Dubleks İç Tasarım Fikirleri

Dubleks İç Tasarım Fikirleri

Bir dubleks evin iç tasarımını yapmak, ev sahipleri için zorlu bir görev olabilir, çünkü iç tasarımın pek çok unsuru vardır ve minimalizm ile aşırılık arasında bir denge kurmanın zorlaşmasına uyum sağlar. Burada, dubleks eviniz için göz önünde bulundurabileceğiniz en iyi iç tasarım fikirlerinden bazılarını, hem şık hem de şık görünmesini sağladık.

Dubleks Ev Tasarımı

Dubleks evin anlamı genellikle bağımsız girişleri olan ikili dairelerdir. Daireler yan yana veya merdivenle birbirine bağlanan iki katta yer alabilir. Dubleks ev denilince, ev iç tasarımı yapılabilecek çok şey var. Dubleks iç tasarım, her katta iki farklı tema olabileceği gibi her bir ünitede veya yan yana yer alıyorsa merdiven veya lobi alanında tasarım birleştirilerek benzer temalar birleştirilebilir.

Dubleks iç tasarım planlaması, mutfak, depo ve kullanım alanı ve oturma odası gibi tüm fonksiyonel işlemler ve alanlar tek katta olacak şekilde olabilir. Birinci kat, yatak odalarına ve küçük bir kiler içeren işlevsel bir alana ev sahipliği yapabilir. Dubleks evin en iyi avantajlarından biri çift yükseklikte duvardır. Büyük bir tabloyu vurgulayarak yaşam alanınıza şıklık katmak için bu duvarı kullanabilirsiniz. Çok fazla duvar alanı olduğu için, duvar kağıdının farklı tonlarını kullanarak bir açıklama yapabilir veya duvarın bir kısmını dokulu tutabilirsiniz.

Dubleks Ev Tasarımı: Renk Önerileri

Ev için iç tasarım yaparken ideal bir renk seçmek önemli bir iştir, çünkü tüm evin görünümü bu tek unsura bağlı olacaktır. İşte dubleks evinizin farklı bölümleri için göz önünde bulundurabileceğiniz birkaç renk fikri.

Kırmızı

Bu renk, heyecana, sıcaklığa ve zarafete ihtiyaç duyulan alanlar için idealdir. Kırmızı, enerjiyi ve coşkuyu temsil eder. Bu nedenle uyku alanlarında daha az tercih edilir. Bu renk, yaşam alanı veya ailenizle vakit geçirdiğiniz alan için mükemmeldir. Dubleks ev genç bir çifte aitse, oturma odasının bazı bölümlerinde kırmızı renk harika bir fikir.

Beyaz

Beyaz, huzurun, saflığın ve temizliğin rengidir. Herhangi bir renk kombinasyonu ile zarif görünüyor. Dubleks ev tasarımınızda, odanızın aydınlık ve ferah görünmesi için tavanlarda beyaz kullanabilirsiniz.

Dubleks İç Tasarım
Dubleks İç Tasarım

Pembe

Mutluluk ve neşeyi yansıtan bu renk her odada veya her alanda kullanılabilir. Işığı yansıttığı için odanın daha büyük ve parlak görünmesini sağlar. Pembe genellikle çocuk odalarında dubleks iç tasarım yapılırken kullanılır. Ebeveyn yatak odası veya lobi alanı için daha açık tonlar seçebilirsiniz. Gri gibi diğer nötr renklerle birlikte de kullanabilirsiniz.

Mavi

Bu yatak odası için mükemmel bir renk. Ev için iç tasarım yaparken, bölgeye dinginlik ve dinginlik duygusu katmak için daha açık bir gölge seçin. Gökyüzünün ve suyun rengidir ve eviniz için çift renk şeması kullanmak istiyorsanız diğer açık tonlarla iyi gider.

Dubleks Ev Tasarımı: Mobilya

Dubleks ev tasarımları, çok sayıda yaşam alanı nedeniyle bir otel gibi görünebilir veya hissedilebilir. Tüm bunlar şık ve modaya uygun mobilyalarla değiştirilebilir. Mobilya satın alırken benzer bir takım gerekli değildir, ancak benzer bir tasarım estetiği gereklidir. Benzer kaplama ve renklerde çeşitli sandalye ve kanepe parçalarından tasarımları karıştırıp eşleştirin. Bunları uygun döşeme ve mobilyalarla evin farklı alanlarına yerleştirin. Bunu evinizde yapmak, her şeyi senkronize halde tutarken görünümü ve hissi iyileştirecektir. Mobilya, dubleks bir evin iç tasarımında önemli bir unsurdur. Sakin ama rafine bir atmosfer yaratmayı amaçlayan bu tasarımda minimalist konsept mobilyalar tarafından benimsenmiştir. Bu sayede küçük bir dubleks ev iç tasarımı oluşturabilirsiniz. Şık silüetler sıklıkla kadife kumaş gibi yumuşak bileşenlerle karıştırılır. Tasarım yönleri çok sayıda metal içerir.

İskandinav çağdaş mobilyalarının üç ilkesi kullanışlılık, minimalizm ve sadeliktir. Genellikle doğal ahşaptan oluşurlar ve faydacı bir tasarıma sahiptirler. Sonuç olarak, stil basit ama canlıdır ve yuvarlak şekilli ve kenarları olmayan pratik öğeler tercih edilir. Burada gösterişli veya süslü süslemeler yoktur. Orta sınıf dubleks ev iç tasarımı için mükemmel çalışır. Düz renkler, zarif çizgiler, nötr renkler ve metal ve cam gibi çeşitli malzemeler çağdaş tasarımı tanımlar. Çağdaş tasarım temiz, basit, akıllı, havadar ve hafiftir. Bu estetik, mütevazı alanları bile daha büyük gösteren geniş açık alanları ve açık renkleri tercih eder. Dolaşmak için bolca yer var ve atmosfer aydınlık ve havadar.

The post Dubleks İç Tasarım Fikirleri first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/dubleks-ic-tasarim-fikirleri/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?