Kış Tatili İçin Gidilecek Yerler

Kış Tatili İçin Gidilecek Yerler

2022 için en iyi kış destinasyonlarımız, seyahat için genellikle hafife alınan bir mevsimde dünyanın büyüsünü temsil ediyor. Daha küçük kalabalıklar ve benzersiz seçeneklerle, Güney Yarımküre’nin yazlarını dünyanın tenha köşelerine ulaşmak veya bir kış hikaye kitabına dalmak için şımartabilirsiniz. Gizli bir tropik cennetin güzelliğini bulun veya vahşi doğanın harikalarını kucaklayın. İster Afrika’yı ister Latin Amerika’yı hayal edin, Avrupa’ya özel bir ilgi duyun veya Asya ve Güney Pasifik’i gezmeye hevesli olun, listemiz her türden gezgin için mükemmel fırsatlar içeriyor.

Kışın Gidilecek Yerler Listesi

İtalya

İtalya kışın, ilkbahar ya da sonbaharda olduğu gibi aynı ihtişam, tarih ve güzelliğe sahiptir, ancak daha az kalabalığın ek sihrine sahiptir. Özellikle dağlık bölgelerde hava soğuk olabilir, ancak genel olarak İtalya, opera, senfoni ve tiyatro sezonunun vurguladığı Aralık’tan Şubat’a kadar özel bir çekiciliğini koruyor. Akdeniz güneşinin izleri, Sicilya, Calabria ve Puglia gibi bölgelerde ülkenin güney kenarlarında kalır, ancak bir bütün olarak, İtalya’daki altın güneş ışığı Noel’i, alışverişi, Karnaval’ı, lüks kayak merkezlerini, karla kaplı dağ zirvelerini vurgular. Arnavut kaldırımlı sokaklar, bir zamanlar kalabalıklarla dolup taştı, şimdi yerel halka ve düzensiz turistlere açık.

Fransa

Fransa kışın bir güzellik ve zarafet gösterisidir. Kayak merkezleri gelişiyor, butik mağazalar tatil kalabalığını karşılıyor ve mevsimlik yemekler ülke çapında daha az turistle restoranları dolduruyor. Kış, kar ayakkabısıyla yürüyüş ve buz tırmanışı gibi aktivitelerin keyfini çıkaran veya Noel pazarlarında dolaşan yerel halk ile manzara ve kültüre farklı bir bakış açısı sağlar. İlkbahar ve yazın Akdeniz havası çoktan geçmiş olsa da, Fransa’da kış, Şubat ayında ülke çapında bir karnaval ve neşeli ışıklarla süslenmiş Paris şehri de dahil olmak üzere kendi görkemini taşır.

Hırvatistan

Hırvatistan yıl boyunca sonsuz bir cazibedir, ancak kışın manzara buz, kar ve misafirperver kültürün harikalar diyarına dönüşür. Yaz kalabalığının yokluğunda, özellikle Plitvice Ulusal Parkı’nın donmuş şelaleleri arasında manzara daha sessiz ve çok daha sürükleyici geliyor. Noel pazarları ve festivaller, ayrıntılı gelenekler ve sürükleyici festivaller sunarken, kaplıcalar, muhteşem manzaraların ortasında rahatlatıcı bir rahatlık için kış donunu tezat oluşturuyor. Popüler kış sporları, neredeyse boş olan ünlü yerler ve tatillere etkileyici bağlantılar ile Hırvatistan, kışın üzerini örttüğünde deneyimlemek için büyüleyici bir destinasyondur.

Kışın Gidilecek Yerler Listesi
Kışın Gidilecek Yerler Listesi

Avusturya

Avusturya, mükemmel bir kış kaçışının pitoresk bir örneğidir. Yerel ve Avrupalı ​​kalabalıklar seçkin kayak merkezlerine akın ediyor, ancak bunu yaparken tarihi şehirleri ve kasabaları gezginlere açıyor. Noel pazarları ve parıldayan ışıklarla süslenmiş küçük kasabalar, yalnızca olağanüstü bir mevsimsel deneyim için etkileyici manzaraya katkıda bulunur. Kayak, kar ayakkabısı ve kızakla kayma gibi kış sporları, tiyatro sezonuna ve saraylar ve kaleler gibi harika tarihi mimariye eşlik eder.

The post Kış Tatili İçin Gidilecek Yerler first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/kis-tatili-icin-gidilecek-yerler/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?