Gmail Verileri Nasıl İndirilir?

Gmail Verileri Nasıl İndirilir

Gmail, dünyadaki en ünlü e-posta yönetimidir. Çoğu istemci için varsayılan yönetimdir. Her durumda, Gmail depolama alanı şu anda sınırsız değildir. Müşteriler, Google Fotoğraflar, Google Dokümanlar, Google Drive dahil olmak üzere tüm Google yönetimini içeren Google hesaplarıyla 15 GB veri alır ve oradan sınır gökyüzüdür.

Bu nedenle, tutarınızı aştıysanız ve Gmail verilerinizi indirmeniz gerekiyorsa veya verilerinizi indirmenizin arkasında başka bir neden varsa. Gerçekten bilmek istediğiniz her şey burada. Benzer şekilde, bazılarınızın sizin için bulutta bir şeyler depolaması için Google’a tam olarak güveneceğiniz garanti edilemeyebilir veya Google’ın bir gün e-postanızı inceleyeceğini veya Gmail’e girmek için ücret alacağını vurgulayabilirsiniz. Bu sorunlardan uzak durmayı ve mesajlarınızı daha fazla güvenebileceğiniz başka bir bulut yönetiminde yedek olarak tutmayı tercih ediyorsanız veya pano alanınız tükeniyor ve eski mesajları silmeniz gerekiyorsa, ancak her ihtimale karşı bir kopyasını saklayın.

Gmail Veri İndirme

  1. Google Paket Servisi sayfasına gidin.
  2. En üstteki Tümünün Seçimini Kaldır’ı tıklayın.
  3. Aşağı kaydırın ve Posta’yı bulun ve kutuyu işaretleyin.
  4. Aşağı kaydırın ve Sonraki Adım’ı tıklayın.
  5. Dosyayı nasıl indirmek istediğinizi seçin, dışa aktarma sıklığını seçin, dosya türünü ve dosya boyutunu seçin ve işiniz bittiğinde Dışa Aktarma Oluştur’u tıklayın.
  6. Dışa aktarmanızın boyutuna bağlı olarak Google, bunun saatler hatta günler sürebileceğini, ancak tamamlandığında e-posta ile bilgilendirileceğinizi not eder.
Gmail Verileri İndirme
Gmail Verileri İndirme

Bireysel E-postaları İndirin

Gmail’inizin tamamını çevrimdışı olarak indirmek istemiyorsanız, ancak yalnızca tek tek iletileri indirmek istiyorsanız, bu da mümkündür. Bu tekniğin daha sıkıcı olduğunu ve yalnızca bireysel mesajları indirdiğini unutmayın; bu nedenle, özellikle uzun bir e-posta zinciriniz olduğunu varsayarsak, her mesajı ayrı ayrı indirmeniz gerekir. Ürünlerin veya ödemelerin alındığına dair bir onay, ücret mesajları, bırakmak istemediğiniz hassas mesajlar gibi, bundan sonra kanıt veya referans için yedek bir kopyasına ihtiyaç duyacağınız açık ve hayati mesajlar varsa, bu teknik en iyisi olabilir.

  1. Gmail’de oturum açın.
  2. İndirmek istediğiniz e-postayı açın.
  3. İndirmek istediğiniz mesajda üç nokta simgesine tıklayın.
  4. Mesajı İndir’i tıkladığınızda, bu mesajın bir kopyasını başka bir e-posta programı veya Not Defteri ile açabileceğiniz bir .EML dosyası olarak indirirsiniz.

The post Gmail Verileri Nasıl İndirilir? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/gmail-verileri-nasil-indirilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?