Ev İçin En İyi Kitaplık Fikirleri

Ev İçin En İyi Kitaplık Fikirleri

Kitaplarla dolu bir raf, herhangi bir odanın çekiciliğini artırır. Kitap severler koleksiyonları için özel bir kitaplığa ihtiyaç duyarlar. Kitaplarınızı düzenli tutmanın yanı sıra evinizin estetiğine de katkıda bulunur. İşte en iyi kitaplık fikirleri;

En İyi Kitaplık Fikirleri

Bağımsız Kitaplık Tasarımı

Bağımsız bir kitaplık, esnek bir mobilya parçasıdır. Düzen değiştirildiğinde kolayca farklı bir yere taşınabilir. Bağımsız raflar çeşitli malzemelerde mevcuttur – ahşap, metal, MDF – tasarımlar, stiller, şekiller ve boyutlar. Ayarlanabilir raflara sahip bir tasarım, rafların kitap yüksekliğine göre düzenlenebilmesine yardımcı olur. Bağımsız kitaplık uzunsa, devrilmesini önlemek için duvara sabitleyin. Bu raflar çoğunlukla açık depolamadır, ancak bazı tasarımlarda kapı veya çekmece olabilir. Tarzınıza ve kullanımınıza bağlı olarak, açık ve kapalı depolamayı birleştiren bağımsız bir raf da alabilirsiniz.

En İyi Kitaplık Fikirleri
En İyi Kitaplık Fikirleri

Oturma Odası İçin Camlı Kitaplık Tasarımı

Camla tasarlanmış bir kitaplık modern görünür ve oda dekorunu aydınlatabilir. Cam kitap rafları oturma odası için idealdir. Ahşaplı geleneksel cam dolaplar, kitapları kapalı tutmak için cam kapılara sahiptir. Cam kapıların rafı tamamen kapatması gerekmez, ahşap ve cam arasında geçiş yapabilirsiniz. Lekeli, buzlu veya eğimli lake cam tercih edebilirsiniz. Cam kitaplıklar sayısız şekilde tasarlanabilir. Favori yazarlarınızı öne çıkarmak için LED şeritlerle aydınlatın. Ev dekorunu yükseltmek için eksiksiz bir cam açık kitaplık tercih edin. Ayrıca krom metal çerçeve ile desteklenen açık kenarlı bir cam raf da seçebilirsiniz.

Yatak Odası İçin Küp Kitaplık Tasarım Fikri

Bir küp kitaplık, sırtlı veya sırtsız birçok boyutta gelir. Bir duvara ya da bağımsız bir ünite olarak yerleştirilebilir. Standart bir kitaplık, bir küp kitaplığın aksine, genellikle uzun ve dikdörtgendir. Bir küp kitaplık, küpler bir altıgen, üçgen veya istediğiniz herhangi bir şekli oluşturmak için birleştirilebileceğinden herhangi bir şekilde olabilir. Bu duvar rafları, kitapları saklamak için daha küçük küplere bölündükleri için daha düzenli olabilir. Küçük ve büyük kitapları ayrı ayrı istiflemek için eşit büyüklükte veya farklı boyutlarda küpler seçebilirsiniz. Her küpün içine kitap yerleştirmek yerine, monotonluğu kırmak için birkaç küpü bitkiler, resim çerçeveleri veya diğer eserler ile süsleyin. Bu yatak odası için uygundur.

Braket Kitaplık Tasarımı

Sabit braketli kitap rafları ayrı braketlerle yapılır ve çok üniteli bir raf sistemi oluşturmak için bağımsız raflar olarak kullanılabilir. Ahşap, metal veya plastik olarak tasarlanabilirler ve çeşitli ebatlarda mevcutturlar. Braketler, destekleyici armatürlerle bir duvara veya herhangi bir dikey yüzeye sabitlenir. Yüzer raflar genellikle sabit bir braket sistemi ile karıştırılır, ancak askı noktaları yüzer raflarda görünmezken, sabit braket sistemlerinde braketler görünür.

The post Ev İçin En İyi Kitaplık Fikirleri first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/ev-icin-en-iyi-kitaplik-fikirleri/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?