasında Senkronize Etmek İçin iCloud’a Fotoğraflar Nasıl Yüklenir? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/cihazlar-arasinda-senkronize-etmek-icin-iclouda-fotograflar-nasil-yuklenir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?