iPhone’unuzdaki Bluetooth Aygıtını Yeniden Adlandırma

iPhone'unuzdaki Bluetooth Aygıtını Yeniden Adlandırma

iPhone’unuzla eşleştirilen Bluetooth hoparlörler ve kulaklıklar genellikle genel adlara sahip olma eğilimindedir. Özellikle ekranınızda uzun bir eşleştirilmiş cihaz listesi göründüğünde, belirli bir cihaza hangi adın ait olduğunu belirlemek zor olabilir. Ancak, bunun için hızlı bir düzeltme var. iPhone’unuza bağlı herhangi bir Bluetooth cihazını daha iyi tanımlamanıza yardımcı olması için yeniden adlandırabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan aktif bir Bluetooth bağlantısı ve birkaç dakika. iPhone’unuzdaki bir Bluetooth cihazını yeniden adlandırmak için izlemeniz gereken adımlara bir göz atalım.

Ayarlardan Bluetooth Aygıtını Yeniden Adlandırın

Bir Bluetooth cihazının adını değiştirmek için önce iPhone’unuzun cihazın kendisine bağlı olduğundan emin olmanız gerekir. Cep telefonunuza bağlı olmayan bir cihazı yeniden adlandıramazsınız. Bağlandıktan sonra şu adımları izleyin:

  1. Ayarlar’ı açın ve Bluetooth’a gidin.
  2. Tüm cihazların adlarının yanında (i harfiyle) bir bilgi simgesi bulunur. Yeniden adlandırmak istediğiniz bağlı cihazın simgesine dokunun.
  3. Ad’ı seçin.
  4. İstediğiniz adı yazın ve işlemi tamamlamak için önceki sayfaya dönün.

AirPod’lar döngüdeyken, Apple kullanıcıları, iPhone’larına birden fazla çift bağlandığında AirPod’ların adlarını değiştirmek için bu özelliği sıklıkla kullanma eğilimindedir.

iPhone Bluetooth
iPhone Bluetooth

Bluetooth Aygıtının Adını Neden Değiştirmelisiniz?

Birçoğumuz belirli olmayan bir adla bir Bluetooth cihazına bağlanmaya çalıştığımız bir durumdaydık, sadece başarısız oldu. Çoğu zaman, adı değiştirerek kolayca düzeltilebilecek Bluetooth hataları olabilir. Diğer zamanlarda, sadece yanlış olana bağlanıyoruz. Oldukça gülünç, değil mi? Belirgin olanı belirtmek, bir Bluetooth cihazını yeniden adlandırmak, bireyselliği korumaya, tanımlamayı kolaylaştırmaya, cihaz listenizdeki dağınıklığı gidermeye ve verimliliği artırmaya yardımcı olacaktır.

Karışıklığı Önlemek için Bluetooth Cihazlarınızın Adını Değiştirin

Bir cihazı iPhone’unuza bağlamak için Bluetooth’u kullandığınızda, ileride kullanmak üzere karışıklığı önlemek için adı hızla değiştirmek için bir dakikanızı ayırın. Bunu yapmak bağlantınızı başka hiçbir şekilde etkilemez. Cihazınızda gördüğünüz adı değiştirmenin yanı sıra, iPhone cihazınızın adını değiştirerek diğer kullanıcıların iPhone’unuza bağlanırken gördüklerini de değiştirebilirsiniz.

The post iPhone’unuzdaki Bluetooth Aygıtını Yeniden Adlandırma first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/iphoneunuzdaki-bluetooth-aygitini-yeniden-adlandirma/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?