Protan Turkey Ürün Çeşitliliği İle Sektörüne Etkili Çözümler Sunuyor

protan

Protan, sektöründe dünya genelinde önemli bir pazar payına sahip olan Norveç merkezli bir endüstri grubudur. Çatı kaplama, su yalıtım ve pek çok farklı kullanım amacına yönelik çözümler üreten Protan her iklim koşulunda etkili sonuçlar alınmasını sağlamak amacıyla temel, çatı ve tünel membran üretiminin yanı sıra havalandırma, çatı ve tünel sistemleri ile teknik tekstil ürünleri geliştirir ve tedarik eder. Protan Turkey müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde dünyaya yön veren ve katkı sağlayan çözümler üretmeyi hedefler. Bu kapsamda çevre odaklı çalışmalarda tedarikçilerle, çeşitli organizasyonlarla ve müşterileriyle iş birliği içerisindedir. Çevresel iyileştirmelerin uzun vadeli perspektifte sağlanabilmesi için uzman topluluklarla da çıkar gruplarıyla da yakın bir şekilde çalışır.

Protan dünyanın önde gelen membran üreticilerinden biridir. Farklı yalıtım uygulamalarında kullanımı en sık tercih edilen membran ürünlerinin arasında PVC membran yer alır. PVC membranların insan sağlığına herhangi bir zararı yoktur. İçeriklerinde kanserojen madde de yoktur. Polivinilklorid diğer bir deyişle PVC membran ürünleri zorlu hava şartlarına dayanıklı, uzun ömürlü ve sağlam plastik alaşımlar olarak tanımlanabilir. Kaynaklanmadan önce yüzey temizliği gerektirmeyen PVC membranların yaklaşık 40 yıllık uygulama geçmişi vardır. PVC bağlantı yüzeyi kaynaklanma sırasında erir ve daha sonra katılaşır. Bu özelliği sayesinde düzgün ve belirgin bir form elde edilir. Aynı zamanda bağlantı yerlerinin kalite kontrollerinin çok daha kolay bi şekilde yapılabilmesi sayesinde iş gücünden ve zamandan tasarruf edilmesini sağlarlar. Protan Turkey tarafından en kaliteli hammaddeler ve en gelişmiş teknolojiler kullanılarak üretilen PVC membranların 40 yıl faydalı ömür belgesi bulunmaktadır.  PVC membran çeşitleri tüm hava şartlarında kolaylıkla uygulanabilmelerinin yanı sıra binaların dış etkenlere en açık kısmı olan çatılarda ortaya çıkan sıcak-soğuk farklılıklarının neden olduğu ısısal hareketlenmelere karşı da dayanıklıdırlar. PVC membran ürünleri normal şartlar altında yumuşak bir yapıya sahip olduğundan iç ve dış köşeler gibi detay çözümleri dahil olmak üzere her alana son derece kolay bir şekilde uygulanabilirler.

Kullanım kolaylıkları başta olma üzere sundukları pek çok farklı avantaj nedeniyle membranlı hazır panellerde, içme ve kullanma suyu depolarında, hafif metal çatılarda, metro, demiryolu ve karayolu tünellerinde, temel ve perde duvarlarında, betonarme teras çatılarda, gölet ve süs havuzlarında PVC membranların kullanılması mümkündür.

Protan Kaliteli Çözümler Sunar

Sıcak hava kaynağı kullanılarak birleştirilebilen PVC membran çeşitleri donatısız ve UV dayanımsızdır. Homojen ve yumuşak PVC su yalıtım membranı üreticisi olan Protan tarafından üretilen membranlar her tür yapının üzeri kapanan su yalıtımı detaylarında ve temel bohçalamasında kullanılabilir. Protan PVC membranların; Protan EX, Protan BA-T, Protan Aqua Blue, Protan SE, Protan TPO ve Protan Flexiground T&TG gibi farklı türleri vardır.

Protan BA-T ve Protan BA membran çeşitleri her tür yapının üstü kapanan su yalıtımı ve temel bohçalama detaylarında kullanılabilir. Sıcak hava kaynağı kullanılarak birleştirilebilen Protan BA yumuşak, donatısız ve UV dayanımsızdır. Her tür yapının üzeri kapanan, balastlı çatılar, UV’den korunmuş ve üzeri kapanan balkon, teras gib detaylarıyla bahçe teraslar ve temel perde uygulamaları Protan BA’nın kullanım alanları arasında yer alır. Protan BA doğrudan güneş ışıklarına dayanımsız ve Protan Turkey’in kalitesini yansıtan bir su yalıtım membranı olduğundan üzeri kaplanacak uygulamalarda son derece sık bir şekilde kullanımları tercih edilir. Protan BA yağ ve solventlerden zarar görebildiği gibi sert polistren köpükten mamul ısı yalııtım malzemeleriyle temas etmemesine de gereken özen gösterilmelidir. Bu nedenle ihtiyaç halinde arada ayırıcı bir tabaka kullanılması gerekliliği göz ardı edilmemelidir.

Açık renkli sinyal tabakalı ve esnek bir PVC’den üretilen Protan BA-T bir geomembrandır. Bu sayede her tür metro ve tünel uygulamasında, beton koruma ve depolama sistemlerinde ayrıca yeraltı yapılarının izolasyonunda kullanılması mümkündür.

Flexiground T&TG serisi Protan Turkey tarafından polyester takviyeli (TG) serisi ve güneş ışığına, bitki köklerine, atmosferik koşullara ve kimyasallara dayanıklı takviyesiz olarak üretilen üst düzey kalite ürünlerdir. Sulama kanallarında, su yapılarında, yapay göllerde, göletlerde ve barajlarda kullanılabilen Protan Flexiground T&TG serisi homojen ve polyester donatılıdır. Ayrıca çürüme ve çözünme dayanımı özellikleri ile önemli düzeyde avantaj sağlamaktadır.

 

The post Protan Turkey Ürün Çeşitliliği İle Sektörüne Etkili Çözümler Sunuyor first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/protan-turkey-urun-cesitliligi-ile-sektorune-etkili-cozumler-sunuyor/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?