Ereksiyon Sorunu

ModusEd-swtCihaz

Ereksiyon sorunu, pek çok çiftin hayatında ciddi sorunlar yaratan bir durumdur. Arama motorlarında  ereksiyon olamıyorum ne yapmalıyım? Ya da ereksiyon sorunumu nasıl çözebilirim?  gibi sorular en çok aratılan sorulardandır. Sorunun yaygınlığı, pek çok erkeğin, dolayısıyla çiftin bu sorunu yaşadığını göstermektedir. Ama sorunun yaygınlığı, çözümünün olmadığı anlamına gelmiyor. Günümüz teknolojisi, ereksiyon sorunu için mucizeler yaratabiliyor.

Ereksiyon sorunu, cinsel birleşme için gerekli olan sertleşmeyi sağlayamama ya da sürdürememe olarak tanımlanan bir problemdir. İşte teknoloji, bu sorunu tamamen ortadan kaldırmaya yarayan bir performansa sahip. Yapmamız gereken tek şey, sorunu kabul edip çözüm yolu aramak olmalıdır.

Ereksiyonun erken bitmesi

Ereksiyon olamamak kadar ereksiyonun erken bitmesi yani ereksiyonun sürdürülememesi de ciddi bir sorundur. Ereksiyonun sürdürülememesi kan akışı tıkanıklığı ile ilgili bir problem olup altında yatan bazı sağlık sorunları olabilmektedir.  Bunlar:

  • Nitrik oksit adı verilen ve L- Arginin amino asidinden eksik bir beslenme programı uygulama( protein almama)
  • Stres ve depresyon, endişe ve kaygı
  • Aşırı alkol ve sigara kullanımı
  • Erkeklik organındaki yapısal sorunlar
  • Hormonal dengesizliklerden dopamin ve seratonin eksikliği (Testosteron düşüklüğü)
  • İnme, felç ve sinir sistemi rahatsızlıkları
  • Yüksek kolesterol ve diyabet
  • Anemi
  • Böbrek hastalıkları
  • Tansiyon,
  • kortizon ilaçları
  • Varikosel
  • Kalp yetmezliği ve kalp damar rahatsızlıkları
  • Akciğer problemleri

Ereksiyonu sürdürememe durumu, her erkeğin başına gelmiş ya da gelebilecek bir durumdur. Yaşam tarzına bağlı olarak geçici bir ereksiyonu sürdürememe durumu da yaşayabilirsiniz kronikleşen bir durum da. Bu yüzden sorununuzun geçici olmadığını anladığınız an bir üroloğa başvurmanız yerinde olacaktır.

ModusEd-swtCihaz
ModusEd-swtCihaz

Ereksiyon Sorunu Modus ED SWT Tedavisi

Ereksiyon sorunu Modus ED SWT tedavisi, ereksiyon sorunu için en etkili çözümdür. Penise uygulanacak şok dalgalarla yeni damar oluşumunu sağlayan bu tedavi, basit ama bir o kadar da etkili bir tedavi yöntemidir. Sorunun şiddetine bağlı olarak değişen seans sayısıyla, hayatınızı engellemeden ereksiyon sorununu çözmek ister misiniz?  Yapmanız gereken tek şey modus ED SWT cihazıyla tanışmak. Cihaz, 20 dakikalık seans boyunca sizi yormadan, acı ve ağrı olmadan sorununuzdan kurtarmak için yapılandırılmış, düşük yoğunluklu şok dalga anlayışıyla geliştirilmiş bir tedavi imkanı sunmaktadır.

Ereksiyon Sorunu Modus ED SWT Tedavisi diğer tedavi yöntemlerinden farklı bir anlayışla tedavi etmektedir.  Mesela ilaç tedavisinden farkı yan etkisinin olmamasıdır. Ereksiyon sorunu için kullanılan ilaçların, kalp damar sorunu yaşayanlarda ciddi sağlık sorunu oluşturduğunu biliyoruz. Şok dalga tedavisi bu anlamda tamamen risksiz bir tedavi şeklidir.

Ereksiyon tedavisi için kullanılan bir diğer tedavi de ameliyatlardır. Bu ameliyatlar büyük ve önemli ameliyatlardır ve narkozlu her işlemde olduğu gibi büyük risk barındırırlar. Üstelik ameliyat sonrası çoğu hastada görülen kuru boşalma, özellikle erken yaşta ereksiyon sorunu yaşayanlar için dezavantajdır. Çünkü artık doğal yollardan çocuk sahibi olma şansını kaybetmiş olurlar.

Tüm bunlara ek olarak, etrafta yaygın bir şekilde tavsiye edilen alternatif tıp ürünleri, sorunun çözümü için yeterli olmamaktadır.

Bu yüzden ereksiyon sorunu ve ereksiyonu sürdürememe sorunu yaşayanlar için en iyi tedavi yöntemi şok dalga tedavisidir. Yan etkisi olmayan, ağrısız, acısız ve anestezisiz bir yöntem olan Modus ED SWT tedavisi, kalıcı bir tedavidir ve sorundan sonsuza kadar kurtulmanızı sağlar.

Sonrasında dikkat etmeniz gereken tek şey sağlıklı beslenmek ve hareketli bir yaşamı tercih etmek olmalıdır.

 

The post Ereksiyon Sorunu first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/ereksiyon-sorunu/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?