Güvenlik Bu Kabin Yapılarından Sorulur

Yaşam değişiyor şehirler büyüyor. Bu büyümeyle bağlantılı olarak modern şehir insanı daha önce hiç tanımadığı çok sayıda insanla iç içe yan yana yaşıyor. Hal böyle olunca göz ardı edilemeyecek endişelerden kaynaklı güvenlik ihtiyaçları da her geçen gün artıyor. İş merkezleri, özel konutlar, kamu ve özel yönetim merkezleri, AVM’ler gibi çok sayıda alanda güvenlik personeli istihdam ediliyor. Personel istihdamıyla birlikte doğal olarak bu personelin görev yapacağı yapılara da ihtiyaç duyuluyor. İşte bekçi kulübesi bu ihtiyacın bir gerekliliği olarak prefabrik yapı sektöründe geliştirilerek özel olarak üretildi.

karmod
karmod

 

Görev alanlarına pratik çözüm avantajıyla boy boy, renk renk, çeşit çeşit güvenlik kulübesi çevremizi süslemeye başladı. Çok sayıda farklı ölçü alternatifiyle. Örneğin tek kişilik personel için en çok tercih edilen model 150×150 bekçi kulübesi modeli. Daha ekonomik tercihler için 135×135 ebatlı modeller de bulunuyor. Üstelik iç kısmı personelin ihtiyaç duyabileceği en iyi donatılarla dekore edilmiş durumda kullanıma hazır.

 

Holding Merkezlerinin Güvenlik Yapı Tercihi

 

Güvenlik personelleri çok farklı alanlarda görev yapıyor. Bunlardan biri de holding merkezi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirket yönetimini tek binada toplayan holding merkezleri için güvenlik son derece önemli bir konu. Çünkü bu merkez üretimden hizmet sektörüne önemli bir işleve sahip firmalarının üst yöneticilerini ağırlıyor. Durum böyle olunca bu merkezlerde güvenlik de öne çıkıyor. Bu merkezler genelde iyi eğitim almış, alanında uzun yıllar tecrübe kazanmış yetkin güvenlik personelleri tarafından korunuyor.

karmod
karmod

 

Önemli ve hassas koşullarda görev alan personel için hazır konsept özel güvenlik kulübeleri geliştirilmiş durumda. Metropol kabin konsepti bu yapıların öne çıkanı ve en çok tercih gören güvenlik yapı modelleri arasında yer alıyor. Dış mimari estetiğiyle konulduğu her yere modern görünüm tarzıyla değer katıyor. Yapı dışı firma veya holdinglerin kurumsal renklerine göre tasarlanarak boyanabiliyor. İç ergonomisiyle kullanan personele her aşamada konforu yaşatıyor. Metropol güvenlik yapılarıyla holding merkezleri renkleniyor güvenlik personeline ev konforu geliyor.

 

Aynı Gün İhtiyaç Neredeyse Bekçi Kulübesi Orada

 

Prefabrik yapı sektöründe kullanım amacına özel tasarlanıp üretilen güvenlik kulübesi kullanıma hazır konseptiyle firmaların işini kolaylaştırıyor. Hazır yapı özelliğinin verdiği avantajla bekçi kulübelerini tercih eden firmalar proje çizimi, temel atma ve yapı inşa süreçlerini tamamıyla geride bırakıyor. Güvenlik personelinin görev alanı barınma ihtiyaçlarına aynı gün içerisinde çözüm getiren harika bir yapı modeli. 150×15, 215×215 veya çok kişilik güvenlik ekibi personeline özel 50 m2’yi bulana hazır konsept güvenlik yapılarına sahip olmak, hemen satın almak çok kolay. Bunun için modelinizi seçerek hemen sipariş verebilirsiniz. Pencereden kapıya, elektrikten aydınlatma armatürlerine varana kadar her uygulamasıyla kullanıma hazır.

 

Güvenlik Personeline Özel Ev Konforu

Hazır üretimli güvenlik kulübesi modellerinin her biri estetiğiyle beraber iç kullanım konforuyla da öne çıkıyor. 24 saat gece gündüz 7/24 zor çalışma koşullarında görev alan güvenlik görevlilerine sağlıklı yapılar hazırlamak son derece önemli. Güvenlik gibi hata kabul etmez bir alanda konforlu yapıların tercih edilmesi verimliliği artırarak güvenlik zaaflarını ortadan kaldırmaya tam katkı sağlar.

karmod
karmod

 

Güvenlik kulübelerinin dışındaki modern mimariye uyum konsepti içte personele yaşattığı konforla bütünlenir. Güvenlik kabini her açıdan geniş görüş açısına göre tasarlanmıştır. Pencere tasarımları personelin otururken veya ayakta kolayca seyir yapabileceği ergonomide tasarlanarak konumlandırılmıştır. Kapı cephesinde üst kısım şeffaf camlı olarak tasarlanmış olup bu açıdan da yapıya ekstra seyir alanı kazandırılmıştır. Dar ama yüksek yalıtım performansına sahip duvarlar içte çok az yer kaplarken personelin kullanımına en iyi detay çözümlerini de kazandırmıştır. Elektrik tesisatı kullanıma hazır armatürlerle tamamlanmış olup kullanım ergonomisinde prizler de yapıya yerleştirilmiştir. Güvenlik kulübeleri içte ve dışta her yönüyle konforlu kullanıma sahiptir.

 

The post Güvenlik Bu Kabin Yapılarından Sorulur first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/guvenlik-bu-kabin-yapilarindan-sorulur/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?