Pokémon Go Hesabı Nasıl Oluşturulur?

Pokémon Go Hesabı Nasıl Oluşturulur

Pokémon Go, oyunları gerçek dünyaya bağlayan ücretsiz bir akıllı telefon uygulamasıdır. Oyun, oyuncuların Pokémon karakterlerini gerçek dünyadaki konumlarda yakalayıp eğittiği “artırılmış gerçeklik” yaratmak için konum ve haritalama teknolojilerini kullanır. Pokémon (Pocket Monsters’ın kısaltması) bir Nintendo franchise’ıdır ve 1990’ların ortalarında Game Boy için bir oyun olarak başlamıştır.

Oyun, insanlar (Pokémon eğitmenleri) tarafından birbirleriyle savaşmak için yakalanan ve eğitilen Pokémon olarak bilinen kurgusal karakterlere odaklandı. Japon franchise, benzersiz grafikleri ve sevimli karakterleriyle ünlendi. Popüler oyun, televizyon, ticaret kartları, çizgi romanlar ve oyuncaklara yayılan başarılı bir franchise haline geldi. 20 yıl sonra Pokémon, konum tabanlı bir akıllı telefon oyunu şeklinde büyük bir geri dönüş yaptı. Ardından, bir Pokémon Go hesabı oluşturmayı öğreneceksiniz.

Pokémon Go Hesabı
Pokémon Go Hesabı

Pokémon Go Hesabı Oluşturma

  1. Cihazınızı açın ve uygulama yöneticinizde Pokémon Go’yu bulun. Açmak için üzerine dokunun.
  2. Pokémon Go başlık ekranında, Google’a veya Pokémon Trainer Club’a kaydolma seçeneği sunulur. Şu anda bir Google hesabınız olmadığını varsayarak, ikinci seçeneğe dokunun.
  3. Bir giriş ekranına yönlendirileceksiniz. Henüz bir Pokémon Trainer Club hesabınız olmadığından, Kaydol’a dokunun.
  4. Kayıt işlemini tamamlamak için resmi Pokémon web sitesine yönlendirileceksiniz. “Doğum Tarihi” olarak işaretlenmiş kutuya dokunarak ve doğru ayarlara sahip olana kadar ay, tarih ve yıl seçenekleri arasında gezinerek başlayın. Ardından Ayarla’ya dokunun.
  5. Ardından, “Ülke” etiketli kutuya dokunun ve kendinizinkini bulana kadar listeyi aşağı kaydırın ve ardından seçmek için ona dokunun. Son olarak Devam’a dokunun.
  6. Bir sonraki ekranda, “Kullanıcı adı” kutusuna dokunun ve çok fazla kişisel bilgi içermeyen, hatırlaması kolay bir isim yazmak için cihazınızın (sanal) klavyesini kullanın (“CorbinTech1” kullandım çünkü adım Corbin ve ben Tech Boomers için çalışın). Kullanıcı adınızın benzersiz olup olmadığını görmek için Uygunluğu Kontrol Et düğmesine dokunabilirsiniz. Değilse, başka birini deneyin.
  7. Kullanıcı adınızı sıraladıktan sonra, altındaki kutuların her birine dokunun ve yazmak için cihazınızın (sanal) klavyesini kullanın:
  • hesabınızı korumak için bir şifre
  • seçtiğiniz şifrenin bir kopyası
  • e-posta adresiniz
  • e-posta adresinizin bir kopyası
  1. The Pokémon Company’den pazarlama mesajları almak istemiyorsanız, işaretliyse bu alanların altındaki onay kutusuna da dokunarak işaretini kaldırabilirsiniz.
  2. Ardından, resmi Pokémon web sitesinin kullanım şartlarını ve ilgili özelliklerini kabul ettiğinizi belirtmek için ekranın en altına gidin ve onay kutusuna dokunun. Ardından Devam’a dokunun.
  3. Bir sonraki ekranda, Pokemon Go kullanım kurallarını kabul ettiğinizi söylemek için en alta gidin ve oradaki onay kutusuna dokunun. Ardından Devam’a dokunun.
  4. Son adım, e-posta adresinizi doğrulamaktır. E-posta istemcinize gidin, oturum açın ve Pokémon Müşteri Hizmetleri’nden gelen “Pokémon Trainer Club Activation” başlıklı e-postayı arayın. Açmak için tıklayın veya dokunun ve ardından E-postanızı Kontrol Edin düğmesine tıklayın veya dokunun. Orası! Zaten bir Pokémon Trainer Club hesabınız var!

The post Pokémon Go Hesabı Nasıl Oluşturulur? first appeared on Güncel Paylaşım.



source https://www.guncelpaylasim.com/pokemon-go-hesabi-nasil-olusturulur/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Histereskopi

Kamuda Çalışan Taşeron İşçiler İçin Yönetim Sistemi

Instagram Hikayesinde Arka Plan Rengi Nasıl Değiştirilir?